Close
Faqja 69 prej 130 FillimFillim ... 1959676869707179119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1300
    Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Jo skam qene ne Afganistan por ate qe po shohim perdit ne kronika televizive dhe ate cka na thone te afermit qe punojne atje .Une nuk thashe qe ska fare te shkolluar ,por jane numer i vogel ne krahasim me ta pashkolluarit ,kjo eshte e verteta.Nese del dikush dhe e demanton me fakte ate qe e thashe me pare ,qe shqiptaret e Maqedonise ne pergjithesi jane shume te lidhur pas fese ,do kerkoj falje por ate qe e kam pohuar une e dine edhe ti shume mire nese ke ndonje te aferme ne Maqedoni. E vertet ,mikepritja ka qene jashtzakonisht e mire por per hire te kesaj mikepritje smund te abuzoj me te verteten.
    kjo qe ti po ben eshte te jesh mosmirnjohes , mund te ken qen te pashkolluar , por kan jetu me nder , kurr shqiptari i maqedonis ste shkel ne bes , vet fakti qe te kan pranu ne shpin e tyre , tregon zemergjersin e tyre. Ne pergjithsi fshatrat e asaj zone jan popull puntor , por te garantoj se po te shkosh tani aty do te shifsh 4 fish me shum te rinj qe shkollohen ( ne shkoll te mesme dhe fakultete) , sepse tani jan hapur mjaft shkolla ne gjuhen shqipe. ( shkolla e mesme obligative).

poashtu ne kete fshat jan vra 9 civil shqiptar ne luften e 2001, ndoshta ndonjeri eshte nga familja qe ti ke ndejt :

SHKUP (KosovaLive) - Vëllezërit Bajram (32) dhe Kadri Jashari (30), Xhelal
    Bajrami (31), Sulejman Bajrami (23), Muharrem Ramadani, një plak me emrin
    Dalip, Rami Jusufi, një grua, si dhe fëmiu 6 vjeçar Erxhan Aliu, janë
    viktimat e sulmeve mbi Lubotenin, të dielen, thonë banorët e këtij fshati.
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Cfare kunderpergjigjje ke dhene ,ashtu edhe siq e prita,tipike prej kokeboshi.
    pse nuk u permbajte principeve tua te qenit anti-Islamik edhe gjat kohes kur te strehuan familjet muslimane ?!
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    sa luci e paloka jon vra ne ket luft kerkush sja u permen emrin

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo skam qene ne Afganistan por ate qe po shohim perdit ne kronika televizive dhe ate cka na thone te afermit qe punojne atje .Une nuk thashe qe ska fare te shkolluar ,por jane numer i vogel ne krahasim me ta pashkolluarit ,kjo eshte e verteta.Nese del dikush dhe e demanton me fakte ate qe e thashe me pare ,qe shqiptaret e Maqedonise ne pergjithesi jane shume te lidhur pas fese ,do kerkoj falje por ate qe e kam pohuar une e dine edhe ti shume mire nese ke ndonje te aferme ne Maqedoni. E vertet ,mikepritja ka qene jashtzakonisht e mire por per hire te kesaj mikepritje smund te abuzoj me te verteten.
    Po per hir te se vertetes nuk ben te flasim me hamendje. Une nuk e di shifren e te shkolluarve dhe te pashkolluarve, vetem se une ata/o qe i di jane te shkolluar dhe nuk kane qene te dhene pas fese. Une mendoj se shqiptaret e Maqedonise nuk e meritojne te krahasohen me Avganistanin, ani cka qe ndoshta jane me fetare se ne, sepse jane shume larg Avganistanit, bile kisha thene ne disa raste edhe me perpara se ne. Bile ajo cka i karakterizon eshte se kane nje dashuri te madhe per kosovaret dhe jane shume pro-shqiptare dhe jane shume shume njerez te mire dhe mikpritesa. Tung

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    nuk jane keto ofendime nese je e tille e te thote dikush qe je e till nuk eshte ofndim sepse ne baze te postimeve qe ke tregohesh e atill qfare te kam thene e nuk te kam perfshi vetem ty por kete ekam thene ne menyre gjenerale e kush e ka mizen pas veshi une skam qfare ti bej
    e une te kam sjellur fakte po ti spo i pranon faktet
    po ti o race arabi gjen e femer e kapesh me llafe injorant e analfabet. ky eshte dallimi midis shqiptareve e kosovareve ne dime te flasim shqip ju race arabe "shqiptare dua te behem" vetem hani *** se gje tjeter nuk dini te beni

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    po ti o race arabi gjen e femer e kapesh me llafe injorant e analfabet. ky eshte dallimi midis shqiptareve e kosovareve ne dime te flasim shqip ju race arabe "shqiptare dua te behem" vetem hani *** se gje tjeter nuk dini te beni

