Postuar mė parė nga
Marduk
une shum mir e kuptoj veten per ksi gjera dhe jam i vetedishem...nuk eshte kjo prej mendjes teme por prej dituris qe kam lexuar libra te ndryshme...une Kuranin e kam lexu absolutisht asgje s'ka pas ne Kuran rezultati 0 ka dal ato cka i kam lexu...
nuk jan Feja dhe Shkenca bash te nderlidhura me njera-tjetren sepse Shkenca ka t'bej me zbulime logjike dhe te Universit te hapur, e kurse Kurani ka mashum qe te besoj nje njeri ne te e jo te zbuloj dicka t're...shum mir e ka pas Fridrih Nice kur pate then: Besimin duhet Verbuar, Shkaterruar sepse eshte nje pjese e dobesis dhe vetrenim i vetvetes, dhe je nje vegel per te tjeret s'je me vetvetja...ne qoftese i beson Logjikes tende atehere shum ma ndryshe do te jen gjerat pasi qe nuk shkon me tutje perveq logjikes tende te ciles shum mashum ju kushtohesh vetvetes se sa Kuranit...
s'po di ti a ke lexu tash edhe libra me te vjetra t'cilat kan qen te Egjipit, Kinezve, Sumeris, Mayanve? Apo ndoshta vetem je verberu tek ajo e Kuranit edhe mendon qe mrekullia ka qen e Allahut? Jo, ka pas libra edhe me heret, ka pas nje ashtu edhe Astronomi shum t'fort, Mjekesi t'fort, Arkitektur t'fort etj...por ne qoftese e sheh vetin vetem pas 2000 vjetve atehere gabon shum, sepse jet, zhvillim, krijim ka pas edhe me heret para se me njoft Kuranin dhe Allahun ne kete bote...te kisha sygjeru me dit me shum per popujt me te hershem pastaj eja dhe diskutojm per popullet me te reja te kesaj bote...
kalo mire....
Krijoni Kontakt