QUOTE=PATOSARAK;2322943]Ore po ca behet ketu ? Po te gjitha Forumistet Thithlopa qenkan ? Ne fakt sa vajza qe kam takuar ne Athine nga Interneti te gjitha cop cop njera me e shemtuar nga tjetra. Prandaj me zor dalin ne takim per kafe.
Nuk kam asnje gje me femrat e shendosha, nuk ma lejon ndergjegja ti shaj se kam dhe une 1 shoqe te shendosh por tani ka rene shume dhe eshte normal.
Pershendetje Forumisteve te shemtuara si (Selina21)[/QUOTE]
Ej ti qyl e ke se burgaxhi je
Ps. po vete je ndonje gje qe paske kaq naze![]()
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
lepurush shife ne foto e ke ke avatariAq sa komente ben per femrat nuk eshte vete ndonje bukuri e rralle lol
La vita č bella...
femrat shqiptare jane te dobta sa martohen dhe pas marteses shumica behen si fuci.
Fillojne e kerkojne barazine me burrat duke filluar qe nga sasia se sa vendosin ne pjate dhe justifikohen se e kane nga barra apo nuk e di se cfare...dhe cfare duhen perbuzur sipas jush?
PS personat qe jane mbipeshe qofshin femra apo meshkuj jane persona vetvrases
Her e pare qe degjoj se mund te perbuzen femrat mbi pesh? Mos e ke llafin pse kto nuk gjejn partner?![]()
O Era o bukuroshe, po u lodha me chatin dhe Forumin, po qe femer qe futet ne Msn dhe chat eshte
Bax[-]ell si puna jote.
Dhe sa per foton te Avantari, une ky jam nuk kam c'fare te fsheh dhe nuk kam turp, ama 68 kile jam dhe te dashuren e kam yll 57 kile.
Era ishalla u befsh 120 kile![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PaToSaRaK : 03-07-2009 mė 17:34
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Ju flm qe na mirekuptoni..haha...o lope do i thoja vetes ne kete rast...lol.
Nuk i perbuz jo s'kam arsye por qe jane me 100 komplekse ato nga ana vet jane, dhe prandaj shumica e tyre bien ne depresion dhe nuk mundohen ta rregullojne ate problem por e thellojne ne vetmine e tyre.
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
Lepurush me mire pa te sesa nje llop Hollandeze.
Qaj hallin kalorsit si i varen kembet.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Krijoni Kontakt