Per mu jom te gjithe lojtaret e
FC Barcelone's
Luis Nazario De Lima Ronaldo
Tani për tani jam i detyruar të them që me Messin, nuk ka. Messi është FUTBOLLISTI.
E them këtë sepse lojtari i Argjentinës e ka "në xhep" gjithnjë një fintë. Por, karakteristika e Mesit dhe rrekët e tij nuk vihen shumë në dukje sikur ato të Ronaldinhos ose Ronaldos apo të brazilianve të tjerë. Përkundrazi, cilësia e Messit janë rrekët në aspektin kohor, dmth që Mesin është e vështirë ta shifësh që bëne fintë para një kundërshtari sikur bëjnë të tjerët, aj nuk ka nevoj për këto lojra... Mesi ëhtë praktik, është një "picimul" pragmatik; Messi kur e ka përpara mbrojtësin, pikë së pari turret kunder tij fizikisht po mendoj, pastaj, NE MOMENTIN E FUNDIT (aspekti kohor) e prek ose e ledhaton topin, dhe, vazhdon me furinë e tij, dhe gjuhët përpara. Atëherë kundërshtari i gjorë, ose ja qet këmbën, ose e humb dyluftimin.
Shiqojeni mirë levizjet fizike të Mesit. Unë personalisht mendoj që cilësia numer një e tij është momenti të cilin e zgjedhë për nismë për të shënuar; nëse ja mësyen objektit, e shifni si turret në "gjashtëmbëdhjetëshe".
Nejse, ndoshta nuk eshte një pik-pamje e duhur e imja, por këtë e mendoj.
rroft "picimuli"
Ndryshuar për herë të fundit nga Gameness : 10-07-2009 më 05:07
Ma trego ndokush se cili është lojtar , por lojtar i pafuqishëm dhe shtatshkurtër ?
Ma trego ndokush se cili është lojtari që nuk mendon për lojen por për GOAL-in ?
Elvisi
OK!
Me sa di je nga Kosova (po flas lirisht)
Kronikë lojen qe e lun Messi osht shum palidhje , e lun lojen vetem thu me veti : Lojtart tjer nuk eksiztojn.
Edhe krejt ekipi i Barcelonës mend ka Messi veq me ja gju topin me dhon GOAL , nuk e di ndoshta t'ka ra me pa Messin kur sa her i bjen topi pretendon me varrit (me kalu lojtar) po ndodh shpesh qe ndalet po edhe ma shpesh ndodh me kalu.
Ndoshta e ki pa lojen Barcelona - Manchester UTD. nuk e ka prek topin hiq (mo jaooo) perveq GOAL-it aty ke vetëm Ferdinandi ish para shum .
Per finale te CHAMPIONS LEAGUE nuk guxoni mi nda as edhe ni merit për Messi-n qe doni me fol najsan per meritat e Barçes thuni : Etoooo.
Edhe vitin tjeter (sezonin e ardhshem) e shihni Messin me ni kom (këmbë) ma pak.
Elvisi
PeleLoL
E mor (Jaooo) ishin kohëra tjera ato Pele dhe Maradona , atëherë ishte kohë : Merr Topin Bone GOAL .
E mirrke topin Maradona në mbrojte deri në sulm nuk e prekte kush . , ndërsa tani del sulmusi e t'ndal nuk ka mo asi sene (asi lloj gjërash) del ni sulmus si Rooney edhe t'ndal , e mos t'flasim per mbrojtësa.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga STOP-START : 10-07-2009 më 05:43
okej stop start nuk o problem ajo veq ti shkruajte "se cili lojtar nuk mendon per GOAL" dmth ti le anash strategjite edhe thua "goal" me menu lojtari per "goal" at'here ai nuk shenon pra krejt koncetrimi eshte strategjia edhe driblimi dhe futja deri ne 16m apo me afer pastaj nje kombinim apo nje shut i fort pastaj vjen goali ai ska qka me menu ai e ka te ushtrum at taktik manej ekipa nuk mvaret edhe nese e shenon gollin,fitorja vjen edhe nga loja,posedimi i topave,...sepse shenimi i gollit mund te jet rastesi kurse loja e lojtareve profi nuk osht rastesi edhe pse ndonjeher nje ekip i "madh" humb ai prap ndihet i kenqaur per shkak se e ndien veten per futboll se ment veq te golli nuk i man,e per Mesi e di qe osht lojtar shum i fort amo per veti e injoroj se jom kon me Manchester Untited
Ps;po i kosoves jom pa keqkuptime nese je prek![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 10-07-2009 më 05:53
Krijoni Kontakt