Close
Faqja 71 prej 130 FillimFillim ... 2161697071727381121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 1300
    SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Une kam menduar per theniet qe i perdorin myslimanet???Ku??Kur flas ne kete drejtim, une kam parasysh gjithmone ate çka shkruhet ne Kuran, dhe ate qe shkruajne ca myslimane me themel.Pike.

Simptomat e semundies sime??Diagnoza??A ma ben pak???Se ti dukesh doktor ...

Mençuria me e madhe.....hmm...a me trego pak kush popull ka nevoje per "inferioritet"......E kush paska shkruar kete "postulate", te popullit shqiptar???

Ti nuk thua qe me ke zene ngushte, por me tregon ngjarje "teper domethenese"..???Ka kuptim??(pastaj i thone "kush e ka mizen ne qeleshe" dhe jo kapele).......

Jam njemendje me ty per driten e njerezimit, veçse ajo drite perjashton pa hezitim, zinxhiret e fese.......pikerisht....ajo qe them edhe une.....qarte???
    Mos u nevrikos he burre dhe mos shkruaj perqarte.
    Kur po e perdor kete fjalen pike ma kujton nji debat te nxehte televiz mes A.Demaqit dhe V. Drashkoviqit shume vite me pare. V. Drashkoviqi i nevrikosur i thoshte Demaqit Kosova gjithmon do te jete Serbi dhe pike. Demaqi qeshte dhe i thoshte mos thuaj kurre ,, kurre" dhe lere presje se gjerat shkojne natyrshem atje ku duhet te shkojne. Heheheheheh.
    Asnje popull nuk ka nevoje per injorance dhe inefrioritet, por per te kane nevoje nje grup njerezish injorant dhe fanatik qe tentojne ta prezentojne si nevoje kete ves te keq. A nuk po konkuldoni ju dhe disa zagare qe ju po i mbeshtesni ketu se populli shqiptare eshte popull i dores se dyte dhe se ne nuk qenkemi te denje per Evropen se paskemi perqafuar ideale tjera. Qfare eshte kjo me thuaj? A nuk eshte ndjenje e inferioritetit qe buron nga mosdija juaj ose mos dhashte zoti nga qellimet e keqija .

Me fjalit e fundit edhe une pajtohem me ty ,tash je ne rrugen e drejte. Per te arritur driten e njerezimit ashtu siq i quani ju vlerat universale, shqiptareve nuk u duhet te ndrrojne besimet e tyre. Ato nuk e demtojme askende ato jane lidhje shpirterore me zotin , ashtu siq e deshiron secili dhe ne menyren e vete. Shqiptaret musliman jane jo vetem nje vlere e qmuar per vete shqiptaret por edhe per krejt Evropen, sikurse shqiptaret pakice te krishtere qe shiqohen si nje vlere e qmuar e kombit shqiptar. Kjo eshte ajo gje me te cilen shqiptaret i grushtojne te gjitha tendencat negative qe vijne qofte nga joshqiptaret ashtu edhe nga shqiptaret fanatike. Kjo eshte ajo force ne duart e q'do atdhetari e ne kete rast edhe e imja qe ti grushtoj te gjithe ata qe permes injorances, inferioritetit te tyre ose qellimit shume te lig dhe ne menyra perfide tentojne te prekin kete kala qe quhet Shqiptari, qe me aq gjak , mund e djerse e kane ngritur dhe po e forcojne bijte dhe bijat mete mira te kombit.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    kjo qe ti po ben eshte te jesh mosmirnjohes , mund te ken qen te pashkolluar , por kan jetu me nder , kurr shqiptari i maqedonis ste shkel ne bes , vet fakti qe te kan pranu ne shpin e tyre , tregon zemergjersin e tyre. Ne pergjithsi fshatrat e asaj zone jan popull puntor , por te garantoj se po te shkosh tani aty do te shifsh 4 fish me shum te rinj qe shkollohen ( ne shkoll te mesme dhe fakultete) , sepse tani jan hapur mjaft shkolla ne gjuhen shqipe. ( shkolla e mesme obligative).

.
    Sinqerisht me vjen mire qe po e degjoj kete dhe desha te them se edhe une kam pranuar ne shtepi gjate konfliktit ne Maqedoni nje familje 5 anetareshe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Po vëllau yt paska shkue atje me q'i femra apo me u strehue nga rreziku i luftës?

Pse u shokove ti? Pse koka dasht ai me kry fakulltet? NË SHBA a e kryejnë fakulltetin çdo banor i shtetit, a veç kush osht i përcaktum për të?

Me këso qëndrime mujme thanë që ki probleme me realitetin, ki probleme në sjelljet me njerëz, një familje që livdohet për shkollë të mesme se çaç ka pas mundësi, edhe çka osht ma e mira ajo "po lëvdohet" e çka domethanë se e don shkollën, e ti tash po shokohesh se këta kokan afganë e jo shqiptarë. Duhet mi kqyr senet pak ma ndryshe jo në stil SNOB, thu ti se ti kokshe ma e mira e trojeve shqiptare.
    Shikoje vehten cfare fjalori ke permend njehere.A te ja nisi e te them se atje kemi hasur ne nje nivel te larte shkollimi e ti bej qejfin njerezve si ti?Jo zoteri sepse ashtu e demton popullin.Une askund se levdova vehten por e thashe nje realitet qe kam pare me syte e mi dhe ti nese je shqiptar i Maqedonise kete e dine me mire se une,por shpresoj qe gjerat kane ndryshuar me kohe edhe pse shpesh kur po shkoj ne Shkup(ne ndonje qender tregtare )po shoh shume femra mbuluara.

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Në fakt ti ishe krejt lopë, a e din çka osht lopa qi han bari?? Eh ti qashtu krejt lopë ishte, veç dallimin e ki qi din me fol.

Ti nuk e ki venin në kit forum,. se e ke mbush forumin me fyrje e sharje e ofendime, edhe je tuj u sjell keq me krejt anëtarët që janë këtu, edhe çdo të dytin postim po shan.

Veç po të tham hallall të koftë, qi nuk po të përjashtojnë, se ka tjerë qi i përjashtojnë për ni të shame, e ti qi po shan në çdo postim, e nuk të përjashtun hala, unë nuk di qysh me spjegu këtë fenomen.

Këta anëtarë të sjellshëm të forumit shqiptar jonë të detyrum me i durue poshtërsinat tua, krejt për faj të moderatorëve, që nuk janë më të kujdesshëm.

Për besë ti je pleh në këtë forum me këto sjelljet tua të poshtra.
    hahah flm per komplimmente ska dert qfare thue ti sepse edhe moderatoret e dine kush po fol gjera reale e normal qe skan arsye me largue njerez te cilet e flasin te verteten
    e une per ty theme qe nese dikush duhet te largohet nga forumi je ti i pari por megjithate prap nuk them qe te largojne sepse na vyejn edhe budall sepse edhe nga budallet mosojmi diqka
    e ti qe mendon qe eshte ofendim kur te them antishqiptare une kete nuk e marr ofendim per ty por merit per ty sepse ti kete e meriton sepse je i tille e une nuk i ofendoj te gjithe , mirepo i kthej atyre qe e meritojne si ak mundesi te them ty shqiptare i vertete kur e mohon te verteten e une ty te emertoj vetem si shqipfoles e asgje me shum

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Shikoje vehten cfare fjalori ke permend njehere.
    Hahha, e çka osht fjalori jem ma keq se fjalori i vllaut ton? Marre, kini ik prej lufte, e kini lyp edhe femna me ju pru. Çka po ju doket vetja juve?

Ata i kan përgatit paret për me ju majt juve nashta edhe 5 vjet me zgat lufta, e ju kan majt me buk sa kini nejt aty. Veç ni sen boll osht, veç çaty në Bllacë, sa kan nejt shqiptarët, mos me pas prun bukë shqiptarët e Maqedonisë, e tamel e pemë, atëherë shqiptarët krejt kishin dek uni.

A te ja nisi e te them se atje kemi hasur ne nje nivel te larte shkollimi e ti bej qejfin njerezve si ti?
    A në Kosovë shumë mirë koka, veç ke metë me fol për Maqedoni. Qysh te koka shkollimi në Kosovë?
    Une askund se levdova vehten por e thashe nje realitet qe kam pare me syte e mi dhe ti nese je shqiptar i Maqedonise kete e dine me mire se une,por shpresoj qe gjerat kane ndryshuar me kohe edhe pse shpesh kur po shkoj ne Shkup(ne ndonje qender tregtare )po shoh shume femra mbuluara.
    Ani de ka femna të mbulume, po palidhje je tuj fol prapë. Ka femna të mbulume edhe në Kosovë edhe në Tiranë.

Ti po çmendesh ku shqiptarët e Shqipërisë po folin keq për Kosovë, tash ti po kthehesh po fol sikur ata të Shqipnisë e pe shan Maqedoninë.

Pse pi ekzagjeron senet palidhje? Në Shqipëri ka, në Kosovë ka, në Maqedoni ka, krejt osht në pytje ni shkallëzim i vogël, dikun ma shumë dikun ma pak.

Qysh munet mu fry magjupi pse osht ma i bardhë se zezaku??? (pyetje retorike?

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Teper i ndritur na qenka qe na ndake kulturen arabe nga ajo myslimane...
    Aq i ndritur sa nuk kupton se n'ne ç'perdorim eshte fjala rrace ketu....
    Qysh, qysh..???......"nuk je ka e dallon rracen nga kombi as nga feja e as nga gjinia".... as nga gjinia ke shkruajtur???hahahahahahah....perla mençurie , s'ke ç'i thua....veç mos i thuaj njeriu se keto gjera t'i frymezon studimi i Kuranit, se perndryshe, qysh neser, 50 % e myslimaneve te Kosoves, do ta ljne fene.....hahahaha....teper e bukur.....vazhdo keshtu o Ali, vazhdo....
    Meqe ra fjala ke Aliu, po ti ke emrin ashtu, apo i referohesh profetit??Kuku nana per ty , bir....
    ti te kesh kujdes mos u hyll ne mal pa sopat se e ke trurin bosh
    e nese don te argumentoj diqka pyet e mos fol palidhje nese ke naj pyetje pyet e mos qit faslla

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    e ti qe mendon qe eshte ofendim kur te them antishqiptare une kete nuk e marr ofendim per ty por merit per ty sepse ti kete e meriton sepse je i tille e une nuk i ofendoj te gjithe , mirepo i kthej atyre qe e meritojne si ak mundesi te them ty shqiptare i vertete kur e mohon te verteten e une ty te emertoj vetem si shqipfoles e asgje me shum
    Unë ty nuk të baj hesap, me këtë përgatitje shkollore, e arsimore e kulturore që eke. Bile një sharje e jotja as që më bën përshtypje, se ti magjup je, magjupët non-stop shajnë, po ski faj ti se nana jote tka msu qashtu, more magjup.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Unë ty nuk të baj hesap, me këtë përgatitje shkollore, e arsimore e kulturore që eke. Bile një sharje e jotja as që më bën përshtypje, se ti magjup je, magjupët non-stop shajnë, po ski faj ti se nana jote tka msu qashtu, more magjup.
    jo jo te lutem mos i ofendo dhe mos thuaj se magjupet shajne kete e ke gabim edhe eshte turp ti ofendosh ata mirepo une te tregova qe nuk kane qene ofendime se paku une mendoj keshtu por ti e ke merituar sepse nje tradhtari une nuk mundem ti theme qe eshte njeri i mire siq po pretendon ti te quaj ty ti sje me shum se nje shqipfoles prap po te them e ik e me ofendime po merresh ti se une kur po te them diqka po tu drejtohna vetem ty si hipokrit e une nuk po ta perfshij familjen po ti je i manget ne tru e ti mos u merr tani me thash e theme por merru me fakte dhe argumente e jo ke thene te kane thene hahha po i gjore je ske qka me ba tani nuk te ka mbet asgje me shum vetem ti japesh komlimente vetes dhe shokve tu kinse po dimi diqka e ne fakt po rreni per te gjitha

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    tradhti eshte vetem nese tradhton ceshtjet madhore kombetare sepse feja nuk eshte princip baze sidomos tek shqiptaret.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ...

Ti po çmendesh ku shqiptarët e Shqipërisë po folin keq për Kosovë, tash ti po kthehesh po fol sikur ata të Shqipnisë e pe shan Maqedoninë.

...
    Shume me vend e ke. Problemi i islamit te tepruar nder shqiptaret nuk eshte problem gjeografik apo veti e nje pjese te tere te popullit qe jeton ne nje teritor te caktuar gjeografik. Por problem dhe veti e individit. Individ te tille ke jo vetem ne Maqedoni, por edhe ne Kosove, Shqiperi, Europe, Australi e kudo.

Nese deshirojme te flasim drejt fare, besoj se shqiptaret nga Maqedonia ne kete aspekt jane shume imun sesa ne nga Kosova e Shqiperia. Sepse qytetaret e Kosoves dhe Shqiperise paten nje te kaluar me ndryshe sesa shqiptaret nga Maqedonia. Ne Shqiperi per afro nje gjysem shekulli u mesua kunder fese ne te gjitha shtresat shoqerore. Imuniteti ndaj fese shqiptareve nga Shqiperia nuk u erdhi si dhurate nga qielli, por u perpilua me mund te intelektualeve iluministe te Shqiperise ne shekullin e kaluar. Shqiptaret nga Shqiperia paten pra ushqim intelektual per skepticizem ndaj fese. Ndersa shqipet nga Maqedonia kunder indoktrinimit fetar paten vetem intelektin e tyre individual (pra jo ndihmen e klases udheheqese intelektuale). Keshtu qe persa i perket islamizimit shqipet nga Maqedonia jane te pakrahasueshem me shqiptaret tjere, sidomos ata nga Shqiperia. Edhe ne kosovaret jemi te pakrahasueshem me shqiptaret nga Maqedonia. Sepse ne kemi fqinje katolike. Rritemi me ta bashke. E shohim se nuk eshte vetem muslimani shqiptar. Nuk te duhet Islami per te qene shqiptar. E tjera.

*

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •