Postuar më parë nga [era] che differenza c'è tra l'essere e il fare---> che nel secondo caso sei scemo disperato, senza offesa. sa qefe keni te flisni italishte , un personalishte si shohe dote me sy keta pipinot jo me te flas perhere gjuhen e tyre!! hahaahha jane popull koti
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Postuar më parë nga lepurush Che differenza c'e tra lega e la sega ? Nessuna ,sono entrambi movimenti del cazzo..... shshshsh rri urt mi goc se na ofendohet daniel maker... se ai vdes per icik lega,,,,
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
ju pershendes qy te gjith qe jetoni ne ilati...
mamma mia quanta gentaglia..
mos luj se sta quj
Postuar më parë nga Daniel Maker mamma mia quanta gentaglia.. hahahahahahaha , mamma mia quanti leghisti ci sono qui....
Postuar më parë nga tutankamon hahahahahahaha , mamma mia quanti leghisti ci sono qui.... vota Leon ke magna el teron Padania Libera!!! L'Italia finisce nell'Emilia Romagna..il resto è da dare a gheddafi!!
Postuar më parë nga Daniel Maker vota Leon ke magna el teron Padania Libera!!! L'Italia finisce nell'Emilia Romagna..il resto è da dare a gheddafi!! lum bossi qe te ka ty ,,,,,,,eshte i vetmi italjan qe ka te gjitha te keqijat e kesaj bote..
Miredita te gjitheve. Drague, c'eshte ajo fjale se s'ka sherrxhinj ktu
La vita è bella...
Postuar më parë nga tutankamon lum bossi qe te ka ty ,,,,,,,eshte i vetmi italjan qe ka te gjitha te keqijat e kesaj bote.. Amon se po i m.ut jan te gjith kto..bosi ma i miri se te pakten e thot hapes Postuar më parë nga [era] Miredita te gjitheve. Drague, c'eshte ajo fjale se s'ka sherrxhinj ktu Era mir se erdhe..Kot qe rrin ska cuna te rinj per ty ktu me cilat te haet muhabeti
pershendetje per shqiptaret ne itali
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt