Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 115
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ka meshkuj qe ju pelqejne femrat e shendosha.
    Pikerisht mua me pelqejn, per syrin e keq me shum.
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    QUOTE=PATOSARAK;2322943]Ore po ca behet ketu ? Po te gjitha Forumistet Thithlopa qenkan ? Ne fakt sa vajza qe kam takuar ne Athine nga Interneti te gjitha cop cop njera me e shemtuar nga tjetra. Prandaj me zor dalin ne takim per kafe.

Nuk kam asnje gje me femrat e shendosha, nuk ma lejon ndergjegja ti shaj se kam dhe une 1 shoqe te shendosh por tani ka rene shume dhe eshte normal.

Pershendetje Forumisteve te shemtuara si (Selina21)[/QUOTE]

Ej ti qyl e ke se burgaxhi je
    Ps. po vete je ndonje gje qe paske kaq naze
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    lepurush shife ne foto e ke ke avatari Aq sa komente ben per femrat nuk eshte vete ndonje bukuri e rralle lol
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825

I love chunky girls

Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin
    Kete teme kam dashur ta hapja me perpara, por ja qe tani mu dha mundesia ta hapi dhe te shkruaj dicka per vajzat qe ndoshta kane probleme me kete ceshtje. Jo se une i perbuzi, por dua vetem te di pershtypjet e juaja mbi kete gje!
    Une gjithashtu kam nje shoqe Italiane qe eshte e shendoshe. Ajo duket e vetmuar, e shqetesuar dhe gjithashtu mendon se familja e saj dhe shoqeria nuk e duan ate. Eshte shume e veshtire ti thuash qe ajo duket mire dhe qe eshte mbipeshe nuk do te thote asgje, perkundrazi ajo eshte prap ajo qe eshte. Si e shendoshe si e dobet.
    Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.

Po ju cfare mendoni?
    ska asgje te keqe, nuk i urrej femrat mbi-peshe por i dashuroj ato. mbase eshte fiksimi im por une vdes te bej dashuri me nje chunky girl

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin
    Kete teme kam dashur ta hapja me perpara, por ja qe tani mu dha mundesia ta hapi dhe te shkruaj dicka per vajzat qe ndoshta kane probleme me kete ceshtje. Jo se une i perbuzi, por dua vetem te di pershtypjet e juaja mbi kete gje!
    Une gjithashtu kam nje shoqe Italiane qe eshte e shendoshe. Ajo duket e vetmuar, e shqetesuar dhe gjithashtu mendon se familja e saj dhe shoqeria nuk e duan ate. Eshte shume e veshtire ti thuash qe ajo duket mire dhe qe eshte mbipeshe nuk do te thote asgje, perkundrazi ajo eshte prap ajo qe eshte. Si e shendoshe si e dobet.
    Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.

Po ju cfare mendoni?

ne fakt nese e njeh personin nuk eshte problem e rendesishme eshte qe ta ndihmosh ta bjeri nga pesha ate se nuk i ben mire por jo se duket keq se sot njerezit nuk jan shum paragjykues
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Fatkeqesisht ne Shqiperi po te jesh shume mbipeshe ngelesh pa martuar. Kisha nje komshie, qe si vinte njeri se ishte shume e shendoshe.
    femrat shqiptare jane te dobta sa martohen dhe pas marteses shumica behen si fuci.
    Fillojne e kerkojne barazine me burrat duke filluar qe nga sasia se sa vendosin ne pjate dhe justifikohen se e kane nga barra apo nuk e di se cfare...dhe cfare duhen perbuzur sipas jush?
    PS personat qe jane mbipeshe qofshin femra apo meshkuj jane persona vetvrases

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Her e pare qe degjoj se mund te perbuzen femrat mbi pesh? Mos e ke llafin pse kto nuk gjejn partner?

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    lepurush shife ne foto e ke ke avatari Aq sa komente ben per femrat nuk eshte vete ndonje bukuri e rralle lol
    O Era o bukuroshe, po u lodha me chatin dhe Forumin, po qe femer qe futet ne Msn dhe chat eshte
    Bax[-]ell si puna jote.

Dhe sa per foton te Avantari, une ky jam nuk kam c'fare te fsheh dhe nuk kam turp, ama 68 kile jam dhe te dashuren e kam yll 57 kile.

Era ishalla u befsh 120 kile
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PaToSaRaK : 03-07-2009 mė 17:34
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Ju flm qe na mirekuptoni..haha...o lope do i thoja vetes ne kete rast...lol.

Nuk i perbuz jo s'kam arsye por qe jane me 100 komplekse ato nga ana vet jane, dhe prandaj shumica e tyre bien ne depresion dhe nuk mundohen ta rregullojne ate problem por e thellojne ne vetmine e tyre.
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Lepurush me mire pa te sesa nje llop Hollandeze.
    Qaj hallin kalorsit si i varen kembet.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •