DASHURIlindin nga dashuria, jetojne per dashurine vdesin kur nuk jan te afte te dashurojne me..........
Postuar më parë nga klara2009 DASHURIlindin nga dashuria, jetojne per dashurine vdesin kur nuk jan te afte te dashurojne me.......... Bravo klara e meriton me vertet nje duartrokitje Thell thell kshu jemi po duhet te jet femra ajo qe ta kerkoj ekte gje tek mashkulli
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Bravo klara e meriton me vertet nje duartrokitje Thell thell kshu jemi po duhet te jet femra ajo qe ta kerkoj ekte gje tek mashkulli Po pra me dite me kerku mrena jush gjen gjera te mira.........dashuri sidomos pa hesap..........hahaaaaa
Postuar më parë nga milanistja_el Moj ti, te cova ne Afrike para kohe Te kujdesshem... Ne Afrike do iki vete, per muaj mjalti Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Pse sjemi te tille? Nuk jeni jo
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postuar më parë nga klara2009 Po pra me dite me kerku mrena jush gjen gjera te mira.........dashuri sidomos pa hesap..........hahaaaaa Ai qe kerkon shume sdel asnjeher i humbur
Postuar më parë nga [Perla] Ne Afrike do iki vete, per muaj mjalti Nuk jeni jo Eh ne fakt jeni ju po vetem nga bukuria mund te jeni si shpirt
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Ai qe kerkon shume sdel asnjeher i humbur Jo pra jo ...vec ne femrave te shkreta na shkoi jeta tu kerku.......... shume thell i fshehni vlerat ju meshkujt........ megjithate ja vlen mundi....
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Eh ne fakt jeni ju po vetem nga bukuria mund te jeni si shpirt Pse nga shpirti si jemi ? Meshkujt vdesin te duken ca si shume (ka dhe perjashtime, por shumica keshtu jane)
Postuar më parë nga klara2009 Jo pra jo ...vec ne femrave te shkreta na shkoi jeta tu kerku.......... shume thell i fshehni vlerat ju meshkujt........ megjithate ja vlen mundi.... Rendesi ka qe ja vlejn eshte me e keqe kur kerkon gjera qe sja vlejn
Postuar më parë nga [Perla] Pse nga shpirti si jemi ? Meshkujt vdesin te duken ca si shume (ka dhe perjashtime, por shumica keshtu jane) Te njejten gje do thoja dhe per femren as me pak as me shume se keto qe ke shkruj ti
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt