" E vetmja liri fetare, eshte propaganda antifetare...!"
J.V. Stalin
Mendojeni vete...
" E vetmja liri fetare, eshte propaganda antifetare...!"
J.V. Stalin
Mendojeni vete...
* Kur kemi uri, at'her realizojme qe lutja/falja nuk na ushqen ... ( Sofizėm )
D'Oh!
Meqenese mendjen ma ka dhene Zoti (nqs ka) dhe une e kam perdorur ate ndershmerisht atehere me siguri do vete ne Parajse (nqs ka).
Mendimi im.
Ej po edhe tek kjo teme nuk ju rrihet pa hyre juve deistave eeee?
Do na lini ndonjehere ndonje "bahce" tonen qe te mos e pshurrni ju?
-
qysh ma spjegon qet thenje te kengetarit te mirenjohur John Lennon:
"Liroj njerėzit menjėherė, bėje kėtė menjėherė, ne jemi duar hapur nė ajėr... Duam qė tė klithim lutjen pėr ty, liroje qenien njerėzore... emri yt ėshtė 666".
kete Fjalim e pat than midis koncertit kur pat kendu Live Lennoni ?
Marduk shprehje per satanin nuk gjen vetem tek John Lennon po te plot te tjer e nuk dmth qe osht satanist po ajo osht trip qashtu naj metafore,john lennoni nuk asht satanist po nime ka thanje e shprehje te komplikume qe duhet me i deshifru se o kon gjeni i madh po me randsi muzika edhe kariera qe e ka pas ka lon shum mas shumti gjurmė ne sferen e muzikes
cka me i ba qe kan pas Pentagrama, Cjapa ne shtepin e vet, si Lennoni ashtu edhe Elvis Presley, plus edhe Ritualet i kan bere te fshehta te cilat si kan bere haptazi...ndoshta s'je konfirmu mir me kta, por si Lennoni ashtu edhe Presley kan qen Satanista te fshehur, por kurr s'kan si Satanista t'hapt si grupet tjera n'Black Metal qe e bejne muzika haptazi per Satanen...nejse ka shum njerz qe s'binden per Lennonin e per tjer muzicenta veq Satanist ka qen ky...
Jam Ateist, shyqyr Zotit ! ( Jenderennes )
Zoti ? Ehu ka koh qe i kam ra kryq. ( Deder )
D'Oh!
Askush nuk flet me shume per Zotin se sa ata qe ngulin kembe se s'ka Zot
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt