Close
Faqja 70 prej 130 FillimFillim ... 2060686970717280120 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1300
    Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    hahah ti sje e informuar me histori aq mire e ke probleme per kete te duhet te konsultohesh me naj historiant te kohes se sotme qe i trajtojne gjerat reale e jo komunista qe spranojne asgje demokratike
    Në fakt ti ishe krejt lopë, a e din çka osht lopa qi han bari?? Eh ti qashtu krejt lopë ishte, veç dallimin e ki qi din me fol.

Ti nuk e ki venin në kit forum,. se e ke mbush forumin me fyrje e sharje e ofendime, edhe je tuj u sjell keq me krejt anëtarët që janë këtu, edhe çdo të dytin postim po shan.

Veç po të tham hallall të koftë, qi nuk po të përjashtojnë, se ka tjerë qi i përjashtojnë për ni të shame, e ti qi po shan në çdo postim, e nuk të përjashtun hala, unë nuk di qysh me spjegu këtë fenomen.

Këta anëtarë të sjellshëm të forumit shqiptar jonë të detyrum me i durue poshtërsinat tua, krejt për faj të moderatorëve, që nuk janë më të kujdesshëm.

Për besë ti je pleh në këtë forum me këto sjelljet tua të poshtra.

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Shume i nderuar kur mendoj se nje mysliman si ti, me konsideron vella thjesht si shqiptar, edhe pa e ditur nese jam mysliman apo jo.....
    Perdorimi i fjales "postulate"(latinizem), te ben te ndihesh modern...Mire....

Hap syte mire:Shqiptaret nuk jane me pak evropiane se te tjeret, bile jane zemra dhe origjina e Evropes,(fjala Dio apo Deo, qe perdor gati gjithe bota e krishteruar ka rrenje shqip), por kane perqafuar idealin arab.Kjo gje , sipas teje eshte diçka qe na larteson??

..."shqiptaret nuk kane nevoje per kurrfare inferioriteti"......po ti a din me te vertete se çdo me thon "inferioritet"???
    M'fal qe po te pyes, por ajo ç'ka po shkrun nuk para tingellon si mençuri.......
    (edhe njeher ta perseris,os kopjo shkrime andej ketej, por shkruj ate ç'ka ke ti ne tru).....
    Me shume respekt.......
    Te thrras vella duke menduar se je shqiptar. Nejse ti e dine kete por ta ke enda ti kruash bythet per dege shkoze.
    Ne kete paragrafin e dyte i ke dy fjali qe jane diametralishte te kunderta. Ne fjalin e pare thua se shqiptaret jane zemra dhe origjina e Evropes , kurse ne te dyten te lajmrohet simptoma e semundjes tende prej fanatiku dhe e prishe.
    Shkrimet po i kopjoj duke dashur te ju them qe asgje te re nuk po thoni dhe asnjeher spo mund te ballafaqoheni me kete perkufizim , por vetem ikni e silleni verdall pa thene asgje . S'te tingellon si menquri , menquria apo ste lene urrejtja ta pranoshe .
    Me pyetni per inferioritetin . Me te vertet une nuk e dije qka eshte inferioriteti sepse nuk jam ndier kurre si ju inferior apo i dores se dyte, sikurse ju e ndjeni veten dhe permes semundjes suaj i shikoni shumicen e popullit tuaj.

Diku ne postimet tua lexova se ju jeni i pa anshem dhe me bete per te qeshur. Ma kujtuat nje ndodhi qe me duhet te jua tregoj. Dy fqinje te mij fjaloseshin me fjale per politike , njeri duke anuar ka LDK e tjetri nga PDK. Dikur ky i LDK-se i zene ngushte nga shoku po i thote : degjo une jam i pavarur. Ai tjetri ia ktheu more ti i varur edhe shume bile je ne LDK po je zene ngushte thuaj se.
    Poashtu edhe ju Jarigas me sa shihet nga krejt shkrimet tua qe munda ti lexoj per kete teme je i varur edhe shume bile ne krishterizem , por kur zihesh ngushte pastaj kerkon neutralitet.
    Shendet dhe po deshe ballafaqohu me ate postulatin qe eshte fryt i popullit shqiptare, qe e respektojne dhe e mbeshtesine te gjitha shtresat e shoqerise shqiptare edhepse ty s'te tingellon si mequri.

SHKOZA nga Prizreni.
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po e gjithe kosova sa xhamija ka? A behen 1000?Ju qenket te kalbur me islam,po po po.Nuk njalleni ma ju.As me SOS.Po po te mjeret kosovare qe jane kundra islamizmit , e marr me mend se cfar stresi do te kene.Cfare thate se jam une grek apo serb, natyrisht jene ne dileme sepse ajo shkolla juaj nuk ka nuhatje te ta percaktoje egzakt.Keshtu i thoshnin turqit e ndyre zonjes Durham-Ketu banojne turq dhe pak greke.Shqipetaret nuk i zinte ne goje megjithese zonja Durham fliste shqip me ta.Megjithe epitetet qe ju ka mesuar xhamija per ti vene kujdo qe urren islamin nuk me perjashtoni dot si ballkanas, apo ilir taulant, ardian e dardan.Ju jeni te turqezuar dhe jeni me te nderuar se keni fituar nje kulture te re!!!!!!!!Me siguri amerikanet ne kosove duhet te paguhen me mire se ne afganistan pasi i takon nje shtese per veshtiresi.Sorry por ju nuk ngjalleni me. Jeni te vdekurit e gjalle. Nuk ka doktorr eshte e kote.Skeniasnje lidhje me Skenderbeun nen Terezen, me flamurin , me keshtjellat, me kishat, me ikonat ne kodiket, me biblen shqipetare,me besen e shqipetarit. Jo ju skeni lene vend me, ju ka vdekur c'do qelize.Ke ato tre shkollat e gostivart dhe ato te prizrenit coni dhe nga nje hoxhe te drdellise e keshtu defakto i keni kthyer dhe ato ne xhamija.Popopopooooooooooooooooooo.keni maru!!!!!

Me falni se harrova tju them. Une e urrej islamin, per cka i beri popullit tim!!!
    Me falni se harrova . Une e urrrej fanatizmin krishtere se te ka bere lope.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    E tmerrshme .60 xhamia dhe treshkolla.Nuk kam se cfare te diskutoj me ne kete teme dhe ju siguroj se as kam per ta pare me Kosoven.Ju kosovareve ju prifte e mbara ne shqipetaret e shqipenise i shohim vete punet tona.Nuk paskan qene budallej europianet qe nuk na bashkuan.Ju keni per te mbete dhe per shume kohe te izoluar.Jeni aziatik dhe si te tilli nuk i pershtateni standarteve te qyteterimit europian.
    E shihni ka dale per ku eshte nisur. Ky ish sikur do qe ( tareq, mezet ) te keqinje qe veq shkojne byryten neper dhe e krejt dheun e qesin ne shpine te vete. Hehehehheh.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    Nuk e di ku bazohesh ti qe islami per ta eshte fe e re o injorante po ndegjo muslimanet kane sundur boten per 11 shekuj pastaj spanja ka qene shtet musliman e vendet e tjera te evropes e per ta nuk eshte fe e re po per injorantat doket si fe e re
    Spagna e pushtuar , ka qene shtet mysliman....po pastaj c'e beri Spagna islamin??A po na e tregon pak??Meqe ishte kaq i mire???
    A e kupton tashi ndryshimin ??..o te pakten a e ke idene, se cfare po don me argumentuar...S'ma ha mendja......
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 13-07-2009 më 06:08

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    Te thrras vella duke menduar se je shqiptar. Nejse ti e dine kete por ta ke enda ti kruash bythet per dege shkoze.
    Ne kete paragrafin e dyte i ke dy fjali qe jane diametralishte te kunderta. Ne fjalin e pare thua se shqiptaret jane zemra dhe origjina e Evropes , kurse ne te dyten te lajmrohet simptoma e semundjes tende prej fanatiku dhe e prishe.
    Shkrimet po i kopjoj duke dashur te ju them qe asgje te re nuk po thoni dhe asnjeher spo mund te ballafaqoheni me kete perkufizim , por vetem ikni e silleni verdall pa thene asgje . S'te tingellon si menquri , menquria apo ste lene urrejtja ta pranoshe .
    Me pyetni per inferioritetin . Me te vertet une nuk e dije qka eshte inferioriteti sepse nuk jam ndier kurre si ju inferior apo i dores se dyte, sikurse ju e ndjeni veten dhe permes semundjes suaj i shikoni shumicen e popullit tuaj.

Diku ne postimet tua lexova se ju jeni i pa anshem dhe me bete per te qeshur. Ma kujtuat nje ndodhi qe me duhet te jua tregoj. Dy fqinje te mij fjaloseshin me fjale per politike , njeri duke anuar ka LDK e tjetri nga PDK. Dikur ky i LDK-se i zene ngushte nga shoku po i thote : degjo une jam i pavarur. Ai tjetri ia ktheu more ti i varur edhe shume bile je ne LDK po je zene ngushte thuaj se.
    Poashtu edhe ju Jarigas me sa shihet nga krejt shkrimet tua qe munda ti lexoj per kete teme je i varur edhe shume bile ne krishterizem , por kur zihesh ngushte pastaj kerkon neutralitet.
    Shendet dhe po deshe ballafaqohu me ate postulatin qe eshte fryt i popullit shqiptare, qe e respektojne dhe e mbeshtesine te gjitha shtresat e shoqerise shqiptare edhepse ty s'te tingellon si mequri.

SHKOZA nga Prizreni.
    Dhe une pa asnje farë ironie te thashe se jam i nderuar qe ti me thua vëlla(ne pergjithesi, myslimanet fanatike, quajne vellezer vetem myslimanet).

Nuk para kuptova ku jane fjalite diametralisht te kunderta....Qenkam fanatik, sepse fola per idealin arab????

Kur thua se "shqiptaret nuk kane nevoje per inferioritet"(a thua se ndonje popull ka), eshte njesoj si me thon se "shqiptaret s'kane nevoje per prapambetje"....
    A te duket kokerr mençurie ty a????Nese po , atehere me zemer ta them, se......me là kryet e gamorit, harxhon vetem sapunin.......

Ne asnje nga shkrimet e mia, nuk kam thene se jam i paanshem, do te ishte shprehje mendjemadhesie per mua....kerkoj te jem i tille , po.....
    Kam thene se nuk gjykoj askend(jo asgje, kape mire), pasi nuk e ve veten ne nje lartesi te tille.....Thjesht kerkoj te gjej driten, per vete dhe per popullin tim....

Me paske zene ngushte o shkoza? Po ku mer lal???Ma thuaj pak??

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    ti Ardi nuk je asgje me pak se nje papagall
    mos thuaj gjera qe nuk jan hahah po i manget qe je nese une jam race arabi ti je klush greku sepse flet gjera qe skan te bejne me realitet ik more idiot ku ka race arabi po a je duke e pare sa i pa shkolluar je ska rac arabi e as race shqiptari
    racat dallohen ne menyra te tjera e jo keshtu po nukje ka e dallon racen nga kombi as nga feja e as nga gjinia ty ty paska bllokue truri hahhah
    Mue sme lidh asgje me kulturen arabe por me kulturen muslimane edhe mue sme intereson kultura arabe as greke e as turke por me intereson kultura jone shqiptare dhe kultura e muslimaneve dhe feja e muslimaneve e ju mos e lidhni fene me arabet o papak o grek
    Teper i ndritur na qenka qe na ndake kulturen arabe nga ajo myslimane...
    Aq i ndritur sa nuk kupton se n'ne ç'perdorim eshte fjala rrace ketu....
    Qysh, qysh..???......"nuk je ka e dallon rracen nga kombi as nga feja e as nga gjinia".... as nga gjinia ke shkruajtur???hahahahahahah....perla mençurie , s'ke ç'i thua....veç mos i thuaj njeriu se keto gjera t'i frymezon studimi i Kuranit, se perndryshe, qysh neser, 50 % e myslimaneve te Kosoves, do ta ljne fene.....hahahaha....teper e bukur.....vazhdo keshtu o Ali, vazhdo....
    Meqe ra fjala ke Aliu, po ti ke emrin ashtu, apo i referohesh profetit??Kuku nana per ty , bir....

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Dhe une pa asnje farë ironie te thashe se jam i nderuar qe ti me thua vëlla(ne pergjithesi, myslimanet fanatike, quajne vellezer vetem myslimanet).

Nuk para kuptova ku jane fjalite diametralisht te kunderta....Qenkam fanatik, sepse fola per idealin arab????

Kur thua se "shqiptaret nuk kane nevoje per inferioritet"(a thua se ndonje popull ka), eshte njesoj si me thon se "shqiptaret s'kane nevoje per prapambetje"....
    A te duket kokerr mençurie ty a????Nese po , atehere me zemer ta them, se......me là kryet e gamorit, harxhon vetem sapunin.......

Ne asnje nga shkrimet e mia, nuk kam thene se jam i paanshem, do te ishte shprehje mendjemadhesie per mua....kerkoj te jem i tille , po.....
    Kam thene se nuk gjykoj askend(jo asgje, kape mire), pasi nuk e ve veten ne nje lartesi te tille.....Thjesht kerkoj te gjej driten, per vete dhe per popullin tim....

Me paske zene ngushte o shkoza? Po ku mer lal???Ma thuaj pak??
    Te kam vella dhe po te them perseri mu pse mendoj se je shqiptare e perasgje tjeter. Vete thenija ne paragrafin e pare se ke mednuar per thenijet qe i perdorin muslimanet, tregon shume simptomat e semundjes tende.
    Te kuptuarit e nevojes ose mospasjejs se nevojes per inferioritetit eshte menquria me e madhe . Kjo vlene per disa ketu qe veten e pastaj edhe popullin prej nga vijne si te dores se dyte.
    Padituria ( injoranca ) e sjell inferioritetin dhe inferioriteti sjelle fanatizmin.
    Nuk te kam thene se te kam zene ngushte ate e ke interpretuar vete. Fundi i fundit kush e ka mizen nen kapele le ti djeg. Une kam menduar se ti je duke e zene ngushte veten kur po gjykon me subjektivitet dhe me standarde te dyfishta.
    Driten populli jone e ka gjetur dhe ajo drite jane vlerat universale te qyterimit modern, shteti laik, demokracia, respektimi, mbrojtja e te drejtjave te njeriut dhe qmuarja e dallimeve kulturore dhe fetare si vlera qe e begatojne kombin tone. Popullim yne i ka perqafuar qysh moti keto vlera , po si te te ndihmojme ty or jahu qe ta gjesh driten edhe ti se?

Megjithese nga shkrimet nuk dukesh se je krejt i verber sikurse Anesti, Chino e disa fanatike tjere. Shpresoj te mos jesh .

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    Te kam vella dhe po te them perseri mu pse mendoj se je shqiptare e perasgje tjeter. Vete thenija ne paragrafin e pare se ke mednuar per thenijet qe i perdorin muslimanet, tregon shume simptomat e semundjes tende.
    Te kuptuarit e nevojes ose mospasjejs se nevojes per inferioritetit eshte menquria me e madhe . Kjo vlene per disa ketu qe veten e pastaj edhe popullin prej nga vijne si te dores se dyte.
    Padituria ( injoranca ) e sjell inferioritetin dhe inferioriteti sjelle fanatizmin.
    Nuk te kam thene se te kam zene ngushte ate e ke interpretuar vete. Fundi i fundit kush e ka mizen nen kapele le ti djeg. Une kam menduar se ti je duke e zene ngushte veten kur po gjykon me subjektivitet dhe me standarde te dyfishta.
    Driten populli jone e ka gjetur dhe ajo drite jane vlerat universale te qyterimit modern, shteti laik, demokracia, respektimi, mbrojtja e te drejtjave te njeriut dhe qmuarja e dallimeve kulturore dhe fetare si vlera qe e begatojne kombin tone. Popullim yne i ka perqafuar qysh moti keto vlera , po si te te ndihmojme ty or jahu qe ta gjesh driten edhe ti se?

Megjithese nga shkrimet nuk dukesh se je krejt i verber sikurse Anesti, Chino e disa fanatike tjere. Shpresoj te mos jesh .

SHKOZA nga Prizreni
    Une kam menduar per theniet qe i perdorin myslimanet???Ku??Kur flas ne kete drejtim, une kam parasysh gjithmone ate çka shkruhet ne Kuran, dhe ate qe shkruajne ca myslimane me themel.Pike.

Simptomat e semundies sime??Diagnoza??A ma ben pak???Se ti dukesh doktor ...

Mençuria me e madhe.....hmm...a me trego pak kush popull ka nevoje per "inferioritet"......E kush paska shkruar kete "postulate", te popullit shqiptar???

Ti nuk thua qe me ke zene ngushte, por me tregon ngjarje "teper domethenese"..???Ka kuptim??(pastaj i thone "kush e ka mizen ne qeleshe" dhe jo kapele).......

Jam njemendje me ty per driten e njerezimit, veçse ajo drite perjashton pa hezitim, zinxhiret e fese.......pikerisht....ajo qe them edhe une.....qarte???

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    dhe jevg dhe zogist dhe otoman, ca kombinimi perfekt qe je

te pjerdhsha mu ne perandori otomane dhe turqit e tu une ty ore.ta ka fut sallamin muhamedi deri ne tru te vogel
    Zogist jam dhe jam ne rangun e aristokracise Shqiptare nese egziston dikund ky xhevahir feudalesh,

Otoman nuk jam por dhe sikur te isha do ta kisha per nder sepse Otomanet ishin pushtues dhe varri i armiqeve te Shqiptareve qe dhe sot i bejne te pshurrin gjak duke lozur futboll me kokat e tyre.

te treten mbaje ti se ''Hitleri i konsideroj greket jevgjit e Europes'' une nuk jam as rrotodoks as kartolik te vobegtit ju qe punuat gjithmone hyzmeqare dhe do ngeleni gjithmone pakice e pa perfillshme kombetare. LOL
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •