Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 115
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837

A duhet perbuzur femra mbipeshe?

Kete teme kam dashur ta hapja me perpara, por ja qe tani mu dha mundesia ta hapi dhe te shkruaj dicka per vajzat qe ndoshta kane probleme me kete ceshtje. Jo se une i perbuzi, por dua vetem te di pershtypjet e juaja mbi kete gje!
    Une gjithashtu kam nje shoqe Italiane qe eshte e shendoshe. Ajo duket e vetmuar, e shqetesuar dhe gjithashtu mendon se familja e saj dhe shoqeria nuk e duan ate. Eshte shume e veshtire ti thuash qe ajo duket mire dhe qe eshte mbipeshe nuk do te thote asgje, perkundrazi ajo eshte prap ajo qe eshte. Si e shendoshe si e dobet.
    Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.

Po ju cfare mendoni?

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [LoTi] : 02-07-2009 mė 07:35
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mos e bo shume te trashe spinellon mer plak.

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    mos e bo shume te trashe spinellon mer plak.
    E hollova ateher..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [LoTi] : 02-07-2009 mė 07:37
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    A duhet perbuzur femra mbipeshe?
    Nuk ka arsye, sepse ashtu sic ka shtuar peshe nga pakujdesia ose nga stresi, po ashtu mund edhe ta heqe ate peshen e vene duke ber palester e duke mbajtur diete.

Ka femra qe shendoshen nga stresi tepert, edhe vetem hane buke. Varet se si pergjigjen kundra stresit.

Perbuzje? Kurrsesi jo!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Perbuzur ne asnje menyre.

Po ne shqipo eshte pak problem per te gjetur shok(dmth shok jete).Shqipot mbaj mend me pare,para viteve '90,edhe pasjen e syzeve me nr e kishin tmerr.Merren me sh vogelsira te pamjes fizike,sepse ngordhin te bejne pershtypje ne dukje,por edhe sepse gjithmone ndihen te survejuar dhe te diskutuar nga opinioni.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    Perbuzur ne asnje menyre.

Po ne shqipo eshte pak problem per te gjetur shok(dmth shok jete).Shqipot mbaj mend me pare,para viteve '90,edhe pasjen e syzeve me nr e kishin tmerr.Merren me sh vogelsira te pamjes fizike,sepse ngordhin te bejne pershtypje ne dukje,por edhe sepse gjithmone ndihen te survejuar dhe te diskutuar nga opinioni.
    Kurse tani femrat me syze gjuhen me shume, sepse japin pershtypjen e vajzave studjuese, edhe vajzave te mira.

E sheh qe kan ndryshuar gjerat!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin
    Kete teme kam dashur ta hapja me perpara, por ja qe tani mu dha mundesia ta hapi dhe te shkruaj dicka per vajzat qe ndoshta kane probleme me kete ceshtje. Jo se une i perbuzi, por dua vetem te di pershtypjet e juaja mbi kete gje!
    Une gjithashtu kam nje shoqe Italiane qe eshte e shendoshe. Ajo duket e vetmuar, e shqetesuar dhe gjithashtu mendon se familja e saj dhe shoqeria nuk e duan ate. Eshte shume e veshtire ti thuash qe ajo duket mire dhe qe eshte mbipeshe nuk do te thote asgje, perkundrazi ajo eshte prap ajo qe eshte. Si e shendoshe si e dobet.
    Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.

Po ju cfare mendoni?

me thene te drejten or cun ... mu per vete me ka ec edhe keshtu edhe ashtu
    ndoshta icik ma shume tani po smund te qahem per me para gjithashtu
    mendoj qe ka te beje shume dhe sjellja e njeriut jo vetem pamja e jashtme
    prandaj thuaj shoqes mos e vrasi mendjen hic fare.
    njerezit siperfaqesore dhe budallenj skane ci duhen asaj ...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Normale qe nuk duhet perbuzur,po ja qe ndodh edhe po te mos e perbuzin prap ato ndihen ashtu,mendoj se duhet ti kushtohet dietes sa me shum shoqja e jote,apo smundet ti rezistoj si shoqja ime ,e kam detyru ni jav me mbaj diet ,mbas saj kish ngren ,e kish plotesu ate ni javeshin,kam pa plot te till mbipesh por kan arrit ta largojn me dieta e ushtrime sa jam habit per bes.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Profecia nga Slash(Guns N' Roses)
    Artistet e kohes tone krijonin grupe ne baze te aftesise.
    Sot mjafton lideri te jete bukurosh,te tjeret i mbajne ison.
    Nje molle e bukur mund ta kete krimbin brenda vetes.
    Por c'do bukuri me kalimin e kohes venitet,berthama qendron.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mos i shiko gunen, por shikoji punen... e ka thene e na e ka lene populli bukur e mire
    La vita č bella...

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •