Close
Faqja 265 prej 406 FillimFillim ... 165215255263264265266267275315365 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,641 deri 2,650 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    [QUOTE=Bledari;2335586]Pershendetje

Kam nje lap top qe i kam riinstaluar windows vista home premium por eshte ne gjuhen Italiane dhe nuk arrij dot ta aktivizoj me kraket qe jane ne qarkullim.
    Me ndihmon kush ju lutem ta aktivizoj
    Ju Faleminderit[/QUOTE
    Vista loader 3.0.0.1 eshte perfekt.
    ose provo me versionin vista loader 4.2, megjithare eshte me i mir vista loader 3.0.0.1
    Evalt T

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Postime
    8
    te nderuar anetar te forumit a mund dikush te me ndihmoj se si te inkuadrohem ne ket forum kur jam ne kompjuter tjeter sepse un jam regjistruar ketu ne vendin e punes ndersa kur shkoj ne shtepi nuk mund te inkuadrohem gjegjesisht te lidhem me anetaret e forumit

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Nuk po te kuptoj si mendon te lidhesh me anetaret e forumit, nese mendon ne chat duhet ta instalosh Programin Java ne kompjuter http://www.java.com/en/download/index.jsp perndryshe per postime mund te postosh nga qdo kompjuter
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Probleme me laptopin

Kam nje laptop toshiba dhe kur leviz ekranin ta ul apo ngrej me leviz pamjen dhe me jep ca shirita ne ekran . Edhe kur ndizet e ben ndonjeher kete gje .
    Di njeri cfare mund te kete se e kam dhe jashte garancie
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Kam nje laptop toshiba dhe kur leviz ekranin ta ul apo ngrej me leviz pamjen dhe me jep ca shirita ne ekran . Edhe kur ndizet e ben ndonjeher kete gje .
    Di njeri cfare mund te kete se e kam dhe jashte garancie

Besoj VGA.
    Lidhe Laptopin tuaj me nje monitor te jashtem, dhe shiko, te jep te njejtin problem?

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Ke demtuar ekranin e laptopit, qe zakonisht ndodh kur i ve objekte ose kur ushtron force mbi te (gjate kohes qe eshte i mbyllur). Eshte gjithashtu shenje se shume shpejt kristalet e ekranit tend do te shuhen dhe do te shikosh vetem pasqyrimin e vetes. Shite, bli nje laptop tjeter, ose lidhe me nje ekran te jashtem (nese te pelqen).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    ketu mendoj se osht problemi i shritit te laptopit , pra osht njesoj si ne tel.. qe jon me shirita edhe laptopi ka nje te till dhe ka mundesi qe kur leviz monitorin ai ben nderprerje dhe kushtu humb pamja
    kete e kom edhe nga prevoja ime se edhe une kam pas nje problem te till.
    mirpo mua kur me ndodh ne gje e till veproj keshtu e fiku laptopin dhe e ve gishtin ne mesin e ekrani si nga jasht ashtu edhe nga mbrenda dhe e shtrongoj me nje forc te kontrolluar pra me nje forc shum te vogel se nese e shtrongon shum ka mundesi qe kur te ndezesh mund ti mesin sheja aty ku ke ushtruar forc te teprt ,
    pra masi ta kryesh kete e ndez dhe me siguri do te funksionoj , por gjithmon duke e ditur qe te mos shtongojsh me teper se duhet
    edhe nje gje une nuk mund te jap pergjegjesi per kete nese te ndodh ndonje gje por po te tregoj se si veproj une per veti kur me ndodh nje gje till
    dhe shpresoj qe do te kryesh pun

selam alejkum.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Provo te hapesh laptopin dhe heqesh dhe ngulesh mire konektorin e CD Romit.
    Pastaj provon te besh boot te windowsit nga CD Romi.
    Nqs nuk jep reultat,hiqet hard drajveri dhe lidhet me nje kompjuter tjeter,skanohet dhe pastrohet nga viruse spyware.ShIko ne direktorine windows\system32 ne hard drajv.,Mund te kete ndonje virus ne systemin 32 ne hardrajv qe bllokon skanimin qe i behet sistemit te windowsit ne hard drajv menjehere sa futet cd dhe shkakton qe disku te mos njihet fare.
    Te faleminderit benseven11, me kete menyr arrita ta rikthej laptopin ne gjendje pune, sepse nuk arrinte ti bente boot cd se windousit(konektori i cd roomit ishte ne rregull), keshtu qe e nxorra harddiskun dhe e lidha me nje kompjuter tjeter dhe me pas e formatova.
    Te faleminderit shume edhe ty Anonomyous.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2009
    Postime
    4

kur ndizet ekrani behet black

kam nje problem per ndezjen e kompjuterit
    kur une e ndez kompjuterin del motherboard safe smart etj
    del screeni qe thote usb 2.0 etj kur iken ajo me del screen black
    mund te me ndihmoni pa e formatuar?

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Ke demtuar ekranin e laptopit, qe zakonisht ndodh kur i ve objekte ose kur ushtron force mbi te (gjate kohes qe eshte i mbyllur). Eshte gjithashtu shenje se shume shpejt kristalet e ekranit tend do te shuhen dhe do te shikosh vetem pasqyrimin e vetes. Shite, bli nje laptop tjeter, ose lidhe me nje ekran te jashtem (nese te pelqen).
    skam vene pesha siper .
    kompjuteri eshte ne rregull vetem nese e leviz monitorin dhe kur e kap nga siper ndersa kur e kap aty ku bashkohet me tastieren nuk jep gje dmth vizat .
    po e hap nje here mbase se kam mberthyer mire heren e fundit qe e hapa .
    Ska ndonjeri eksperience me kete gje , ska mundsi si te me lej laptopi se kemi 3 vjet bashke
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •