Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 115
    Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anėtarėsuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Un i kosideroj femrat e shendosha ashtu si do kosideronte nje femer e dobet nje mashkull te shendoshe.

Tani per sa i perket i perbuz apo jo nuk kam asnje arsye perse ta bej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldo_west_83 : 05-07-2009 mė 07:01
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga PATOSARAK Lexo Postimin
    O Era o bukuroshe, po u lodha me chatin dhe Forumin, po qe femer qe futet ne Msn dhe chat eshte
    Bax[-]ell si puna jote.

Dhe sa per foton te Avantari, une ky jam nuk kam c'fare te fsheh dhe nuk kam turp, ama 68 kile jam dhe te dashuren e kam yll 57 kile.

Era ishalla u befsh 120 kile
    mu me qafsh hallin ti, po shiko veten tate qe je futur ne burg fare, prandaj s'ke goje me fol. Se ca ke e s'ke pastaj as me behet vone, ok o yll kafsha me e bukur ne pyll... pffff
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    shprehjet dhe fjalet e urta popullore i dime dhe jane sh me baza,por e verteta eshte se keto tipat mbipeshe nuk u vine jeta aq e embel apo e bazuar ne kesi shprehish"jo gunen po punen" "molla e ka krimbin brenda "etj etj.
    Ato(ata)vuajne;e vuajne dhe mbipeshen e tyre,vuajne shakat pa krip qe behen lidhur me kete gje qe ata kane,vuajne edhe kur jane duke ngrene dicka ne publik se ndihen sikur ua zene ne gryk kur i shohin duke ngrene trupa aq te shendoshe(me idene shiko sa je sepse shiko sa ha).E thashe dhe me lart qe ndihen te refuzuar si partner(ketu te ne po njehere).
    Edhe ne te gjitha keto qe ka me lart zor se ai qe e ka kete mbipeshee pjese te jetes do nduhet me mire pas fjlaeve te urta te popullit apo idese qe e rendesishme eshte te jesh i bukur brenda se sa jashte.Te gjithe jemi koshient se nje fiziku te bukur(sidomos femer)jeta i vjen sh e perkedhelur pa shume mund per mos thene fare ne shume raste.
    dmth ku dua te dal nga gjithe kjo.....hickund...ja keshtu me duket mua e verteta.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    a DUHEN perbuzur femrat mbipeshe??????
    pse flitet vetem per femrat? po MESHKUJT mbipeshe a duhen perbuzur???

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Patjeter qe jo!Duhet t'i mbajme afer,te mos ndihen vetem ,te mos ofendohen.Duhet t'i bejme te ndihen te deshirueshme,"perendesha".Duhet t'u tregojme qe ka vend ne boten erotike edhe per to.{Edhe pse thjesht per meshire}.Te mos ngulim kembe te humbin peshe,por tendihen mire me kilet qe kane.Ne fund te fundit,ato e kane fajin qe shfarrosin cdo gje qe kane perpara?

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga _Magnolia_ Lexo Postimin
    Patjeter qe jo!Duhet t'i mbajme afer,te mos ndihen vetem ,te mos ofendohen.Duhet t'i bejme te ndihen te deshirueshme,"perendesha".Duhet t'u tregojme qe ka vend ne boten erotike edhe per to.{Edhe pse thjesht per meshire}.Te mos ngulim kembe te humbin peshe,por tendihen mire me kilet qe kane.Ne fund te fundit,ato e kane fajin qe shfarrosin cdo gje qe kane perpara?
    Moj po une nje mike apo mik mbipeshe e afroj dhe nuk me shkon ne mend tia ve ne dukje se nuk ka sens,(per mua si mik/e ka parametra te tjere vleresimi dhe zgjedhje)po kjo nuk ua zgjidh atyre kompleksin qe kane si rezultat i mbipeshes,apo disfavoret ne jeten emocionale.Kjo(per ta) me duket nje problem vetem tek ne.

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    Moj po une nje mike apo mik mbipeshe e afroj dhe nuk me shkon ne mend tia ve ne dukje se nuk ka sens,(per mua si mik/e ka parametra te tjere vleresimi dhe zgjedhje)po kjo nuk ua zgjidh atyre kompleksin qe kane si rezultat i mbipeshes,apo disfavoret ne jeten emocionale.Kjo(per ta) me duket nje problem vetem tek ne.
    Fole drejt,Aloe.E respektoj mendimin tend,por nuk jam dakord me te,sorry!!!!!!

Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    epo nuk ka asnje problem.nuk eshte lloji i temes per tu bere "grusht shtrenguar rreth Partise"

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Shoqerin e zgjedh nga truri edukata dmth nga vlera qe ata kan.Te them te drejten s'me ka shkuar ne mend ti vleresoj nga pesha dhe bukuria.Vetem pesha e nje personi me intereson.Ate se kam problem se po u shendosh e dobsojme.Ka njeqind menyra me u dobsu njeriua .Nje vrap 45 min cdo mengjes i dush dhe del yll.Aman budallenjeve ca ti bejme apo nuk po shtohen shume ajajaja
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    A duhet perbuzur femera mbi peshe.

Po te jete siper..po,...po te jete poshte..jo.

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •