Un kam nje moto... po jetoj te sotmen pa kujtu te shkuaren e pa mendu shum per te ardhmen...
Jam munduar ti marr cdo gje te bukur jetes deri tani... Skam lene mundsi te me ike nga dora.
Jetoj mes nje qyteti super te madh dhe me shum zhurme,trafik,njerez te panjohur, ndertesa gjigande,vende te mrekullueshme... Po nuk ndien lumturi robi kur jeton mes gjith kesaj katrahure... Un jo te pakten,sepse jam e vetme me miliona njerzish... Por gjiths lumturine e kerkoj edhe tek gjeja me e vogel, fiksim kam qe sa here zgjohem nga gjumi ne mengjes te rri para diellit me sy mbyllur dhe vetem te ndjej ngrohtesine e tij...Shpesh here njerzit ne rruge me kane pare edhe si te cmendur,po puna e tyre. Nuk te sjell leku lumturi,nuk te sjell pushteti qe ke ne shoqeri,sepse rreth e rrotull do kesh vetem njerez hipokrita,ose behesh vet e tille... Nuk te sjellin robat firmato,ose parfumet e shtenjta,ose diamantat gezim ne jete...Jane njerzit qe te rrethojn dhe ti kesh afer gjithmon,ata po jan pjese e lumturise njerzore. Dhe nqs me kta njerez edhe ne vendin me kot qe mund te ekzistoje ne bote te jesh,prape je e lumtur .Eshte thjeshtesia dhe bukuria e saj qe te bejne te lumtur...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adaes : 02-07-2009 mė 17:22
Really Dude... Get A Life!!!
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
......................
Nuk me intereson se cfare moshe kane forumistat, edhe pse nuk eshte e veshtire ta kuptosh. Ti si e mencur duhet ta kuptosh me mire besoj. Shume mencuri dukesh se rrezaton.
Fushaten ta kam lene ty se ti u ktheve ne kohen e fushates. Duhet te jesh mbi 40 zotrote qe te paskan ngel fiksim komunistet.
![]()
Feelings change - memories don't.
une per vete quaj jete te lumtur kur jam e lumtur un hahahah
KUR NJEREZIT ME DUAN PER ATE QE JAM E JO PER ATE QE KAM
kur njerezit me perkrahin ne mom me te veshtira e i kam pran ne gezime
kur zgjohem ne mengjes e degjoj zogjete te cicerojne me nje tingull perfekt
kur dal ne oborr e shok lulet te gjelberojn ne perfeksion
kur kam nje zemre te mbushur....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bombona : 15-07-2009 mė 05:09
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Une i dua te dyja bashk dhe them se arrihen lehtesisht.
Per mua eshte e thjesht fare.Duhet te gjesh shokun e jetes qe te dashuroj sinqerisht.nqs se ai te do vertet.do te ndihmoj dhe s'do ta ket mendjen te bredhi prapa aventurave..... Femijen se shof si penges.Te dy prinderit duhet ti kordinojne veprimet per ti sherbyer femijes se tyre dhe njerit tjetrit edhe familjes.S'do kishte kuptim lidhja ne nje cif nqs do ti mungonin keto cilesi.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Pse?????.......Cfare quajne vajzat sot...........JETE TE BUKUR?!....?????
Githe keto qe jane shkruar ketu e bejne po aq te bukur e te kenaqur edhe jeten e nje mashkulli.
Keto i kerkon gjithkush nga jeta.Nese ke te teren apo shumicen e tyre po jeton nje jete te bukur(dhe paske lind me fat),nese nuk ke nje pjese te mire te gjithe ketyre ath ti perpiqesh gjithe kohen...arrin dicka apo disa dhe ti ndihesh mire dhe i kenaqur,...por kerkon me shume tashme dhe perseri lufton per ta arritur...dhe ndonjehere eshte me bukur kur gjerat i arrin me nje fare mundi......sesa te shtrish doren dhe te kapesh cdo gje.(mos te dale nga tema)
Jete e bukur: 1.Shendet
2.Familje
3.Lek
Keto jane baza.
pastaj: kafe me shoqerine,pushime,shopping,makine,...etj, etj jane pjese e jetes(ke apo ske sh lek;kerkon shume apo kerkon pak,varet nga mundesite,por shumica i arrin)
E kush nuk do me te miren?!Tani e mira s'ka fund...por gjithkush i njeh kufijte e tij dhe e gjen jeten e bukur aty.
Nje shembull.
Shtepia ime eshte 126m;e komshies perball 201m.Mua me pelqen shtepia ime,por kur mendoj per nje me te madhe do ishte me mire,por kjo gje nuk krijon pakenaqesi tek une.Une jam e kenaqur qe shtepia ime eshte komode dhe qe ne fund te fundit une e kam nje te tillle.Nderkohe edhe komshia kur sheh "fermen" e M.Jackoni duket qymez shtepia e saj
......e keshtu me radhe per cdo gje....
Tani shkruajta ca gjate e shpresoj mos te kem fol kot,po konkluzioni im eshte se NJERIU(pa dallim gjinie),ne cdo kohe,ne te kaluaren apo te ardhmen,do jete i kenaqur dhe do i duket jeta e bukur nese do gezoje shendet(shendeti mbi te gjitha)dhe nese do te arrije standartet qe ofron jeta ne kohen dhe vendin ku jeton.
pershendetje pra![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Krijoni Kontakt