Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 63
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    O kokesquare nuk besoj se ju meshkujt keni nje perkufizim shume te ndryshem te ''jetes se bukur'' nga ne femrat.
    Shume te ndryshem jo, por pak me te ndryshem po ama :-D

Per Temen : cka "filozofoj" une eshte evolimi (e kam permendur ne te gjitha Tema qe kam hapur)
    Psh nese me lejohet te flas per shembullin tim ne Temen time :
    Kur emigrova, kisha nje jete te perkryer dhe me siguri me te lumtur se sot !! Isha nje Shqipetar KokeQoshe qe as e ndiente fare ku dhe me cfare perplaste Qoshet e Kokes se tij. Moskokecarje dhe Vetebesim ne max.
    Per nga ana ekonomike dhe arsyet e emigrimit, nuk diskutohet - Familja, detyrimi dhe pergjegjesia ... etc etc - spo e permend me poshte sepse vetekuptohet ...

Per nga qejfi (jeta e bukur ne kendveshtrimin e ngushte !!!): ne Shqiperi kishin filluar te futeshin (edhe pse me pakice) makina dhe motorre nga jashte .... Ne djemte i shikonim dhe na dukeshin maja e botes (Ti Dea p.sh ndoshta mahniteshe pas Kepuceve apo Fustaneve :-) nuk e di dot)
    Dola me pikesynimin (po flas vece per qejfin tim personal) te beja leke per te blere nje motorr dhe te kthehesha i lumtur aty ku kisha vendin ....
    Dikur leket per motorr u bene shpejt dhe mua filluan te me pelqejne makinat ..
    Por edhe makinat kollaj blihen :-)) dhe keshtu ja ku jam me shume kerkesa qe jane edhe me absurde se me pare ... por jo me i lumtur se me pare ...

Cfare do ishte per mua personalisht nga kendveshtrimi i sotshem "jeta e bukur" - vallaj arrij deri ne ate pike sa them .... te mos kishin hyre as motorre dhe as makina ne Shqiperi ...
    Ndoshta eshte e mjerueshme cka them por thjesht perpiqem te filozofoj
    dhe "filozofimi" eshte i tille vetem kur gjysma te quajne .. torobello dhe gjysma tjeter ben sikur te kupton .. - hahaha

Do kisha shume deshire qe Tema te merrte ca ngjyra si konkrete ashtu dhe "filozofike" ... them se do behej shume e bukur

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    jam e mendimit qe jeta me komfort nuk eshte gjithmone jete e "bukur" .. por e merzitshme .. po spat pak drama jeta sja vlen te jetohet ..
    gjithmon mendimi im ky.

Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    O Nyx - se me plase shpirtin :-) 2 kerkesa :-)

1- Tema thote : per Ty psh personalisht - sot ne Vitin 2009 si arrin "Niveli i stresit ne minimum" - cfare eshte stres dhe si e eleminon. Meqe eshte nje Forum mund te shkruhen gjerat me konkrete (mund te shkruhen edhe thjesht "enderra").
    P.sh me streson fakti qe po nuk mbarove shkollen sot quhesh i trashe nga mendte.
    Ose po sbere leke sot quhesh kokebosh.
    Ose ose ose ...

Personalisht mendoj se Tema do behej e mrekullueshme nese do kishte pika konkrete, nese do mund te kristalizohej ndryshimi midis shpjegimit te "jetes se bukur" ne Shqiperi apo jashte
    si dhe nga kush shpjegohet, brenda apo jashte Shqiperise
    per te mos thene edhe ndryshimin e "jetes se bukur" ne kohe :-))
    Aman ti djali se dhe ajo me duhet tu plas shpirtin te tjereve nejse
    Ti permbahemi asaj kerkeses se pare qe kishe ti.
    Nuk do rri te shpjegoj se c'eshte stresi se ma do mendja ska ngel njeri pa e ditur, po sa per menyrat e eliminimit jane te shumta. Fillo te merresh me dicka qe te te largoj nga rutina e perditshme, dicka qe nuk ka qen asnjeher pjese e 24/7 tendes te zakonshme, merru me ndonje sport, yoga nuk do ishte keq.
    Ty te streson fakti qe nqs nuk mbaron nje shkolle sot quhesh i "trashe", ndersa mua me shqeteson fakti qe sa vjen dhe shtohen konformistet.
    "Po s'bere leke sot kokebosh" WOW, leku nuk eshte gjithcka, se tek e fundit un nuk eci rruges me t-shirts ku eshte e printuar vlera e llogaris sime bankare. Leku nuk tregon nivelin tend arsimor e aq me pak ate mendor, mos me bej tani te flas per ndonje "kokeplot" qe ka nje Bentley dhe kur hap ate te shkrete goje nuk di te lidhi dy fjale bashke qe kan nje pike sensi.

Mqs e kishe fjalen per gjera konkrete ti, ok atehere:
    Per mua jete e bukur tani per tani do ishte te isha gjithmon prane njerezve qe dua, te me ishin transferuar te gjitha kreditet e njeres shkolle tek tjetra dhe mos te me duheshin klasa extra, te kisha mesuar makinen shum me heret (oh mos harroj dhe notin), te kisha me shum kohe te lire, te merrja pushimet te pakten nje her ne vit etj etj.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pra ne menyre provokative mund ta perkthej : Shqiperia e dikurshme ishte garanci per nje jete te lumtur ??? (une e kam ne kujtese me goxha me pak stres sesa sot dhe me nje jete shume te shendetshme - gabohem ??? )

Cmendoni ??

Jo te gjithe kane bere jete te shendeshme dhe te lumtur ne ate kohe.
    Tani ,puno ha se rruge tjeter nuk ka.
    Nona ime thonte se athere u deshte me e da nje tollon me gjithe fisin
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Tani ,puno ha se rruge tjeter nuk ka.
    hemo se ishin elegonta njerzit athere,

ene u knoqshin tu bo xhiro ne bulevard nja 5 here noten,

ene i frushin bitht e pantalloneve tek guri perball dajtit.

ka mo qejf?

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Ua keto nostalgjiket e koheve te shkuara ,ky kokekatrori me duket pelqen ate kohe sepse ka qene me maskoliste dhe ndihej me i sigurt.
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    pershendetje- ateher,, jeten te bukur e bejm vet ne, P.SH, te gjith dim cfar duam,cfar kerkojm,cfar na ben te lumtur,por n.q.s nuk kenaqemi me ate cka arrim,nga gjithcka cfar duam,jeta nuk eshte me e bukur,por vetem stres,

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Me kujtohen rradhat e famshme te qumshtit :-)))) Eshte shume e mjere qe askush nuk ka nje fotografi te letrave, dhe gureve qe viheshin njeri pas tjetrit te pakten 9 meter rrjesht :-))))))

Per Vitin e Ri kur dilnin arra - radha arrinte kulmin ...

Une e kam perjetuar ate kohe Izadora :-)
    Ne dimer, ne darke hanim shpesh buke + caj + djath
    Ne vere, ne darke hanim shpesh buke + shalqi + djath

Nese na vinin molle ose dardha ose ose perpara - hanim deri sa te mbaroheshin
    Fruta si Rrush, Qershi, Kajsi .... keto harroji ...

Sot kalben frutat ne frigorifer dhe me siguri hame shume me pak prej tyre dhe me 100% jane me pak te shendetshme !!!!

Nuk e di, ndoshta gabohem ose e kam thjesht nostalgji po mua ai djathi me shijonte shume me teper asokohe (edhe pse me shume pakice).

*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*

"Ej, me jep te kafshoj nje gac" - "mire, po do me japesh edhe ti neser, mire ??"

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nuk e di, ndoshta gabohem ose e kam thjesht nostalgji po mua ai djathi me shijonte shume me teper asokohe (edhe pse me shume pakice).

*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*

"Ej, me jep te kafshoj nje gac" - "mire, po do me japesh edhe ti neser, mire ??"
    Ndoshta !
    Varet c'fare eshte lumturia per ty. Tani ka lloje te ndryshme djathrash

Tani mund te japesh edhe me shume gace

Xhuxhu tregoi historin e pantallonave,nje stof nxirte Kombinati i tekstileve,ca i frushin ca jo,sa per variacion.

Njeriu nuk ka nevoje per i cap buke,ka nevoje te marri frym lirshem qe te jete i lumtur.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ene u knoqshin tu bo xhiro ne bulevard nja 5 here noten, ene i frushin bitht e pantalloneve tek guri perball dajtit.
    hahaha - por ama te gjitha pantallonat (te frushme e te pafrushme) atje i takoje Xhiro/Dajti kurse sot na mbledh Facebook-u edhe me vete vellezerit

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •