Postuar mė parė nga Homer un kur e fus Uarda ne google, ai me nxjerr nje smiley si ky ahahaah epo kur e ka gjet more aman po pse une ashtu jam sahere more ta cava ballin
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahaah epo kur e ka gjet more aman po pse une ashtu jam sahere more ta cava ballin jo mo jo, ti je si rreze dielli
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer jo mo jo, ti je si rreze dielli une si rreze dielli???? hmmmm e thyme ne mes
Postuar mė parė nga Uarda-1 une si rreze dielli???? hmmmm e thyme ne mes ma shum rreze lazer se rreze dielli ... Po me pushime nuk ke shku kund kyt ver?
Postuar mė parė nga Homer ma shum rreze lazer se rreze dielli ... Po me pushime nuk ke shku kund kyt ver? ahahah rreze lazer dhe kete e the more? jo skam shku gjekundi ne shtepi uff plasa
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahah rreze lazer dhe kete e the more? jo skam shku gjekundi ne shtepi uff plasa me ēa merresh mbas pushimeve, me shkoll apo pun ?
Postuar mė parė nga Homer me ēa merresh mbas pushimeve, me shkoll apo pun ? shkoll tani pres te filloj universitetin po se ca dege nuk e di
Postuar mė parė nga Uarda-1 shkoll tani pres te filloj universitetin po se ca dege nuk e di gjynah qe nuk ka universitet per forumet
Postuar mė parė nga Homer gjynah qe nuk ka universitet per forumet ahaha po a do ja dilnim mire me rrezultate te larta me ndonje verejtje tek tuk po do ja dilnim mbane
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahaha po a do ja dilnim mire me rrezultate te larta me ndonje verejtje tek tuk po do ja dilnim mbane lenda jote vetem me 10-ta do ishte chit chati
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt