Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 157
    FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anëtarësuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    E mor (Jaooo) unë e dua Barcelonën (dhe isha me të) por nuk e dua Messi-n qa ka të keqe ktu.
    Eto ishte Legenda në Barcelonë por problemi te Eto osht se e ka en ekip Messin e nuk ka qysh me lujt en Barca e po dojn mi shit për dy Kurbana .
    Po apet skem qka me bo duhem mi ju permbajt une jom me Barçen po jo me Messin se Messi nuk osht ka i jep mundsi Iniestes mi kallxu talentin e tij , osht ka e largon dhursin e kupes Eton etj etj .
    Messi lun vetem , lojtart tjer janë shikuesss.
    Kjo nuk em pelqen te Messi.A ishte Ronaldinho lojtari më i mirë në Barça (po më duket) aaaa e pse nuk vazhdonte ai veq vet po qe u kon lojtar tamam edhe asistojke .
    Kur u kon Ronaldinho en Barça e din sa kupen e kan marr Champions , Seguenda etj etj. edhe + lojtart jon kon t'knaqen p.sh Eto , (besa edhe) Larsson , edhe Deco edhe Guily etj etj.

Elvisi
    Hahaha o zot , messi hala 22 vjet i ka. Edhe sa shum tituj ka fitu.Sa her ta ka pshtu lojen sivjet.Po le se shum larg te koke.Edhe Iniesta lun shum mir me Messin qysh spe len me tregu talentin.
    Alfredo Di Stefano:
    1.Messi
    2.Iniesta
    3.Forlan

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga olt1on Lexo Postimin
    Hahaha o zot , messi hala 22 vjet i ka. Edhe sa shum tituj ka fitu.Sa her ta ka pshtu lojen sivjet.Po le se shum larg te koke.Edhe Iniesta lun shum mir me Messin qysh spe len me tregu talentin.
    Alfredo Di Stefano:
    1.Messi
    2.Iniesta
    3.Forlan
    Lun shum mir kur i bjen topi jo kur ia asistojin , krejt lojtart e Barçes jon koncentru te Messi kshtuqe mundet mi ra topi iniestes vetem rastsisht .
    Nuk Luhet Loja me një Lojtar.
    P.Sh : Reali lun me krejt lojtart nuk e kan njo qe me kalu lojtar (Dribler) ndoshta e kan po nuk koncentrohen vetem te ai si Barça , mandej Chelsea a e ki pa sa mir lun edhe ke ka e fiton lojen me Chelsean veq mes t'ish kon minuti i 93 i Iniestes. etj etj.

Elvisi

FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anëtarësuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Lun shum mir kur i bjen topi jo kur ia asistojin , krejt lojtart e Barçes jon koncentru te Messi kshtuqe mundet mi ra topi iniestes vetem rastsisht .
    Nuk Luhet Loja me një Lojtar.
    P.Sh : Reali lun me krejt lojtart nuk e kan njo qe me kalu lojtar (Dribler) ndoshta e kan po nuk koncentrohen vetem te ai si Barça , mandej Chelsea a e ki pa sa mir lun edhe ke ka e fiton lojen me Chelsean veq mes t'ish kon minuti i 93 i Iniestes. etj etj.

Elvisi
    Dmth edhe kunder realit veq messi ka lujt a?Mos tke Henry kunder realit na me fitu jo..

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga olt1on Lexo Postimin
    Dmth edhe kunder realit veq messi ka lujt a?Mos tke Henry kunder realit na me fitu jo..
    Une po te thom kur te lun Messi me ekipe t'emdhaja nuk nihet hiq kur te lun me te vogla lun veq ai.

Elvisi

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    messi
    ibra
    torres

Cili eshte futbollisti me i mire aktiv? C.Ronaldo ^ Ibrahimovic ^ Messi

Cili eshte futbollisti me i mire i te gjithe koherave? Ronaldo ^ Zidane
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

i/e regjistruar Maska e torres_gjilani
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n`GILAN.
    Postime
    74
    Perr mu lojtari qe mka pelqy mas shumti nloj ka qen XAVI ,, LOja e ti ka qen perfekte nqdo ndeshje.. !

Edhe IbraCadabra..
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

LosBlancos.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Postime
    17
    lionel messi

Fc Internazionale Maska e xx.elixxx
    Anëtarësuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Zlatan Ibrahimovic meriton epitetin si Lojtari me i mir fal paraqitjeve te tija te fundit

Edhe Javier Zanneti meriton te jete futbollisti me i mire...ME pelqen tej mase,ka disa specifika te tij qe si ka asnjeri prej lojtarve,ka shpirt luftarak,i perkushtohet ekipit te tij...eshte ne gjendje qe shpirtin ta le ne fush....SHume I mir eshte teper...ska coment KY Futbollistt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-07-2009
    Postime
    24
    1.Zidane
    2.Ronaldinho
    3.Kaka

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •