une jet te bukur quaj mhh...athere qe kam familien pran qe jan te gjith mire te families qe kam buk te haj dhe nji shpi ku te flej dhe nji familie shume te mire dhe qe i dua shume......kjo esht jeta e bukur per mua...
une jet te bukur quaj mhh...athere qe kam familien pran qe jan te gjith mire te families qe kam buk te haj dhe nji shpi ku te flej dhe nji familie shume te mire dhe qe i dua shume......kjo esht jeta e bukur per mua...
jete e bukur, ke familjen afer, ke realizuar enderren tende, ke krijuar nje familje te shendetshme, je finaciarisht mire, dhe ke mundesi te besh 1 muaj pushim cdo vit
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Se pari mendova qe kjo pyetje iu be femrave,por tani dicka u perzin komentet!
Po citoj kete cfar tha hapsi i temes:
Dola me pikesynimin (po flas vece per qejfin tim personal) te beja leke per te blere nje motorr dhe te kthehesha i lumtur aty ku kisha vendin ....
Dikur leket per motorr u bene shpejt dhe mua filluan te me pelqejne makinat ..
Por edhe makinat kollaj blihen :-)) dhe keshtu ja ku jam me shume kerkesa qe jane edhe me absurde se me pare ... por jo me i lumtur se me pare ...
Ti femer je????hahaha (pak shaka)![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Jeta e bukur per nje vajze eshte atehere kur ajo di vertet ta ndertoj bukur.Duke filluar qe nga ndertimi i personalitetit te saj.Dhenies vlere vetes ,duke u aftesuar sa me shume ne te gjitha fushat e jetes per te perballuar problemet e saj me lehtesi dhe pa stres.Jeta vetvetiu po qe e pregatitur, behet me e lehte per tu jetuar dhe shijuar.Nje nga pikat kryesore eshte zgjedhja e shokut te jetes per krijimin e familjes si dhe suksesi ne karier.Nqs se plotson kto dy pika pa perjashtuar me kryesoren qe te gezojne shendet ne familje,lumturia vjen vet.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
"krijimin e familjes si dhe suksesi ne karriere" - si do arrihet sipas mendimit tend nje harmonizim i ketyre dy te kundertave ??
Familja - per mendimin tim kuptohet vecse me femije dhe meqense(perseri vecse mendimi im) femijet kane nevoje te padiskutueshme (qofte edhe nga koha qe u duhet perkushtuar) per Prindin (vecanerisht Nenen them une), atehere smund te behet ne te njejten kohe edhe Karriere.
Ne kete pike e perkufizoj karrieren si nje arritje qe kerkon perkushtim, disipline, kohe etj etj.
Nese do dhe ben Karriere nuk mund te zmbrapsesh per hir te familjes apo te jesh edhe ne pune por edhe ne shtepi njekohesisht. Shpresoj se me kupton se cdua te them.
Pra jam kurioz, si mendon Ti se arrihet kjo ne ditet e sotme ?? Arrihet vertete apo eshte vecse nje farse ??
Nese nuk arrihet (Familje dhe Karriere njekohesisht) - Ju cfare do zgjidhnit ???
Nje nga pikat kryesore ,nuk e du komunist ekstremist ,nga ato qe kane nostalgji per sistemin diktatorial.
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Une mendoj qe nuk behen dot te dyja por sidoqofte rruge te ndermjetme ka .. me pak ore pune e me shume ore me femijen.
un nese do kisha nje karriere qe do me pelqente me mire sdo beja femije , ose do ti beja ca vite me vone.
kam pare shume femra qe dhe pse kane mundesi me shume rrine e meren me femijet , pra femija do shume kohe dhe perkushtim nese do ti japesh nje edukim sic duhet ... dhe burrat e tyre merren me anen ekonomike ... personalisht sme pelqen por secili ben zgjedhjen qe do ..
Qenke vertet e eksagjeruar dhe e semure. Une jam vertet nje Anti Sali dhe Anti Fatos (ashtu sic jam edhe kunder cdo politikani ne Shqiperine e sotme - i quaj te gjithe tradhetare pavarsisht se kujt partie i perkasin !!) por kjo sdo te thote se jam komunist ekstremist.
Nuk e kam per turp dhe nuk mohoj asgje nga jeta ime sepse skam as edhe arsyen me te vogel !!!
Nostalgji kam vetem per rinine time dhe per familjen e shendoshe te asaj kohe. Kjo ka arsyet e veta personale dhe kam te drejte te mendoj keshtu.
E ke te kote qe perpiqesh te me ofendosh sepse une nuk prekem nga cka thua ti. I ke pa arsye ato qe thua - thjesht nje urrejtje pa baze
Bubuja me eshte qepur kjo e goditura - vertet do te lidhet me mua kjo me duket.
Po ik moj ti se ne radhe te pare nuk jam 50 e lart dhe e dyta nuk lidhem seriozisht me Oksigjena si ti une se kam frike se edhe kur ecen rruges ashtu me koken poshte dhe ato perpjete (si ne fotografi) ecen. Si ty ka hollandeze sa te duash xhaxhi - dhe origjinale bile ...
Ik he te keqen kruhu gjekundi tjeter se une ste kam asnje borxh.
Krijoni Kontakt