Ardi
    Po te ishim rrac greke jam i bindur se dote ishim me te dashur me ty ,dhe dote na pranoje ashtu si greget,por ja qe jemi shqiptar kosovar dhe me fe tjetr nga greket ,per at ne ket forum vazhdimisht fyen lidhje pa lidhje ,mos perqani zotni se jemi te shqipris etnike,deshtet apo jo ,me nderime.
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Pjerdh pjerdh se lirohesh.
    "60 xhamia dhe 3 shkolla" nuk eshte diç e jashtzakonshme!
    Edhe nese kjo eshte e vertete,ne mos qoft e tepruar dhe senscionale - kjo ndodh nga se shkolla ka ne çdo fshat,mos te flasim per qytete,ndersa xhamia nuk ka patur deri me renien e komunizmit edhe ne Kosove,sepse ka qene i ndaluar ndertimi i tyre.
    Ndertimi i xhamijave eshte i preferuar!Me mire nje xhami ne nje fshat apo lagje qyteti - sesa nje kafiteri,te cilat po behen burim i te keqijave makabre,:alkoholizmit,duhonit,droges,etj.Megjithes e nuk jam ndonje besimtar i devotshem,andaj nuk shkoj ne xhami - por shkuarja ne xhami i ka keto dobi:
    1. Besimtaret dalin 5 here ne dite nga shtepia dhe me faljen ruajne shendetin fizik dhe psiqik (jo te mbyllen ne shtepia dhe te pasivizohen),
    2. Aty zhvillohet nje jete e shendosh,nuk perdoren drogat,alkoholi...Njerezit komunikojne ne mes vedi,nuk mbesin te izoluar nga njeri tjetri - sa edhe fqinje nuk njihen ne mes vedi.Nuk eshte çudi pse ngatrresat ne mes te njerezve jane aq te medha,kur nuk njohin njeri tjetrinfare!
    3. Duke u falur 5 here ne dite ,vizitoret e xhamive (se nuk jane te gjithe besimtar te devotshem: ka te tille qe ulen te paret afer hoxhes,ndersa "shtat here ne dite i thyejne rregullat fetare") - bejne nje gjimnastike te mirefillet dhe keshtu ruajne kondicionin fizik .
    Aq me teper,asnje xhami nuk eshte ndertue nga parat e buxheti te Kosoves,por nga donacionet vullnetare te vet popullit apo ndoshta edhe nga shtetet islamike.Andaj ata qe nuk "i duan" xhamite,nuk kane pse te ankimohen.

P.S. Perndryshe,ka shume shkolla qe i kane ndertue vet populli ne Kosove.Ka shembuj te shumte kur individet kane dhene kontribute te medha per ndertimin e shkollave,Sikur populli te ndodhet para dilemes a te ndertohet nje shkolle apo nje xhami,ne asnje rast nuk do te zgjedhet xhamia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darsi_I : 13-07-2009 më 03:24 Arsyeja: gabimet

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti nuk mund ti tregosh se kush eshte cfare eshte sepse je nje islamist i indoktrinuar dhe nje ekstremist i skajshem, qe jeton me "faktet" tua imagjinare, dhe jeton me shpresen se te tjeret do te fillojne te besojne ne ato "fakte" qe ti i sajon nga mendja jote e indoktrinuar. Evropa ka qene muslimane?! Hmm, fakt se jo mahi. Ik tash se nuk e kam ndermend te humb kohe ketu me.
    hahah ti sje e informuar me histori aq mire e ke probleme per kete te duhet te konsultohesh me naj historiant te kohes se sotme qe i trajtojne gjerat reale e jo komunista qe spranojne asgje demokratike

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin

Ardi
    ti Ardi nuk je asgje me pak se nje papagall
    mos thuaj gjera qe nuk jan hahah po i manget qe je nese une jam race arabi ti je klush greku sepse flet gjera qe skan te bejne me realitet ik more idiot ku ka race arabi po a je duke e pare sa i pa shkolluar je ska rac arabi e as race shqiptari
    racat dallohen ne menyra te tjera e jo keshtu po nukje ka e dallon racen nga kombi as nga feja e as nga gjinia ty ty paska bllokue truri hahhah
    Mue sme lidh asgje me kulturen arabe por me kulturen muslimane edhe mue sme intereson kultura arabe as greke e as turke por me intereson kultura jone shqiptare dhe kultura e muslimaneve dhe feja e muslimaneve e ju mos e lidhni fene me arabet o papak o grek

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Miriam
    Pastaj ne Tatesh per tre jave sa kam qendruar skam pare grua apo vajze ne rruge ,ose shitore ,bile vellau im si me shaka thojke ,me mire me pase nejt ne kamp.
    Po vëllau yt paska shkue atje me q'i femra apo me u strehue nga rreziku i luftës?

Ne shtepine ku kam qne ne Veleshte ,gruaja e pronarit vazhdimisht u lavderojke per shkollimin e te shoqit ,kur e pyes cfare shkolle ka ba ,me tha shkollen e mesme ne Prishtine,te them te drejten u shokova.
    Pse u shokove ti? Pse koka dasht ai me kry fakulltet? NË SHBA a e kryejnë fakulltetin çdo banor i shtetit, a veç kush osht i përcaktum për të?

Me këso qëndrime mujme thanë që ki probleme me realitetin, ki probleme në sjelljet me njerëz, një familje që livdohet për shkollë të mesme se çaç ka pas mundësi, edhe çka osht ma e mira ajo "po lëvdohet" e çka domethanë se e don shkollën, e ti tash po shokohesh se këta kokan afganë e jo shqiptarë. Duhet mi kqyr senet pak ma ndryshe jo në stil SNOB, thu ti se ti kokshe ma e mira e trojeve shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Testim : 13-07-2009 më 04:27

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •