Close
Faqja 20 prej 21 FillimFillim ... 1018192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 209
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga karkaxholli Lexo Postimin
    He mo skuthi i vogel pse zihemi kot une dhe ti. Po ne te nje mendje qenkemi, pse te tema ime zihemi per Enverin. Edhe une keshtu si ti mendoj, por dallimi qendron se une flas pa emocione. Prandaj emocionet nuk te lene te gjykosh drejt.

Une i bashkangjitem thirrjes tende: Sale IK !!! IK !!! IK !!! IK !!! IK !!! IK !!!

Karkaxhollo, po ti me bithe i lexon postimet apo ben humor ???
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Karkaxhollo, po ti me bithe i lexon postimet apo ben humor ???
    He mo skuthi_vogelith me thuaj si na qenka ai leximi me bithe qe une s'e ditkam?
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Te mbrosh berishen eshte te mbrosh vetveten

Keshtu e mendon dhe Ramiz Alia.(vetem se eshte me inteligjent,te pakten se thote).

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Te mbrosh berishen eshte te mbrosh vetveten

Keshtu e mendon dhe Ramiz Alia.(vetem se eshte me inteligjent,te pakten se thote).
    Dilo, mos deshe te thuash: Te mbrohesh nga Berisha eshte te mbrosh vetveten?

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    He mo skuthi_vogelith me thuaj si na qenka ai leximi me bithe qe une s'e ditkam?

Karkaxhollo, ti thu "Sale ik" se lufton enveristet, une them "Sale ik" se po i lufton shume pak enveristet. Jane dy gjera te kunderta, ti enverist, une anti-enverist ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Dilo, mos deshe te thuash: Te mbrohesh nga Berisha eshte te mbrosh vetveten?
    Pak a shume,per nje njeri normal,ky duhet te jete kuptimi.

(po nga ramizi kush do na mbroje)berisha o rama.

Karkaxhollo, ti thu "Sale ik" se lufton enveristet, une them "Sale ik" se po i lufton shume pak enveristet. Jane dy gjera te kunderta, ti enverist, une anti-enverist ...
    e rendesishme eshte qe te dy i themi Salos ik qe te shpetoje Shqiperia.

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Pak a shume,per nje njeri normal,ky duhet te jete kuptimi.

(po nga ramizi kush do na mbroje)berisha o rama.
    Tjeter brume eshte Ramizi o Dilo. Besoj te te kujtohet kur dha doreheqje tha: "Per te miren e shqiperise aso kohe pranova te behesha kryetar i saj. Per te njejtat qellime sot po jap doreheqje".
    E bėn Salua kete? Kurre!
    S'i mjaftoi 97-ta, si mjaftoj Gerdeci.... Ai s'ngopet pa e bere shkrumb e hi gjithe Shqiperine.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Tjeter brume eshte Ramizi o Dilo. Besoj te te kujtohet kur dha doreheqje tha: "Per te miren e shqiperise aso kohe pranova te behesha kryetar i saj. Per te njejtat qellime sot po jap doreheqje".
    E bėn Salua kete? Kurre!
    S'i mjaftoi 97-ta, si mjaftoj Gerdeci.... Ai s'ngopet pa e bere shkrumb e hi gjithe Shqiperine.
    Ramizi nuk ka vaj,pervec se vuri Berishen.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Te mbrosh Berishen eshte te mbrosh Korrupsionin, te mbrosh Berishen eshte te mbrosh kasten enveriste, te mbrosh Berishen eshte te mbrosh "arkitektin" e Gerdecit, Fatmir Mediun, te mbrosh Berishen eshte te mbrosh "punistat" e djeshem, te mbrosh Berishen eshte te mbrosh Ben Imamin e Neritan Ceken, dy nga iniciatoret e '97, te mbrosh Berishen eshte te mbrosh kondrabandistet e naftes, te mbrosh Berishen eshte te ulesh ne nivelin e Ed Rames, te mbrosh Berishen eshte te hedhesh poshte voten e 3 Korrikut, te mbrosh Berishen do te thote te mbrosh Mafien ...

Me Berishen e sotem humbi vlera anti-enveriste, humbi vlera anti-sigurim, humbi vlera anti-edush-lilush, humbi vlera anti-bllokmen, humbi vlera anti-mafie, humbi vlera anti-hakmarrje, humbi vlera anti-spartak-sabit, humbi vlera anti-korrupsion ...

PD sot nuk eshte PD e 3 Korrikut, PD e vleres dhe e lirise, ajo eshte kthyer ne fotokopjen e PS-PPSH. Berisha ka zbritur ne te njejten shkalle me Ramen, Meten, Gjinushin, Milon e gjith envero-nexhmije-sigurimsa-kontrabandistet e para 3 Korrikut 2005 ...

Sot votuesve te 3 Korrikut i mungon alternativa e paster. Kudo te hedhesh voten e hedh ne favor te Mafies e Korrupsionit ...

Sale IK !!! IK !!! IK !!! IK !!! IK !!! IK !!!
    ti qeke nji palle qe nuk e paske shokun.
    une votoj dhe xhuvelin ose hitlerin dhe jo ket pisin ,qe ti nuk e njeh personalisht.

Faqja 20 prej 21 FillimFillim ... 1018192021 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rikthimi i themeluesve tė PD-sė
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  2. Nicolas Gage: Nje person i padeshiruar viziton Tiranen
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 11:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •