Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 157
    KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Lionel Messi
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    okej stop start nuk o problem ajo veq ti shkruajte "se cili lojtar nuk mendon per GOAL" dmth ti le anash strategjite edhe thua "goal" me menu lojtari per "goal" at'here ai nuk shenon pra krejt koncetrimi eshte strategjia edhe driblimi dhe futja deri ne 16 apo me afer pastaj nje kombinim apo nje shut i fort pastaj vjen goali ai ska qka me menu ai e ka te ushtrum at taktik se ment veq te golli nuk i man,e per Mesi e di qe osht lojtar shum i fort amo per veti e injoroj se jom kon me Manchester Untited

Ps;po i kosoves jom pa keqkuptime nese je prek
    Për atë taktikën driblo shyt paso kno lexo etj. nuk vlen për Messin , taktika e Messit është kap topin ec para , ec para , ec para , ec para , ec para dhe prit kur të ndal kundërshtari nëse nuk të ndal atëherë bëj dhe një hap para ose dil jashtë ose bëje GOAL.

Elvisi

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ja,ja a e ki pa qe Mesi i sjell 3-4lojtar qe i dalin perpara nese eshte ashtu si po thua Messi at'her eshte i dobet sepse e humbet topin,mi sjell 4-5lojtar ne fush osht mrekulli per ni lojtar

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Ja,ja a e ki pa qe Mesi i sjell 3-4lojtar qe i dalin perpara nese eshte ashtu si po thua Messi at'her eshte i dobet sepse e humbet topin,mi sjell 4-5lojtar ne fush osht mrekulli per ni lojtar
    me Realin nuk mund ta bëj ket sen .
    Me ekipet e Anglis me asnjonin nuk mundet.
    Me ekipet e Italis (aq më pak).
    Vetem qaty en Spain me qato ekipet : Almeria , Valladollid , Murcia , Ath.Bilbao

Elvisi

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ahahahahahah realin barqa e kupti golla ahahahaha ani ani qashtu o mos ta nin

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    ahahahahahah realin barqa e kupti golla ahahahaha ani ani qashtu o mos ta nin
    Vitin e kalum , e para dy vite etj.
    2 vite rresht e ka marr Reali kupen e Seguenda Devision.

FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anëtarësuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Pele LoL

E mor (Jaooo) ishin kohëra tjera ato Pele dhe Maradona , atëherë ishte kohë : Merr Topin Bone GOAL .
    E mirrke topin Maradona në mbrojte deri në sulm nuk e prekte kush . , ndërsa tani del sulmusi e t'ndal nuk ka mo asi sene (asi lloj gjërash) del ni sulmus si Rooney edhe t'ndal , e mos t'flasim per mbrojtësa.

Kqyre lojen edhe niher, se skoke knej hiq.

Shikoj dyjat , e mos fol palidhje . Kaniher po thom me veti mos kqyr Tennis e tu ka perzi me Futboll.

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga olt1on Lexo Postimin
    Kqyre lojen edhe niher, se skoke knej hiq.

http://www.youtube.com/watch?v=ssqe9...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BuFEC...eature=related

Shikoj dyjat , e mos fol palidhje . Kaniher po thom me veti mos kqyr Tennis e tu ka perzi me Futboll.
    Hajt m'trego me Chelsean (Video) qa ka bo , hajt m'tregp me Manchesterin qa ka bo , hajt m'trego me Realin (para ni-dy vite) qa ka bo etj.
    Se sa per Almerian e Valadolidin e ki edhe QakaQuken qe kalon lojtar

Elvisi

FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anëtarësuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Hajt m'trego me Chelsean (Video) qa ka bo , hajt m'tregp me Manchesterin qa ka bo , hajt m'trego me Realin (para ni-dy vite) qa ka bo etj.
    Se sa per Almerian e Valadolidin e ki edhe QakaQuken qe kalon lojtar

Elvisi
    Me manchesterin ka jep goll , ti kalojke lojtart , 1 her e ka kalu Vidicin Ferdinandin edhe Caricin poo nuk i shkoj topi Eto'os. edhe sosht QAKAQUKA po OKAKAQUKA.
    Edhe me Reallin ta ka sos . po ti po munohesh me gjet ato qi sja ka dasht. Kaj qfryju e mos ha palidhje.

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga olt1on Lexo Postimin
    Me manchesterin ka jep goll , ti kalojke lojtart , 1 her e ka kalu Vidicin Ferdinandin edhe Caricin poo nuk i shkoj topi Eto'os. edhe sosht QAKAQUKA po OKAKAQUKA.
    Edhe me Reallin ta ka sos . po ti po munohesh me gjet ato qi sja ka dasht. Kaj qfryju e mos ha palidhje.
    E mor (Jaooo) unë e dua Barcelonën (dhe isha me të) por nuk e dua Messi-n qa ka të keqe ktu.
    Eto ishte Legenda në Barcelonë por problemi te Eto osht se e ka en ekip Messin e nuk ka qysh me lujt en Barca e po dojn mi shit për dy Kurbana .
    Po apet skem qka me bo duhem mi ju permbajt une jom me Barçen po jo me Messin se Messi nuk osht ka i jep mundsi Iniestes mi kallxu talentin e tij , osht ka e largon dhursin e kupes Eton etj etj .
    Messi lun vetem , lojtart tjer janë shikuesss.
    Kjo nuk em pelqen te Messi.A ishte Ronaldinho lojtari më i mirë në Barça (po më duket) aaaa e pse nuk vazhdonte ai veq vet po qe u kon lojtar tamam edhe asistojke .
    Kur u kon Ronaldinho en Barça e din sa kupen e kan marr Champions , Seguenda etj etj. edhe + lojtart jon kon t'knaqen p.sh Eto , (besa edhe) Larsson , edhe Deco edhe Guily etj etj.

Elvisi

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •