Close
Faqja 63 prej 130 FillimFillim ... 1353616263646573113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1300
    Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    ti nuk mundesh me qene i knaqur se je antikomtare e flet kinse per kulture kombtare mos valle kultura jone komtare ta lejon ty me u merr me urrejtje ndaj vellezerve vetem qe ti bejshe propagant antifetare po ik se ti je vetem shqipfolesh dhe hipokrit e asgje me shum
    Ti qenke bërë për Shtimje. Pse të ik unë? Po ja që nuk dua të ik, do të shkruaj këtu, që t'i ndez epshet e juaja femërore, dhe më pas t'ia ktheni bythën Allahut, e pastaj Allahu ka punë me ju. Njerëz të mrapshtë e keni mbushur internetin me propagandë islamike antishqiptare, juve iu paguan serbi, që pastaj të flasë para botës se si shqiptarët janë fundamentalistë, e bota nuk e din që shqiptarët nuk i bëjnë këto gjëra, por vetëm ju magjupët. Ju jeni magjupë prandaj iu konvenon feja islame sepse ajo propagandon barazi racore.

i/e regjistruar Maska e JUSTINIAN
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Deshta te plotsoj nje leshim qe ka ba Rina 87 se edhe ne xhamin e Sulltan Muratit sherbimi eshte ne gjuhen shqipe,eshte vetem nje xhami e vogel ne carshin e vjeter ku sherbimet kryen ne gjuhen turke kurse numri i xhamive eshte shum me i madh nese perfshin rethinen e SHkupit ku popullata shqiptare ne komuna eshte 100%..
    Per aspira et astra

Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    O ti Testim let eshte te kesh pun me femra or i poshter,po ti qenke psihopat ore,shko te psihologu te besh nje kontroll sa eshte semundja ne filim se ska sherim me von!!!!???????
    Ndryshuar për herë të fundit nga JUSTINIAN : 12-07-2009 më 06:18
    Per aspira et astra

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    A thu Justinian pse numri i Xhamive eshte aq i madh ne krahasim me kishat ne kosov?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    sipas perberjes fetare ne kosove duhet me pas nje kishe,

keshtu qe nuk keni nevoje per me shume

dhe nuk keni nevoje per te harxhuar para per te re

e keni GRACANICEN

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    e 50 xhami apo jo?

Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Ti qenke bërë për Shtimje. Pse të ik unë? Po ja që nuk dua të ik, do të shkruaj këtu, që t'i ndez epshet e juaja femërore, dhe më pas t'ia ktheni bythën Allahut, e pastaj Allahu ka punë me ju. Njerëz të mrapshtë e keni mbushur internetin me propagandë islamike antishqiptare, juve iu paguan serbi, që pastaj të flasë para botës se si shqiptarët janë fundamentalistë, e bota nuk e din që shqiptarët nuk i bëjnë këto gjëra, por vetëm ju magjupët. Ju jeni magjupë prandaj iu konvenon feja islame sepse ajo propagandon barazi racore.
    Jemi ndier gjithmone inferior karshi fqinjeve tane per faj te ketyre injoranteve qe duan te jene me islamik se vet Muhameti. Jemi ndier inferior karshi atyre qe kur ishin ende pertej Uraleve ne kishim kultur dhe shtet. Jemi ndier gjithmone inferior nda fqinjeve tane per faktin se ishim musliman, dhe ata kane arritur t'a shfrytezojne shume mire kyte defekt tonin. Ate qe lexon ne kye forum nuk e gjen ne jeten e perditshme ne Shqiperi. Shqiperia nuk eshte nje vend islamik dhe askujt nuk i intereson feja dhe problemet e saje. Shqiperia dhe shqiptaret nuk e duan islamin, 70% e te rinjeve shqiptar kryejne universitetin dhe nje pjese edhe ne Europe ne shumicen e rasteve ne Itali.
    Me vje shume keq per ndryshimin e madh qe kemi mes shqiptareve te Shqiperise dhe atyre qe jetojne jashte vendit. Edhe po te hapej nje opcion i nje bashkimi te mundeshem me Shqiperine, divergjencat dhe ndryshimet jane aq te shumta sa, do te ishte shume e veshtire nje bashkejetese. Kosova eshte me cilivizuar dhe pjesa e madhe e njerzeve nuk jane fetar por me shqiptaret e Maqedonise nuk kemi asgje te perbashket. Ata jetojne ne shekullin VI pas Krishtit ne jetojme ne shekullin XXI.

Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Eh mor gerrard73 po qe na ktheve aq mbrapa or po ku bazohesh ore perfundimet(komkludimet) tuaja nuk pin uje ama hic!!!
    Pse jem te mbrapambetur ore,pse mbrojm nderin e nuk i lam vajzat ne korzo me shkiet a?
    Apo pse nuk jami si ortodokset shqiptar te rekes qe e ndjejn veten me shka se shkau(nuk e din se cka jan a maqedon a serb a bullgar or,po kursesi jo nuk thon se jan shqiptar!!!!!).
    Apo ndoshta pse e ruajn traditen me fanatizem dhe nuk perqafojn kulturen apo civilizimin << bith cullak>>Me siguri qe edhe un nuk i simpatizoj rymat e reja te fundamentalisteve islamik te cilet mundohen te shtyn ne perdorim kulturen e arabeve,sic mundoheni edhe ju te shtyni ne perdorim kulturen e vllezerve te arabeve(evrejve)nen parollen e ashtuquaturit civilizim bashkohor,por kursesi te mbrojni ate tradit shqiptare apo kulturen autoktone shqiptare...Mos mendoni se jeni edhe larg neve,ne koh te fundit edhe ketu jan paraqit homoseksual,kullera,rapera,kuta di un se cka jan(kan vu voth ne hund,vesh,vetell,e kush e di edhe ne by**)dhe ulurojn se jan civilizuar apo jan evropjanizuar(te tjeret per ta jan te mbrapambetur dhe vetem ata e din se cka eshte kultura)..
    Per aspira et astra

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kam verejtur ne shkrimet dhe Opinionet e botes se Krishtere ne gjithë vendet e botes sidomos te Zyrtareve te kesaj Ideologjie nje Urrejtje qe kan per Poppulin Shqiptar.

Kjo Urrejtje ndaj Popullit shqiptar nga bota krishtere ,Lind si pasojë e faketeve historike te popullit shqiptar ne lidhje konvertimin e tyre ne Fenë Islame...

Ky Fakt kaq shumë i kishte dhe akoma i irriton boten krishtere sa qe nuk ngurrojnë ta shpallin popullin shqiptar si Tradhetar te krishterizmit,per faktin e konvertimit te tyre si popull ne Islam ...

Caku me urrejtes zakonisht drejtohet drejt Pernadoris Osmane qe ndikoi ne Konvertimin e shqiptareve ne Musliman...Mirpo kjo Urrejtje zbutet ndaj perandoris Osmane kur mirret parasysh se edhe disa vende te evropes ishin nen pushtetin Osman me shekuj mirpo nuk jan konvertuar apo nuk e kan nderruar fen e tyre ,Por vetem shqiptaret ishin ata qe u konvertuan...

Kjo kontraditë zgjedhjesh ndermjet popujve ne ballkan ndaj pranimit te Islamit,i shtyn te mendojn se zgjedhja ne konvertim ka doza te medha te shijes se popullit shqiptar ndaj kesaj feje qe perqafuan ,d.m.th jo vetem konvertim i Imponuar me dhunë,por dyshohet te jetë bere me vetedije te arsyeshme...

Dhe ky "Dyshim" se pse e pranuan Islamin shqiptaret ,ndersa kete nuk e bene popujt e tjere te rajonit te ballkanit te cilet poashtu e kishin te njejtin status d.m.th edhe ata ishin te pushtuar njejtë si shqiptaret por nuk e nderruan fen e tyre...

Ky Fakt i ka shtyer boten e krishtere qe Popullin Shqiptar ta shpallin si Tradhetar te Krishterzimit sepse ia kthyen shpinen Krishterizmit dhe pranuan Fenë Islame...

Qfar mendoni per arsyeshmerin kesaj Tradhetie te Popullit Shqiptar????

Dhe se Kjo Urrejtje nga Bota e Krishtere ,a mund te kishte pasur ndikim gjatë tere Historis se Pervuajtur te Popullit Shqiptar,nga Arbitrariteti nderkombetar ,siq ishin coptimet e tokave te trojeve shqiptare nga Konferencat e ndryshme ...nderkombetare qe vendosen ne demë te shqiptareve ne qdo aspekt...

P.s: Ishte mendimi im dhe ka disa Supozime te cilat mund te kontestohen
    Bota e krishtere e urren popullin shqiptare sepse u bene shok me turkun dhe i sunduan per 500 vjet.
    Shum Shqiptar bashke me miq e tyre Otoman thyen muret e Kostandinopolit dhe ai qe ishte organizatori i pari qe shpiku topat me Barut per te thyer muret e trasha 7 metershe ishte nje Shqiptar nga Mati dhe quhej Ballaban-Pash-Badera dhe ngriti flamurin fitimtar ne Stamboll.
    urretja eshte qe nga koha e romes ku shqiptaret e pa bindur krijonin luftra dhe kryengritje ne perandorine e romes gje qe me vone krijoj dhe nje amriqesi midis ketyre kombeve sa qe coi deri aty qe shqiptaret qe ishin ne viset e ish perandorise se romes ne tokat e sotme te turqise te bashkoheshin me turq kundra te krishtereve ne pergjithsi dhe bizantit ne vecanti.

une e kosnsideroj popullin turk nje nga aleatet me besnik te popullit shqiptar dhe nje popull me kulture dhe tolerant, dhe i sygjeroj bashkombasve te mij qe kjo aleance te mos krijoje percarje duke na fryre gazetat anti-shqiptare greko serbe qe shiten dhe arenen shqiptare ne ballkan.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po mire, ti e di kush e rithemeloi Kostantinopolin dhe te kujt kombi ishin perandoret e te keshtuquajturit bizant!!!

Ju islamo-turkofilet keni shku per lesh mer daku,nuk dini as histori asgje.

Ku e ke te dokumentuar qe shqiptaret bashke me miqte e tyre otomane thyen muret e Konstantinopolit!!!!!!!historia nuk eshte se ca ke ne tru ti mer jahu,apo si ta ka qefi ty te thuash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 12-07-2009 më 09:42
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •