Postuar më parë nga WALCHIRIA Sa shume shqiptare ka kjo italia mo xhan .....?? po ti mi me gjemo mu nga mrapa?,ah harrova ishe me hon te mire sot
Yeah yeah yeah
Postuar më parë nga WALCHIRIA Sa shume shqiptare ka kjo italia mo xhan .....?? Postuar më parë nga drague buongiorno dottore dove siete shpariti drague spo futem quasi mai me ketej...shume monotone eshte bere...vi per TAAA :P ndonjehere dhe jo me shume e si ne fillim P.S Mistrece omi te jo menje modhe mi goca...
RADIO RA ..::.. WEB RADIO & DEEJAY ALBANIA
drague, sa shume fat qe ke mer lal
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Albmaster drague spo futem quasi mai me ketej...shume monotone eshte bere...vi per TAAA :P ndonjehere dhe jo me shume e si ne fillim P.S Mistrece omi te jo menje modhe mi goca... Qe kur kshu e konstatu ti ket gje , qe fole ???
Postuar më parë nga WALCHIRIA Qe kur kshu e konstatu ti ket gje , qe fole ??? Lere se spo ta them
maestro mos u grric me ate se osht si iriq mirdita paesani
Postuar më parë nga drague maestro mos u grric me ate se osht si iriq mirdita paesani HaHaHaHa Ajo me....jo mer jo osht e urte si dele ajo Mistreceeeeeeeeeeeeeeeeeee muaqqqqq
Postuar më parë nga Albmaster Lere se spo ta them Amon ma thuj , se si ne pesh po sma the Postuar më parë nga drague maestro mos u grric me ate se osht si iriq mirdita paesani Tu re aqifi , ku ma pe iriqin ose leshin cpues mu ??? Postuar më parë nga Albmaster HaHaHaHa Ajo me....jo mer jo osht e urte si dele ajo Mistreceeeeeeeeeeeeeeeeeee muaqqqqq mwahhhh ashtu jam dele , po dele me gjemba ama hahahhaha
mu mpelqejn iriqat
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt