Close
Faqja 47 prej 93 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 927
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Une do te desha te mesoj ne se kosovaret e debuar nga Cubrilloviqi qe menduan te vijne ne Shqiperi ne vend se te shkojne ne Turqi, kishin shprehur ndonje preference per t'u vendosur ne zonat mocalore malarike, apo edhe kjo duhet klasifikuar si kortezi e Enver Hoxhes per miqte kosovare qe kishin probleme me vellezerit sllave?
    Por qfar thua ti vllezriz sllav ore kosovar nuk ka po ne jemi shqiptar e jo ksovar mos na beni tash edhe sllav.Se Enveri na shiti e na la nen pushtetin e eger Jugusllav ne jemi shqiptar e do qendrojm shqptar nje dit do ti bashkohmi Shqipris deshtena apo nuk deshten sllavet dhe greket me miqet e tyre partizan.Komunzmin ne Shqipri e futi Rusi se egjeti nje budalla si Enver Hoxha qe kishte humbur bursin qe i ksihte dhan Zogu ne Franc pasi qe nuk arrijti te perfundoj fakultetin.Enver Hoxha u shrytzua nga Titoja i cili ja morri gjith argjendin qe ishte ne arkat e shteti shqiptar dhe Titoja me ata argjend shqiptar rivendosi bazat e shtetit Jugusllav.Shqiptaret i ju ka ber keq Enve Hoxha me shum se qdo armik i huaj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga urani29 Lexo Postimin
    Por qfar thua ti vllezriz sllav ore kosovar nuk ka po ne jemi shqiptar e jo ksovar mos na beni tash edhe sllav.Se Enveri na shiti e na la nen pushtetin e eger Jugusllav ne jemi shqiptar e do qendrojm shqptar nje dit do ti bashkohmi Shqipris deshtena apo nuk deshten sllavet dhe greket me miqet e tyre partizan.Komunzmin ne Shqipri e futi Rusi se egjeti nje budalla si Enver Hoxha qe kishte humbur bursin qe i ksihte dhan Zogu ne Franc pasi qe nuk arrijti te perfundoj fakultetin.Enver Hoxha u shrytzua nga Titoja i cili ja morri gjith argjendin qe ishte ne arkat e shteti shqiptar dhe Titoja me ata argjend shqiptar rivendosi bazat e shtetit Jugusllav.Shqiptaret i ju ka ber keq Enve Hoxha me shum se qdo armik i huaj.
    Ishte sarkazem, lum miku. Figure letrare?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Une do te desha te mesoj ne se kosovaret e debuar nga Cubrilloviqi qe menduan te vijne ne Shqiperi ne vend se te shkojne ne Turqi, kishin shprehur ndonje preference per t'u vendosur ne zonat mocalore malarike, apo edhe kjo duhet klasifikuar si kortezi e Enver Hoxhes per miqte kosovare qe kishin probleme me vellezerit sllave?
    Kish te bente me stervitjen e Ushtrise Clirimtare te Kosoves per clirimin e Kosoves !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Popull Thjesht Lexo Postimin
    Kish te bente me stervitjen e Ushtrise Clirimtare te Kosoves per clirimin e Kosoves !
    Kam degjuar se ne luften per clirimin e Kosoves hodhen nje thes me malarje. Aq sa kishte mbetur pas stervitjes jetesore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Kam degjuar se ne luften per clirimin e Kosoves hodhen nje thes me malarje. Aq sa kishte mbetur pas stervitjes jetesore.
    Kjo qe thua ti eshte e vertete, por po te lexosh vetem shtypin e Beogradit ! E di dhe une !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Kjo qe thua ti eshte e vertete, por po te lexosh vetem shtypin e Beogradit ! E di dhe une !
    Padyshim qe e di, se vetem shtypin e Beogradit dhe te Partise Komuniste Shiptare te Beogradit ke lexuar tere jeten.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Padyshim qe e di, se vetem shtypin e Beogradit dhe te Partise Komuniste Shiptare te Beogradit ke lexuar tere jeten.
    Jo vetem kaq , po harrove te thush se kam qene edhe me arme ne dore ne Kosove , kur disa nga miqte e tu thoshin "Te ndaloje NATO bombardimet se po shkakton shpernguljen e shqiptareve te Kosoves".

Keshtu qe jo vetem kam lexuar shtypin e Beogradit por dhe kam pare se cfare benin ata qe shkruanin ne beograd, bashke me "larot" e tyre atje ne Kosove !

Ti vazhdo merru me shtypin e Beogradit !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Jo vetem kaq , po harrove te thush se kam qene edhe me arme ne dore ne Kosove , kur disa nga miqte e tu thoshin "Te ndaloje NATO bombardimet se po shkakton shpernguljen e shqiptareve te Kosoves".

Keshtu qe jo vetem kam lexuar shtypin e Beogradit por dhe kam pare se cfare benin ata qe shkruanin ne beograd, bashke me "larot" e tyre atje ne Kosove !

Ti vazhdo merru me shtypin e Beogradit !
    Tungjatjeta flory80, e dija qe ishe ti. Me arme ne dore mund te kesh qene, po ne sherbim te kujt?

Nuk kam patur ose kam miq te tille. Nuk kam as miq te perdorin bijte e Shqiperise si mish per top, qe te ulin natalitetin natyral.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 27-07-2009 mė 08:35

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-06-2009
    Postime
    169
    Tungjatjeta flory80, e dija qe ishe ti. Me arme ne dore mund te kesh qene, po ne sherbim te kujt?

Nuk kam patur ose kam miq te tille. Nuk kam as miq te perdorin bijte e Shqiperise si mish per top, qe te ulin natalitetin natyral.
    "Qellove si kalama o Mane...." (Nje episod nga nje film shqiptar )

Nuk e njoh fare kete "Flori80"-ten ! Megjithese nuk e kam idene e debatit me "ate" , kendej nga anet tona (Ne Shqiperi e kam fjalen) Mic Sokolit apo Selam Salarise nuk iu thone "Mish per top" po sec ju kane vene nje emer tjeter !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Popull Thjesht : 27-07-2009 mė 09:06

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    "Qellove keq o Mane...." (Nje episod nga nje film shqiptar )

Nuk e njoh fare kete "Flori80"-ten ! Megjithese nuk e kam idene e debatit me "ate" , kendej nga anet tona (Ne Shqiperi e kam fjalen) Mic Sokolit apo Selam Salarise nuk iu thone "Mish per top" po sec ju kane vene nje emer tjeter !
    Ndal ti ushtari i sllobes se s'po di as cka po flet.
    -mos po do me thane qe enveri ka luftu per kosoven?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 47 prej 93 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishės nė gazetėn " Express"
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unė Kam Dhėnė Shumė Mė Shumė Pare Pėr Kosovėn Se Sorosi
    Nga Harudi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •