ok e mesova edhe kete qe ta perdor per heren tjeter, qe mos ngjaj perdite njesoj lol
La vita č bella...
te jesh mbipeshe sdo te thot se shoqeria do te te perbuzi...dy nga shoqet e mia me te mira jan mbipeshe, nuk i perbuz aspak, kam shume respekt per to dhe e kuptoj sa e veshtir eshte te humbesh peshe, ama besoj se te dyja mund ta bejn, por sic gjithe te tjeret kan probleme te tjere qe jan prioritet, dhe te dyja kan partner qe i duan sic jan, prandaj deri sa jan te kenaqur me veten e tyre, nuk i them te humbin peshe..vec nese me thon vete kan ndermend ta bejn
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Fatkeqesisht ne Shqiperi po te jesh shume mbipeshe ngelesh pa martuar. Kisha nje komshie, qe si vinte njeri se ishte shume e shendoshe.
Feelings change - memories don't.
Pasiqė jetojmė nė Shqipėri (Kosovė) :
Duhet ta pėrbuzėsh , sepse nėse sillesh mir me tė pastaj ajo do tė pėrbuz ty.
Kur i bėn keq Shqiptarit i Duket se i bėn Mirė
Kur i bėn mirė Shqiptarit i Duket se i bėn Keq.
Mendimi im.Ju Faleminderit.
Me Rrespekt : ILMGAP
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
mire nuk eshte , po ja ka meshkuj te mbipeshuar sa te duash. Do e gjej dhe nje ajo . Mos u merzit thuaj se ka barkderra sa te duash.![]()
se harrova une i perbuz shume meshkujt e trashe. sidomos kur jane te rinj. A pappapappa luzers qe mendjen vetem per te ngrene e kane
kaq, jo se kam ndonje gje tjeter against 'em![]()
Nje femre i shihet fytyra ,nje mashkulli trupi.(po po te jet moster natyrisht qe dhe trupin nuk ja dua.)
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
E vertet !Tani ka ardhur nje kohe qe edhe shoqeria kur ta kesh, duhet ta zgjedhesh edhe nga paraqitja. Per mua bukuria shkon e vjen por njeriun nuk e gjen dot.
Po ju cfare mendoni?
Femrat e shendosha nuk ndihen vet mire ne trupin e tyre. Nuk perbuzen se jemi njerez ne rralle te pare.
Per sa i perket a gjen shoke ?
Ka meshkuj qe ju pelqejne femrat e shendosha.![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt