lol ke kjo teme ose duhet e fus naj rren un os ete zihem me rexhinen e fieraken lol
lol ke kjo teme ose duhet e fus naj rren un os ete zihem me rexhinen e fieraken lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
rexh shife kur ti gjej mami nje nuse ne shqiperi derjansit ateher do e kuptoj ndryshimin ai.
I LOVE GOD
j&g
Po ne aspektin shpirteror - PO - eshte pire i njeti qumesht
Ket nuk e kupton as Ti vete - ose e ke shkruar si e huaj ...
Ti je ajo qe ngaterroi shqipen"gjok"(me nekuptimin per "gjokse") me anglishten "joke" apo jo ?? Flm qe me quan Ajshtajn dhe po ma lejon te ta them - shkruhet Einstein ;-)
Po ashtu e bej jeten une, kurse nje Danez ne nje celebrim shikon mos gjen ndonje shoqe apo shok qe te lozin Hyc bashke me partneren e tij (treshe) sepse ate tradite dhe botekuptim ka - per te eshte normale.
Ti dhe Fierakja qenkeni shoqe dhe edhe vete e lozni Hyc-in me duket
Kesaj nuk kam cfare ti bej - kjo edhe me mbron argumentet sepse tregon qe Rexhina eshte bere e Jashtme po aq sa Fierkaija - por nderkohe me hap syte dhe me tregon se cdo te thote qe Rexhina dhe Fierakija jane bere tashme te jashtme ...
do te thot, si njerez qe jetojm jasht shqiperis, dim me shume per lidhje te huaj, pra cfaredo qe te thuash ti, eshte nje person qe eshte i/e lidhur me nje te huaj me i afte te flasi per lidhje me nje te huaj, jo nje person qe s'eshte i lidhur apo i martuar me nje te huaj, kapish vllacko?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Une kapish Moter Rexhina sepse e kam provuar disa here ate qe ti po perpiqesh te me shpjegosh me fjale moderne ...
Ne qofsh ti e lumtur me bukeshkalin tend po aq qofsha edhe une nje kinez i detyruar te haje byrek Shqiptar ...
Dakort jam, te ankohesh nuk ja vlen sepse i bie te shash cka shikon ne pasqyre ...
Pra me mire te thuash se sa mire eshte ... por jo mua, me mire tregoja ndokujt qe nuk e kupton. Une skam nevoje per te
Nuk eshte se jam une qe te parashikoj deshtimin e asaj lidhje por natyra njerezore :-(
Me fal dhe shpresoj te mos me shash kur te te ndodhi .... :-(((
Krijoni Kontakt