Perseri mohon. E them me kopetence pasi e njoh mire qytetin tim, si ta kalosh ate ne nje skaner, jam ne kontakt te afert me te dyja palet. Kam verejtjet e mija per PD, nuk kane pushtet dhe kur jane ne magiorance,per me teper jane vasale te tyre pasi e dine mire te keqen qe te vjen nga i ligu, etj..., por kurre nuk mund te them se jane mafioze.Jo, jami i bindur. Te mos te duket e thjeshte ti kundervihesh trashegimtareve te diktatures.Jane shume te rrezikshem.Ndoshta PD e rretheve te tjera mund te jene me aktive, me me personalitet, por Durresi eshte ashtu sic e thashe une. Megjitheate une jam i bindur se PD ne pergjithesi eshte produkt i punes se nje grupi shume te vogel ne PD qendrore.Pjesa me e madhe e tyre kerkojne te perfitojne me pushtetin, por Berisha kryesisht i pengon ato. Ky njeri eshte midis dy falkeve , brenda PD dhe oposites.Por pikerisht une guximin e ketij njeriu ne nje terren krejt te pafavorshem per te , me ben te dyshoje per teorine gurbacoviane.Nga pushteti i Berishes sistemi i drejtesise , ky pushtet i dyte dhe me i rrezikshmi, nuk u prek aspak, por dhe personazhet vip te politikes se majte nuk i ka gjete asgje.Pra kemi pase vetem retorike.Ish pronaret thellojne humbjen e prones,per me tepre lejon nje proces korruptiv dhe ne procesin e kompensmit ku perseri marrin ato qe skane pas prone. Te presekutuarit, nuk integrohen.Berisha ka nje te mete te madhe duke u nxituar ne venien e epiteteve kundershtarit politik, apo perkrahesve te tyre, duke u prishur rende me to.Ai sillet si ekstremist i djethte kur flet, por ne realitet, nuk i cenon ato kur ka pushtet.Nen pushtetin e Nanos . ne tete vjet bisneset ne kembim te korrupsionit paguanin gjoba, miljona para nen dore, me Berishen nuk di qe ndonjeri te jete trajtuar keshtu.
Krijoni Kontakt