Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Dhe përsëri më duket një gjë shokuese që dikush ulet para kompjuterit, shkruan diçka në një blog dhe kjo gjë merret nga media në Tiranë.
    masi u merrka nga media në tironë, përhapet gjithanej masnej. dmth e vetmja gjo e nevojshme me kriju lajme qeka me hap i blog dhe me i thonë Çorapes ta qisi ke gazeta vet? prej aty krijimi u boka gjo e vërtetë, 'përdersa e ka thon gazeta'. tool fare. ta kena parasysh dmth kur dum me 'bo' nai lajm

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Liqvid Lexo Postimin
    Ai eshte nje artikull qe ben "rehash" ne shkurt te 2009-es artikujt "juicy" te 2008-es te mediave objektive te Tiranes si Balkanweb/GSH dhe Tema.

Po pse je tere kohes jashte teme nuk po e kuptoj dhe pse nuk e lexon temen qe te thashe, ku sqarohen dhe permenden gati te gjitha "akuzat". Pervec nqs nuk te intereson te informohesh per punen e atij personi, po thjesht po te shtyn egoja te "provosh" ndonje gje ketu...
    Jam plotesisht brenda temes dhe e kam thene qe ne postimin e pare, shifni qimen ne syrin e tjetrit dhe jo trarin ne syrin tuaj. Me shqip se kaq nuk di si ta them.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Mire qe vetem Shqiperia ka krim te organizuar dmth e? Futja si kau peles dixhije lol
    O baya edhe ti tashi?
    Ky Fazlici jo vetem ben "biznese" me kunatin e Lul Bashes dhe me Argita Berishen po mer pjese edhe ne mbledhje te sigurise se portit te Durresit psh me ish ministrin e Mbrojtjes Fatmir Mediu.

where the slime Maska e Liqvid
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Jam plotesisht brenda temes dhe e kam thene qe ne postimin e pare, shifni qimen ne syrin e tjetrit dhe jo trarin ne syrin tuaj. Me shqip se kaq nuk di si ta them.
    Une (jo ne) nuk jam PD-ist dhe nuk kam cfare qime te shoh ne syrin e askujt. Dhe me sa kuptoj deri tani nuk kam as si te diskutoj me egon tende qe e njeh "realitetin" permes Balkanwebit dhe Mero Bazes.
    youtube.com/watch?v=gy-HtLCQw_k

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Nuk po e vej ne dyshim, thjeshte i was statting the obvious: Nuk ka qeveri qe nuk perdor krimin e organizuar. Mos shko me larg se vendi qe je ku kontratat e 'rindertimit' te Irakut i kane njerez qe ndiqen penalisht lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Nuk po e vej ne dyshim, thjeshte i was statting the obvious: Nuk ka qeveri qe nuk perdor krimin e organizuar. Mos shko me larg se vendi qe je ku kontratat e 'rindertimit' te Irakut i kane njerez qe ndiqen penalisht lol
    Si te argumentoj une me kete tani? Une nuk po them se ketu eshte perfekt, po te pakten kur vjen puna te siguria bejne si konservatore. Mban mend qe s'ia dhane ato kontratat e porteve Arabise Saudite.
    Une dua te di pse eshte me e keqe ajo Popovicja se Fazllici , lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 14-07-2009 më 22:15

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Une dua te di pse eshte me e keqe ajo Popovicja se Fazllici , lol
    popoviçja të vijë të mori partinë serbe PS të themelume nga i ati vet, që sot e udhheqin serbët e shqipërisë. se duket që kan hum frymzimin dhe objektivin. jan depresionu kaiçik me thon të drejtën me kto humjet në zgjedhje të lira. kurse fazlliçi osh biznesmen boshnjako-anglez që investo anej knej me kontrata dhe pare në dorë në të patundshme dhe energjetikë, se ça lidhje ka ky me temën, që keni dy or tu fol, vk

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    ja dhe themelusit e PS

Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    ja dhe çiraku shqipfolës së bashku me themeluesin

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    popoviçja të vijë të mori partinë serbe PS të themelume nga i ati vet, që sot e udhheqin serbët e shqipërisë. se duket që kan hum frymzimin dhe objektivin. jan depresionu kaiçik me thon të drejtën me kto humjet në zgjedhje të lira. kurse fazlliçi osh biznesmen boshnjako-anglez që investo anej knej me kontrata dhe pare në dorë në të patundshme dhe energjetikë, se ça lidhje ka ky me temën, që keni dy or tu fol, vk
    1. Fazllici eshte trafikant dhe pastrues parash.
    2. Sala militoi per 30 vjet te ajo partia e serbeve
    3. Sala vazhdon te militoje te kjo partia e serbeve te rinj
    4. Merruni me PKSH e 1944 jo me PD e 2009 se eshte ajo me e rendesishme.

Po kuotoj Draguen me perafersi: Ai qe e ka vesh nje here bluzen e kuqe te PPSh-se ( e di vete ti se kush), derisa te vdesi nuk e heq me..

Antikomunista koti

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •