Postuar mė parė nga bombona papapappa kot nuk merrni msn te e flisni se na merzitet ketu ju dy ahahahaha eshte ndryshe ketu moj nuk ehste njesoj si ne msn ka tjetre gusto kjo pa jo per gje
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 eshte ndryshe ketu moj nuk ehste njesoj si ne msn ka tjetre gusto kjo pa jo per gje amon se na bone me na shku menja per ................
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Ku e di kjo co msn o bombone Uarda ckemi mire ke kaluar?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ku e di kjo co msn o bombone Uarda ckemi mire ke kaluar? hahha kujto se eshte gjo qe hahet ahahah ekonomisto mos e pyt shum se kush e di po fillon ti nxjerr te gjitha ahaha
Postuar mė parė nga bombona hahha kujto se eshte gjo qe hahet ahahah ekonomisto mos e pyt shum se kush e di po fillon ti nxjerr te gjitha ahaha Cte me nxjerr mi dreq ?
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ku e di kjo co msn o bombone Uarda ckemi mire ke kaluar? mire flm ju si jeni ahah sdi ca ehste msn une ahaha a per ca te shkoi mendaj ty me te shkofsha ne gjilpere
Postuar mė parė nga Homer Do po provoj diēa: vS E sheh ? O popull i shihni kto figurat qe kam vu ktu apo jam vetem un qe i shoh ?! lol
D'Oh!
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Cte me nxjerr mi dreq ? gjitha sekretet mor ahahahahaha
Postuar mė parė nga Uarda-1 mire flm ju si jeni ahah sdi ca ehste msn une ahaha a per ca te shkoi mendaj ty me te shkofsha ne gjilpere Mua me shkoi mendja per icik bukk me gjalp dhe me rrecel
Postuar mė parė nga bombona gjitha sekretet mor ahahahahaha Ou pse kshu tpaska then kjo qe ja di sekretet ekonomistit?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt