Close
Faqja 266 prej 406 FillimFillim ... 166216256264265266267268276316366 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,651 deri 2,660 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga nani91 Lexo Postimin
    ketu mendoj se osht problemi i shritit te laptopit , pra osht njesoj si ne tel.. qe jon me shirita edhe laptopi ka nje te till dhe ka mundesi qe kur leviz monitorin ai ben nderprerje dhe kushtu humb pamja
    kete e kom edhe nga prevoja ime se edhe une kam pas nje problem te till.
    mirpo mua kur me ndodh ne gje e till veproj keshtu e fiku laptopin dhe e ve gishtin ne mesin e ekrani si nga jasht ashtu edhe nga mbrenda dhe e shtrongoj me nje forc te kontrolluar pra me nje forc shum te vogel se nese e shtrongon shum ka mundesi qe kur te ndezesh mund ti mesin sheja aty ku ke ushtruar forc te teprt ,
    pra masi ta kryesh kete e ndez dhe me siguri do te funksionoj , por gjithmon duke e ditur qe te mos shtongojsh me teper se duhet
    edhe nje gje une nuk mund te jap pergjegjesi per kete nese te ndodh ndonje gje por po te tregoj se si veproj une per veti kur me ndodh nje gje till
    dhe shpresoj qe do te kryesh pun

selam alejkum.
    ka mundsi te kete ate shiritin qe thua ti lale , po ti si e zgjidhe problemin .
    Po ta blesh ate shiritn di gje sa kushton ???
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Besoj VGA.
    Lidhe Laptopin tuaj me nje monitor te jashtem, dhe shiko, te jep te njejtin problem?
    jo se ka VGA jam 100 i sigurte lale

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Si fillim e hap kompjuterin ia heq video karten copat e memorjes,karten e zerit,procesorin me hitsinkun dhe pastrohet brenda.I ngul pjeset fort qe te kene kontakt te mire.Heq baterine nga kompjuteri dhe e rivendos.
    Shtrengo kontaktet e kabllove mbrapa kompjuterit dhe ndez kompjuterin.
    Shtyp ne del ne tastjere dhe futesh ne bios.Aty me butonin shigjete qe shkon djathtas,shkon ne boot Te menuja me butonin shigjete poshte te tastjeres shko te boot device priority dhe shkon tek DVD Drajvi.Shtyp enter
    dhe e vendos primary device.Pastaj shkon te hard drajvi dhe e ndryshon ne secondary boot device.
    Shtyp ne tastjere ne F10(save dhe exit)
    Me rindezjen e kompjuterit do hapet windowsi.Lidhesh me internet.Hap programin spybot S&D dhe klik ne update.Pastaj klik ne check for problems.Do filloje skanimi.Kur te mbaroje skanimi klikon ne butonin fix per te fshire gjithe spywaret.
    Vazhdon skanm me antivirus dhe ndonje program tjeter antispyware.Kur ti hapesh si fillim gjej dhe klik ne update,pastaj ne skan.Pas skanimit klik ne remove...buton.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

limi Maska e limmi
    Anėtarėsuar
    01-01-2009
    Vendndodhja
    klin
    Postime
    45
    ne qoft se e ki len ndonje usb ne te a po ndonje gje tjeter te ndodh kjo kshtu qe hiqe ate dhe preke ctrl+alt+del por nese jo ateher fute cd e xp edhe repair

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    se besoj te jete ajo qe thua ti . Smbaj mend kur kam bere per here te fundit repair . Se besoj te jete si formatim , pyeta mos bej eksperimente dhe fshij ndonje gje .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Postime
    8
    fjala esht per postime sepse nuk po mund ti bej postime nga kompjuteret tjer sepse nuk me del kjo rubrika ku jam duke postuar tani d.m.th. ktu ku shkruan mesazh ne kompjuteret tjer nuk me del fare

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576

Exclamation Windowsi peson krash,ekrani blu i vdekjes,(BSOD).

Pershendetje te gjitheve!
    Kam nje problem me kompjuterin. Vazhdimisht me jep kete problem:
    kur jam duke punuar ne kompjuter, me shpesh duke luajtur dhe duke folur ne skype, me nxjerr kete tabel(me disa ndryshime te vogla):

Kam pyetur dhe me kane thene qe me shume mundesi fajin e kishte mosperputhja e kartes grafike me motherboard, por jo shume te sigurt.

Motherboard: Asus P5Q Premium
    VGA: ASUS EN9600GT/HTDI/1G/A

Ju lutem, nqs ndonjeri ndonje person ka patur ndonje problem te tille me pare, ose qe e di se cfare eshte, te me ndihmoje!

Ju faleminderit!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 24-07-2009 mė 18:50
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!
    Kam nje problem me kompjuterin. Vazhdimisht me jep kete problem:
    kur jam duke punuar ne kompjuter, me shpesh duke luajtur dhe duke folur ne skype, me nxjerr kete tabel(me disa ndryshime te vogla):

http://s996.photobucket.com/albums/a...t=DSCF1850.jpg
    (meqe foton nuk e nxorri vendosa linkun)

Kam pyetur dhe me kane thene qe me shume mundesi fajin e kishte mosperputhja e kartes grafike me motherboard, por jo shume te sigurt.

Motherboard: Asus P5Q Premium
    VGA: ASUS EN9600GT/HTDI/1G/A

Ju lutem, nqs ndonjeri ndonje person ka patur ndonje problem te tille me pare, ose qe e di se cfare eshte, te me ndihmoje!

Ju faleminderit!

Problemi vjen nga mosperputhja e driverave qe sjell konflikte ne irq. Shko ne www.nvidia.com edhe shkarko driverat per karten tende pasi karta asus perdor chip te nvidia per videokartat edhe ty pikerisht te duhen 9600 pasi ti shkarkosh driverat cinstalo driverat aktuale edhe restarto kompjuteri kur te ristartohet pc do te te hapet ne VGA mode. Qe ketu ndiq hardware wizard te windows qe te instalosh driverat e rinj. Kujdes gjate instalimit se mos riinstalon driverat e vjeter. Edhe mos I bej update ose upgrade driverave beji instalim te paster pas reboot.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Te kjo faqe klik te menuja ne xp dhe zgjedh vista nqs perdor vista ose e len ne Xp nqs perdor xp.Klik te + te lista dhe klik ne global per te shkarkuar dhe instaluar drajverat.Shume kujdes me biosin!Mund te shkarkosh skedarin bios versionin me numer me te madh dhe ska problem,por para se ta instalosh Lexo instruksionet para se te besh ndonje instalim biosi version i ri,mund te kete ndonje text file ose read me file.
    Te faqja ke gjithe versionet me te reja te drajverave per modelin e madherbordit qe ke.
    http://support.asus.com/download/dow...=P5Q%20Premium
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 24-07-2009 mė 18:34
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Gjuha e Windowsit

Doja te dija ka ndonje mundsi me i ndryshu gjuhen sistemit operativ?

E kam Windows xp (Italisht) dhe dua ta bej anglisht.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •