Jo nuk jam lab, veçse një farë jemi, e të them drejtën këto gjyshet tona kur takohen për kafe lëshojnë muzikë labe zërin deri në fund
Për Kosovën, po të them se është lëmsh i lëmshit të lëmshit, njësoj sikurse trojet tjera kombëtare, për shkak të rrymave të ndryshme nga e gjithë bota.
8% janë katolikë, edhe e majnë fenë shumë, kurse muslimanët shumica nuk e rruajnë fare. E ça është me rëndësi, njerëzit që nuk e rrujnë shumë për fe vështirë t'i gjesh në forum, nuk e di pse. Ndoshta janë muslimanët që me qëllim hynë masovikisht nëpër forume e youtube për të bërë propagandë.
Mjekrrat kanë ardh mas lufte, femnat me ferexhe shihen si të çuditshme, heh vjen e shkon Bajrami e ka njerëz që nuk e dinë se ka pas Bajram se janë të angazhum me punë tjera ma të randsishme, ose disa të tjerë shfrytëzojnë rastin me çu noj birrë për bajram qysh thotë edhe kanga popullore: "Kur vje dita e bajramit, bashk me lalen pim raki" ndonëse s'më pëlqen fare kjo këngë, po i këta dy rreshta shumë domethënës.
E për çka nuk jam i knaqun unë?
Unë nuk jam i knaqun, për arsyen e cila i shtyn disa njerëz me lanë islamin. Janë një pjesë që Islamin e kanë braktis për nacionalizëm e kulturë kombëtare, krejt në rregull, është për t'u përgëzu. Po janë ca të tjerë që Islamin e kanë braktis për Halloween, e kjo osht sikur me ndrrue dushk për gogla.
Krijoni Kontakt