Close
Faqja 148 prej 153 FillimFillim ... 4898138146147148149150 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,471 deri 1,480 prej 1521
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Keta jane,te "varverit"qe nuk dine se cesht varveria.Jetojne kot,jane leket qe i bejne te jetojne.
    Dhe si ta kuptoj une kete?! Te varfer qe nuk dine c'eshte varferia, wtf? lol Mos po tentojme ti japim ngjyra poezie dhe filozofie ceshtjeve ekonomike qe te krijojne nje jetese komode?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Dhe si ta kuptoj une kete?! Te varfer qe nuk dine c'eshte varferia, wtf? lol Mos po tentojme ti japim ngjyra poezie dhe filozofie ceshtjeve ekonomike qe te krijojne nje jetese komode? :o
    Jeta nuk eshte,vetem ekonomi o para.(Te pakten keshtu thone)

Jetojn ne nje vend,ku asnje i pasur mund te jetoj,kjo eshte varveria e tyre.

Nuk bejne nje jete komode,bejne nje jetes ekonomikisht komode,qe eshte qe tjeter.

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Jeta nuk eshte,vetem ekonomi o para.(Te pakten keshtu thone)

Jetojn ne nje vend,ku asnje i pasur mund te jetoj,kjo eshte varveria e tyre.

Nuk bejne nje jete komode,bejne nje jetes ekonomikisht komode,qe eshte qe tjeter.

Dhe pse nuk mund te jetoj asnje i pasur? Ku ka me mire mo se te jesh i pasur( jo detyrimisht i pasur, po te kesh te ardhura te mjaftueshme sa te beshe nje jete normale ku gjerat me kryesore mos te mungojne) dhe te jetosh ne Shqiperi(Tirane). Une per vete nuk do e nderroj me asgje tjeter. Ndoshta na qe me pelqen cik kallaballeku dhe thashethemet e kafes se mbasdites lol Nejse ky eshte mendimi im personal, secili ka arsyet e veta pse e preferon nje vend. Dikush mund te jete shume mire nga ana ekonomike,sociale,apo familjare ne nje vend si Anglia, por pavarsisht gjithe ketyre benefiteve, ai/ajo vendos te nderroj shtet vetem se si pelqen klima atje.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Dhe pse nuk mund te jetoj asnje i pasur? Ku ka me mire mo se te jesh i pasur( jo detyrimisht i pasur, po te kesh te ardhura te mjaftueshme sa te beshe nje jete normale ku gjerat me kryesore mos te mungojne) dhe te jetosh ne Shqiperi(Tirane). Une per vete nuk do e nderroj me asgje tjeter. Ndoshta na qe me pelqen cik kallaballeku dhe thashethemet e kafes se mbasdites lol Nejse ky eshte mendimi im personal, secili ka arsyet e veta pse e preferon nje vend. Dikush mund te jete shume mire nga ana ekonomike,sociale,apo familjare ne nje vend si Anglia, por pavarsisht gjithe ketyre benefiteve, ai/ajo vendos te nderroj shtet vetem se si pelqen klima atje.
    Ne shqiperi,o ne ate vend,qe dikur quhej tirane,(te pakten nga lagja ime 1).
    Mungojne gjerat kryesore.
    Njerezit nuk shkojne mire,me njeri-tjetrin,u mungon qetesia.

Te gjithe shqiptaret,duan te jetojne ne shqiperi,po te jetojne njerezisht o ne menyre njerezore,e pasuria nuk do te thote,njerezim.
    (edhe nga mua,eshte mendim personal).

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sero , salut . Nuk jam zagoriane, por jam nga fshati ngjitur Zagorise. Nje pyetje kisha une , per ke votove ti ? Lol

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Sero , salut . Nuk jam zagoriane, por jam nga fshati ngjitur Zagorise. Nje pyetje kisha une , per ke votove ti ? Lol
    "Tek lana,votova per Gillette".E shpresoj te ket fituar.

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ne shqiperi,o ne ate vend,qe dikur quhej tirane,(te pakten nga lagja ime 1).
    Mungojne gjerat kryesore.
    Njerezit nuk shkojne mire,me njeri-tjetrin,u mungon qetesia.

Te gjithe shqiptaret,duan te jetojne ne shqiperi,po te jetojne njerezisht o ne menyre njerezore,e pasuria nuk do te thote,njerezim.
    (edhe nga mua,eshte mendim personal).
    Nuk e di per gjitonet e tu si shkojne me njeri tjetrin, po ketej nga une ja kalojme per mbrekulli me gjitonet pavarsisht se nuk i njohim fare lol

Tani le ti kthehemi cik postimit tende seriozisht, ca do te thuash ti me kete qe njerezit nuk shkojne mire me njeri tjetrin se s'po te marr me te vertet vesh ku do te dalesh. Nje person qe nuk di te ndertoje nje jete sociale te shendoshe, si ne Kine te jete, si ne Uzbekistan dhe si ne Amerike, normalisht qe nuk do shkoje mire me njerezit, keshtu qe s'ka lidhje aja qe thua ti,qe njerezit nuk shkojne mire me njeri tjetrin. Sa per qetesi dhe siguri jam i bindur se Shqiperia munde te jete nje nder vendet me te sigurta ne bote nga kjo ane. Vertet ketu degjon, u vra filani, u vra fisteku, po rastet me te shumta jane ceshtje hakmarrjesh dhe prishjesh pazaresh ne punet e pastra. dhe keto ndodhin ne c'do vende te botes biles dhe ne perqindje me te larte se ketu.. Shume rradhe mund te degjosh qe u grabit nje femer ne oren 12 te nates,etj. Une kam ca shoke e shoqe qe jetojne ne New Yourk, dhe kur degjoj historite e tyre rreth getove ose Metros atje ne disa stacione te caktuara, them te keqen e Shqipris. DHe asnjeri s'tha qe pasuria do te thote njerezim apo civilizim.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Nuk e di per gjitonet e tu si shkojne me njeri tjetrin, po ketej nga une ja kalojme per mbrekulli me gjitonet pavarsisht se nuk i njohim fare lol

Tani le ti kthehemi cik postimit tende seriozisht, ca do te thuash ti me kete qe njerezit nuk shkojne mire me njeri tjetrin se s'po te marr me te vertet vesh ku do te dalesh. Nje person qe nuk di te ndertoje nje jete sociale te shendoshe, si ne Kine te jete, si ne Uzbekistan dhe si ne Amerike, normalisht qe nuk do shkoje mire me njerezit, keshtu qe s'ka lidhje aja qe thua ti,qe njerezit nuk shkojne mire me njeri tjetrin. Sa per qetesi dhe siguri jam i bindur se Shqiperia munde te jete nje nder vendet me te sigurta ne bote nga kjo ane. Vertet ketu degjon, u vra filani, u vra fisteku, po rastet me te shumta jane ceshtje hakmarrjesh dhe prishjesh pazaresh ne punet e pastra. dhe keto ndodhin ne c'do vende te botes biles dhe ne perqindje me te larte se ketu.. :D Shume rradhe mund te degjosh qe u grabit nje femer ne oren 12 te nates,etj. Une kam ca shoke e shoqe qe jetojne ne New Yourk, dhe kur degjoj historite e tyre rreth getove ose Metros atje ne disa stacione te caktuara, them te keqen e Shqipris. DHe asnjeri s'tha qe pasuria do te thote njerezim apo civilizim. ;)

Nuk desha te futem ne vogelsira.Po meqe ma kerkon.

Ne nje vend njerezor,nuk vritet tjetri,per nje meter toke,mbase ndodh edhe ne amerik,po prap nuk eshte nje vend njerezor.
    Ne nje vend njerezor,nuk duhet te egzistoje hakmarja,ne qofte se ka nje shtet,mund te ndodhi dhe ne amerik,po prap nuk eshte........

(Kur hecen me makine ne tirane,je duke hecur ne korsin tende..
    Te futet tjetri perpara pa pyetur e pa shikuar azgje,nga e majta o nga e djathta.
    E ti kur e pyet,pse u fute?,ai te pergjigjet....un ndeza sinjalin..
    dmth,nuk ka rendesi,se ku je ti,rendesi ka, qe ai,ndezi sinjalin...
    Keshtu eshte shqiperia,....kush nez sinjalin.)

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Nuk desha te futem ne vogelsira.Po meqe ma kerkon.

Ne nje vend njerezor,nuk vritet tjetri,per nje meter toke,mbase ndodh edhe ne amerik,po prap nuk eshte nje vend njerezor.
    Ne nje vend njerezor,nuk duhet te egzistoje hakmarja,ne qofte se ka nje shtet,mund te ndodhi dhe ne amerik,po prap nuk eshte....
    ....

(Kur hecen me makine ne tirane,je duke hecur ne korsin tende..
    Te futet tjetri perpara pa pyetur e pa shikuar azgje,nga e majta o nga e djathta.
    E ti kur e pyet,pse u fute?,ai te pergjigjet....un ndeza sinjalin..
    dmth,nuk ka rendesi,se ku je ti,rendesi ka, qe ai,ndezi sinjalin...
    Keshtu eshte shqiperia,....kush nez sinjalin.)

Plako po ti thuaj qe kerkonke shtetin ideal lol Bota eshte e eger ne c'do cep te botes, ne ca vende me pak dhe ca me shume, puna eshte cili vende te pershtatet me shume. Nejse se po bejme cikle te kota te temes. Dhe ne shqiperi nuk eshte kush ndez sinjalin, po kush ka kacaviden me te madhe ne makine, flas ne raste aksidentesh midis dy personave.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Plako po ti thuaj qe kerkonke shtetin ideal lol Bota eshte e eger ne c'do cep te botes, ne ca vende me pak dhe ca me shume, puna eshte cili vende te pershtatet me shume. Nejse se po bejme cikle te kota te temes. Dhe ne shqiperi nuk eshte kush ndez sinjalin, po kush ka kacaviden me te madhe ne makine, flas ne raste aksidentesh midis dy personave. :D :p
    Ishe mir,deri tani,"perpak po me mbushje mendjen"

E prishe me kacaviden,"edhe se ne vendet e tjera e perdorin ne rast aksidenti".

Te kerkosh nje gje normale nuk eshte idealitet,eshte normalitet.

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •