Close
Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 220
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Per mendimin tim shqiptari vetem me shqiptaren shkon ashtu dhe e anasjellta. Njof shum rraca, kam miqsi me kinez, zezake, nordike, turq, etj po edhe ne muhabet shoqeror sikur ngec, sepse gjithkush ka tipa te ndryshem, nje gafe tenden ai tjetri mund ta marre per fyerje...

Do sdo nqs martohesh me te huj, ne nje fare menyre ke me u "asimilu"... Ke per tu bere si ai\ajo, qe te arrish ti pershtatesh karakteret... Po sa te lehte e ka nje karakter shqiptar te asimilohet?... Kte se di, mesa duket paska karaktere te asimilushem...
    Really Dude... Get A Life!!!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Shiko ktu ti kokekatrori,
    E para
    Floriri nuk shkruan ne forum me ja fut askujt. Une ja fus vetem njeres dhe ajo nuk hyn hic ne forum. Deri ketu besoj u kuptuam.

E dyta
    Kur diskutoni mbi tema te tilla e mira eshte me mos share njerez qe nuk ju shajne te paret apo njerez qe nuk i njihni. Sic ke bere ca postime me siper..
    Secili ka jeten e vet, dhe martohet me ke te doje. Kemi te drejte te japim mendime por jo ta marrim personin nen analize.
    Une, ti dhe shume tjere jemi te ketij mendimi, por kjo nuk duhet te behet shkak te bejme perkufizime te paqelluara.

Ka pas raste qe edhe une kam share. Por kam share ata qe me kane share dhe qe e kane merituar...

Nejse..
    Edhe njehere e perseris
    Se me ke martohen njerezit eshte ceshtje personale. Por e mira eshte qe edhe ne diaspore e tej te ruhet i gjalle identiteti shqipar. Dhe shqiptaret te martohen me shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 16-08-2009 mė 15:25
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Per mendimin tim shqiptari vetem me shqiptaren shkon ashtu dhe e anasjellta. Njof shum rraca, kam miqsi me kinez, zezake, nordike, turq, etj po edhe ne muhabet shoqeror sikur ngec, sepse gjithkush ka tipa te ndryshem, nje gafe tenden ai tjetri mund ta marre per fyerje...

Me bani ēudi ky postimi sepse mendimi yt eshte i kundert me t'imin lol

Un kam shoqri te huaj dhe shqiptare dhe e kam vu re se ne shoqrine e huaj kurr nuk me jan prish nervat sepse te huajt i marrin shakat/bisedat ne grad te dyte dhe po ra rasti me ba fjal me nje shok/shoqe te huaj, ata nuk mbajn inat si shqiptart te cilet rrin me turi pa te fol ( gjoja sedra ) deri sa te shkosh ti me i fol ose me i kerku falje

Lidhjet serioze, me shqiptar(e) apo tė huaj?

Kjo eshte diēka personale, dikujt i ec me shqiptar dhe jo me te huaj dikuj me te huaj dhe jo me shqiptar, dmth nuk mund te flasim ne pergjethsi per mendimin tim.
    D'Oh!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Me bani ēudi ky postimi sepse mendimi yt eshte i kundert me t'imin lol

Un kam shoqri te huaj dhe shqiptare dhe e kam vu re se ne shoqrine e huaj kurr nuk me jan prish nervat sepse te huajt i marrin shakat/bisedat ne grad te dyte dhe po ra rasti me ba fjal me nje shok/shoqe te huaj, ata nuk mbajn inat si shqiptart te cilet rrin me turi pa te fol ( gjoja sedra ) deri sa te shkosh ti me i fol ose me i kerku falje
    Mu kshu me ka qellu, ose se kan kuptu fare, ose e kane marre seriozisht, edhe pse mund te ishte gjeja me idiote qe mund te ekzistonte. Dmth ekziston keqkuptim per fyerje, per e vertete apo gallate, e per moskuptim fare. Gjths sthem qe ska raste kur edhe mund te kete nje komunikim te lezetshem, por vetem ne vijat e pergjithshme.
    Really Dude... Get A Life!!!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Problemi qendron se nje i huaj nuk hyn ne nje shoqeri me gjithe zemer.
    dhe normal qe ne nje moment te caktuar mund te thone dhe bye bye pa i dhemb hic.

Ne jemi ballkanas vlo gjaku,kemi temperament tjeter.
    Te huajt jane me tolerant ,me te arsyesh per aq kohe sa nuk i humb interesi per ty si person (nuk flas per $ )

lidhjet me te huaj jane me te qeta : let it be.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Problemi qendron se nje i huaj nuk hyn ne nje shoqeri me gjithe zemer.dhe normal qe ne nje moment te caktuar mund te thone dhe bye bye pa i dhemb hic.

Ne jemi ballkanas vlo gjaku,kemi temperament tjeter.
    Te huajt jane me tolerant ,me te arsyesh per aq kohe sa nuk i humb interesi per ty si person (nuk flas per $ )

lidhjet me te huaj jane me te qeta : let it be.

kjo nuk eshte aspak e vertet izadora, nuk e marr vesh pse pelqeni te dukeni sikur jemi nje specie e rralle dhe e ndryshme nga gjithe te tjeret

ne per te mbajtur inat jemi mesuar qe ne femijeri "sdo ti flas shoqes per nja 1 muaj" kot per se koti se ishim mesuar te mbanim inat aq shume....por nuk them qe vec shqiptaret jan keshtu, pasi ka te huaj plot qe reagojn ne te njejten menyre
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI Lexo Postimin
    ha ha ha
    Avash ore avash se nuk u liru, kush te shan nga nana?

Ne fakt ka dicka te vertet ne kete mes. Sa e hedhin sh.rr.en perpjete disa femra shqipo te ardhura nga mocalet, eshte me te ik truni por gjithsesi eshte nje kontigjent qe nuk eshte aq i keq qe mund te perpunohet.

avash se na mbetet hatri ne qe nuk na pelqen femijet gjysem shqiptare, ik ore lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Martohuni me te huaja ju e leni serbet mi marr vajzat dhe grat tona

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Une ja fus vetem njeres dhe ajo nuk hyn hic ne forum. Deri ketu besoj u kuptuam.
    Po mire more Flori, se as une nuk e pata ne ate kuptim dhe skishe pse te hapeshe kaq shume.
    Kur diskutoni mbi tema te tilla e mira eshte me mos share njerez qe nuk ju shajne te paret apo njerez qe nuk i njihni. Sic ke bere ca postime me siper..
    Me ndihmo te kuptoj ... ke kam share une ?? Ndoshta une vertet ofendoj dhe nuk e ve re (sic me kane akuzuar ketu).
    E di shume mire qe "miza ne kurrizin e tjetrit dallohet gjithmone me lehte se elefanti qe mban vete ne kurriz ..", keshtuqe me trego, ska gje me te mire se permiresimi (e kam prishur pak me Rexhinen por jo deri ne ate pike sa ti jem Borxh per ndonje gje ... Ajo mire ka ditur te marr hak, nuk ka pasur nevoje per ndihme). Me trego Floriri, nder me ben.
    Pershendetje
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Martohuni me te huaja ju e leni serbet mi marr vajzat dhe grat tona
    Kurse prej teje o Xhamia jam mesuar qe vecse pordhes ja fut .. nuk e ke per here te pare.
    Ska serb te marri Vajzat Tona ... kurse sa per Grate, hapet shume shpejt nje vrime ne ball !! Mos pirdh aty ku ha

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    avash se na mbetet hatri ne qe nuk na pelqen femijet gjysem shqiptare, ik ore lol

Hej c'eshte e verteta kur martohesh me nje te huaj, femijet dalin gjysem shqiptare. Apo e kam gabim o milet? lol

Ene mos me thuaj mu ik se....

PS. Secili ka jeten e vet, martohesh me ate qe don, dashuria i kapercen kufinjte e kombesive, dhe nese te ka mbetur hatri per ca kam folur te kerkoj te falur

Po qe te mbahet gjalle identiteti i shqiptareve duhet qe shqiptaret te martohen me shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 17-08-2009 mė 02:07
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •