Postuar mė parė nga Homer po pra ka shum skena romantike lol po nej manga tjeter qe te pelqente ke perveē ketyre qe the ? ahah yyyyyyy eshte nej liste e gjate shume me verte dhe do e shkruaj ate liste kl durim ahahaah sjane nje e dy po shume
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahah yyyyyyy eshte nej liste e gjate shume me verte dhe do e shkruaj ate liste kl durim ahahaah sjane nje e dy po shume Aman me premto se nuk do vesh Tom & Jerrin ne list
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Aman me premto se nuk do vesh Tom & Jerrin ne list ahah jo pa merak se nuk i kam qef sme pelqejne si kam pa asnjehere se me acaronin nga nervat
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahah jo pa merak se nuk i kam qef sme pelqejne si kam pa asnjehere se me acaronin nga nervat Do po provoj diēa: vS E sheh ?
Postuar mė parė nga Homer Do po provoj diēa: vS E sheh ? oj nuk shof asgje se di pse po ti i shikon ti hap ?
Postuar mė parė nga Uarda-1 oj nuk shof asgje se di pse po ti i shikon ti hap ? po po un i shoh, se marr vesh pse nuk te dalin ty ... ju nga shqipria internet fallco keni
Postuar mė parė nga Homer po po un i shoh, se marr vesh pse nuk te dalin ty ... ju nga shqipria internet fallco keni ahaha ku i dihet masbe na kane genjy ose ngaqe e kam une linjen e dobet skam cte bej
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahaha ku i dihet masbe na kane genjy ose ngaqe e kam une linjen e dobet skam cte bej si ti vjedhesh linjen komshiut normal qe te vje e dobt lol
Postuar mė parė nga Homer si ti vjedhesh linjen komshiut normal qe te vje e dobt lol ahaha po sja kam vjedh une koshies linjen ore ca thu po e kam bashke me komshien ja kam dhene une jo ajo
papapappa kot nuk merrni msn te e flisni se na merzitet ketu ju dy ahahahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt