Close
Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 220
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Une kapish Moter Rexhina sepse e kam provuar disa here ate qe ti po perpiqesh te me shpjegosh me fjale moderne ...

Ne qofsh ti e lumtur me bukeshkalin tend po aq qofsha edhe une nje kinez i detyruar te haje byrek Shqiptar ...

Dakort jam, te ankohesh nuk ja vlen sepse i bie te shash cka shikon ne pasqyre ...
    Pra me mire te thuash se sa mire eshte ... por jo mua, me mire tregoja ndokujt qe nuk e kupton. Une skam nevoje per te

Nuk eshte se jam une qe te parashikoj deshtimin e asaj lidhje por natyra njerezore :-(

Me fal dhe shpresoj te mos me shash kur te te ndodhi .... :-(((
    hhahahah te falet kokeshkret, ashtu domethene kokekatror se harrova

nje kinez ska pse te detyrohet te haj byrek shqiptar, nuk te bie ndermend qe njerzit shijojn dhe ushqimet e kombeve te tjera, burri im per shembull vdes per byrrek me spinaq

e di kur do ankohesha un zoti katror? neqoftese burri im shqiptar apo i huaj, do te me tradhetonte ose do vinte i dehur ne shtepi me nje kamzhik ne dore...nuk do thoja "o nene cme gjeti qe morra nje shqiptar apo te huaj"...jo do thoshja "o nene cfare specie zgjodha"....po ti je ose injorant ose pak i kalbur nga mentaliteti....te uroj fat me gruan tende shqiptare, besoj se do te pershtaten te tera ty dhe sdo kesh problem te zgjedhesh nje...se mos te bie njera nga ato te semaforit i dashur...po crendesi ka, vec neqoftese eshte shqiptare, do te te pershtatet, that is all it matters
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    e di kur do ankohesha un zoti katror? neqoftese burri im shqiptar apo i huaj, do te me tradhetonte ose do vinte i dehur ne shtepi me nje kamzhik ne dore...nuk do thoja "o nene cme gjeti qe morra nje shqiptar apo te huaj"...jo do thoshja "o nene cfare specie zgjodha"
    aaaa o.k me fal - te dhashe me shume vlera sec ti meriton - ti qenke goxha poshte ne shkallen e Evolucionit kurse une fola me ty si me dike qe nuk e ve ne refene ti kercase kamzhiku ...
    ....po ti je ose injorant ose pak i kalbur nga mentaliteti....
    Ashtu i bie - ne mos njera, tjetra ...
    Shume te paska djegur postimi im i meparshem perderisa ben kete perpjekje ofenduese ...
    Jepi byrrek me spinaq por kujdes se mos nuk njeh/pelqen dhallen dhe e shoqeron me birre pastaj ... jo per gje por do te te dehet nga byrreku ....
    Lum si ti qe ja ke kapur/arritur o Rexhina :-))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    aaaa o.k me fal - te dhashe me shume vlera sec ti meriton - ti qenke goxha poshte ne shkallen e Evolucionit kurse une fola me ty si me dike qe nuk e ve ne refene ti kercase kamzhiku ...
    shkallen e evolucionit? ne fakt jam me e evoluar pasi ti perket shkalles me te vjeter (krasuar me moshen lol)...prandaj eshte dhe e veshtir te diskutohet, shkallat e vjetra nuk kan vend qe te adoptojn apo te stimulojn receptoret e trurit te kapin njohuri te reja

Ashtu i bie - ne mos njera, tjetra ...
    Shume te paska djegur postimi im i meparshem perderisa ben kete perpjekje ofenduese ...
    Jepi byrrek me spinaq por kujdes se mos nuk njeh/pelqen dhallen dhe e shoqeron me birre pastaj ... jo per gje por do te te dehet nga byrreku ....
    Lum si ti qe ja ke kapur/arritur o Rexhina :-))))
    aspak sme ka djegur, thjesht me dhe pershtypjen se nje ofendim duhet shperblyer me nje ofendim mbrapa..."tit for tat"

ka zgjidhje per dhallen... i jap uje...shiko, probleme te vogla ska nevoj per dilema te medhaja
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-07-2009 mė 17:19

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    ahuuuu ju paskeni be roman ketej poshte pertova me i lexu
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    shkallen e evolucionit? ne fakt jam me e evoluar pasi ti perket shkalles me te vjeter (krasuar me moshen lol)...prandaj eshte dhe e veshtir te diskutohet, shkallat e vjetra nuk kan vend qe te adoptojn apo te stimulojn receptoret e trurit te kapin njohuri te te reja
    Ne qofte se ti je me e re se une dhe ja ke dhene shpirtin nje bukeshkali - atehere je boll e ndeshkuar dhe sado qe te besh bla bla ..., e fishkur fle naten

Une po iki - ti vazhdo te bredhesh neper forum nderkohe qe bukeshkali te bredh neper jashte ose eshte duke te gerrhitur pas ... byrekut
    Nejse, mos e mbaj te gjithe lumturine e arritur vecse per vete - shperndaj edhe pak ne vellazeri se .... kur te te vine mendte so te ti hane as qente ....
    Naten e mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ne qofte se ti je me e re se une dhe ja ke dhene shpirtin nje bukeshkali - atehere je boll e ndeshkuar dhe sado qe te besh bla bla ..., e fishkur fle naten

Une po iki - ti vazhdo te bredhesh neper forum nderkohe qe bukeshkali te bredh neper jashte ose eshte duke te gerrhitur pas ... byrekut
    Nejse, mos e mbaj te gjithe lumturine e arritur vecse per vete - shperndaj edhe pak ne vellazeri se .... kur te te vine mendte so te ti hane as qente ....
    Naten e mire
    kur te martosh nje truthare si vetia jote, na jep lajmin e mire, pasi je nje specie ne zhdukje, dhe do ishte mire te kemi gjithemone me shume specie si ty ne shoqerin tone, pasi do na japesh nje metod te masim sesa ne kemi evoluar nga perioda e truthartesis...take care kokethare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-07-2009 mė 17:37

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    kur te martosh nje truthare si vetia jote, na jep lajmin e mire, pasi je nje specie ne zhdukje, dhe do ishte mire te kemi gjithemone me shume specie si ty ne shoqerin tone, pasi do na japesh nje metod te masim sesa ne kemi evoluar nga perioda e truthartesis...
    Pikerisht !!!! kjo eshte. Ty te duket sikur evolon sepse ke gjetur nje trangull te huaj dhe pa fara ....
    O moj Shqypni moj e mjera Shqypni ....

Me mire me Shqiptare apo te huaj .... ?? - sigurisht jo me nje Shqiptare te bastarduar

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    kur te martosh nje truthare si vetia jote, na jep lajmin e mire, pasi je nje specie ne zhdukje, dhe do ishte mire te kemi gjithemone me shume specie si ty ne shoqerin tone, pasi do na japesh nje metod te masim sesa ne kemi evoluar nga perioda e truthartesis...take care kokethare

Edhepse me nika, tė dytė po njiheni detalisht.

rexhina e rexhne me tė huaj, vėrtet specie e zhdukur detalisht

***katrori, vėrtet njė gjak shqiptari

Nuk ka ma e ndyer se ajo qė mundohet ta ēmojė njė tė huaj ma shumė se njė tė vetin - po ja qė ai ėshtė 'i veti' i saj dhe nuk i duhet aspak shqiptarizmės dhe kėsaj i thonė: merre dreq gjonė tonde!

Fjalė e drejtė!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ZANOR : 17-07-2009 mė 19:47 Arsyeja: fakultative
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Me te dyja bashke.................
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Unique Maska e _Candy_
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Vendndodhja
    Canada-Toronto
    Postime
    116
    Kokekatrori me mendimin tate jam JENA SHQIPTAR DHE SDUHET TI HUMBASIM TRADITAT TONA ....SKA ME TE MIRE SE SHQIPTARET DHE SHQIPTARET PIK..
    Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..

Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •