Lionel Messi
Lionel Messi
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Ja,ja a e ki pa qe Mesi i sjell 3-4lojtar qe i dalin perpara nese eshte ashtu si po thua Messi at'her eshte i dobet sepse e humbet topin,mi sjell 4-5lojtar ne fush osht mrekulli per ni lojtar![]()
ahahahahahah realin barqa e kupti golla ahahahaha ani ani qashtu o mos ta nin![]()
E mor (Jaooo) unë e dua Barcelonën (dhe isha me të) por nuk e dua Messi-n qa ka të keqe ktu.
Eto ishte Legenda në Barcelonë por problemi te Eto osht se e ka en ekip Messin e nuk ka qysh me lujt en Barca e po dojn mi shit për dy Kurbana.
Po apet skem qka me bo duhem mi ju permbajt une jom me Barçen po jo me Messin se Messi nuk osht ka i jep mundsi Iniestes mi kallxu talentin e tij , osht ka e largon dhursin e kupes Eton etj etj .
Messi lun vetem , lojtart tjer janë shikuesss.
Kjo nuk em pelqen te Messi.A ishte Ronaldinho lojtari më i mirë në Barça (po më duket) aaaa e pse nuk vazhdonte ai veq vet po qe u kon lojtar tamam edhe asistojke .
Kur u kon Ronaldinho en Barça e din sa kupen e kan marr Champions , Seguenda etj etj. edhe + lojtart jon kon t'knaqen p.sh Eto , (besa edhe) Larsson , edhe Deco edhe Guily etj etj.
Elvisi
Krijoni Kontakt