Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 66
    Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    pastaj kur thue falen arabisht shkojne ne haxh hahahah sa i dobet je mos valle duhet te shkojne ne male per haxh
    A mos vallë u dashka të shkojmë në shkretëtirat e Arabisë për haxh? 4.000 euro i lini në Arabi sa herë shkoni në vend se t'ua jepni të varfërve shqiptarë, ua jepni sheikëve arabë. A jini në mend ju?

Pse malet ça kanë, atje kanë shku për pelegrinazh shqiptarët brez pas brezi, ende sot mbahen këto tradita nëpër male. Ti që je qafir nuk i ndjek traditat tona shqiptare, por je dhënë pas kufrit islamik.

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    A mos vallë u dashka të shkojmë në shkretëtirat e Arabisë për haxh? 4.000 euro i lini në Arabi sa herë shkoni në vend se t'ua jepni të varfërve shqiptarë, ua jepni sheikëve arabë. A jini në mend ju?

Pse malet ça kanë, atje kanë shku për pelegrinazh shqiptarët brez pas brezi, ende sot mbahen këto tradita nëpër male. Ti që je qafir nuk i ndjek traditat tona shqiptare, por je dhënë pas kufrit islamik.
    o injorant pse ti nuk del e ti thuash qe ndalone duhanin ku vetem nga Kosova dalin para kesh me shume se 2 miljon ne dite atehere pse nuk del e ti thuash ketyre mos
    e po don ta ndalosh obligimin e Zotit pastaj une nuk them qe mos te shetiten maleve sepse per kunder kesaj une jam duke punuar per turizmin po ti je i marre e nuk din qfare thue
    pastaj qafir i thuhet atij qe nuk beson e une kete qafir ta kthej ty se ti je mosbesimtare e nuk beson e qafiri i takon atij qe nuk beson e
    pastaj qfare shprehje kufer islamik po kete e thite vetem injoranti si ti qe je e nuk e dinqfare do te thote kjo shprehje jo jo ai qe beson nuk ehste qafir por ai qe mohon eshte kufer e kufer do te thote mosbesimtare e ti je ndoshta njeri nga ata
    e mos ofendo pa fakte o antishqiptare, o antiatdhetare, turp turp eshte per ty
    qfare thye

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    pastaj qafir i thuhet atij qe nuk beson e une kete qafir ta kthej ty se ti je mosbesimtare e nuk beson e qafiri i takon atij qe nuk beson e
    Ti je ai që nuk beson, por je dhënë pas gjërave të kota, siç janë Allahu, Kurani, MUhamedi.

Ti je qafir arab. Por largohu nga gjërat e kota. Feja jonë është Shqiptaria. Ai që nuk beson në Shqiptarinë është qafir i mallkuar për jetë të jetëve.

E sa për turizëm, mjaft e keni zhvillu në Mekë, këtu s'keni nevojë, se e zhvillojmë vet.

e mos ofendo pa fakte o antishqiptare, o antiatdhetare, turp turp eshte per ty
    qfare thye
    Hhahaah ti me të vërtetë po mendon se skuqem? Këtu ti duhet të skuqesh, se flet palidhje, u bane gazi i forumit, krejt po keshin me ty.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    Une po besoj qe feja Islame ne ballkan e ka lulezimin mu ne trojet tona Shqiptare dhe shpresoj qe njerzit qe jane antikomtare, antiislam, antiatdhetare, antinjerzore do ti largojmi jo me dhune por ata do te largohen vete se nuk e kane vendin ketu e din ata fort mire e ti mundohu kinse po them diqka e te kam tregue se skam koh te merrem me me ty se e kam pa se qfare qendrimi ke ti per shqiptaret
    Degjo, mund te mbushim forumin me vleresime personale te kota. Ti mund te thuash se Islami perjetonka lulezim nder shqiptaret, und mund te them se e kunderta qendron. Per te mos bere kete gje, sepse jam i bindur se e tera qe mund te besh, eshte nje calim intelektual me te cilen e ben veten qesharak, ia bejme kesaj pyetjeje keshtu:

I numero te gjitha ligjet shqiptare (si ato te Kosoves, ashtu edhe ato te Shqiperise) qe kemi aktualisht, dhe me thuaj cili ligj i vetem mbeshtete ndonje norme islame? Qe ky numerim te zgjoje lezet te madh tek ti, t'a rikujtoj se cdo ligj per te u miratuar kerkon shumicen absolute te kuvendoreve ne Tirane dhe Prishtine. Pra nese gjen ligje shqiptare, te cilat debojne vlerat islame, atehere duhet te dijesh se shumica absolute e "kokave te kombit" shqiptar jane kunder vlerave islame. Me kq ma merr mendja se u kry disputi yne (pra pyetja, se a po lulezon apo po zbrapthet Islami ne Shqiptari).

Nese jeta jote perbehet nga nje rruge xhami-shtepi, nese imami eshte alfa dhe omega ne jeten tende, nuk do te thote kjo se ne (une) duhet te te infektohem nga epidemite islame tua.

*

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    pse more njeri kurr nuk u mbushe mend ti as kurr nuk logjikove
    per qfare eshte islami i demshem per njerzimin a ke mundesi te sillesh ndonje argument baze e mos me sjell faslla te njerzve ka than ky e ka then ai po thuaj ne kete pike islami eshte i demshem e une te tregoj a eshte i demshem apo i debishem e mos i ngo ateistat se sipas rregullave te tyre ata nuk duhet te besojne as qe kane pase baba ...
    Argumente? A i lexove ato qe u ceken ne kete teme deri tani? A e kuptove temen apo aspak? Ketu thuhet se Kurani eshte ligj arab. Argumentet ne forme te krahasimeve, shembujve, fakteve ndihmese i gjen te gjitha ne postimet e para ne kete teme. Mirru se pari me ato atje, nese i kunderthua ato bindshem, atehere zgjasim me tjera. Nese i i kunderthua edhe tjerat bindshem, atehere une personalisht do te pranoj se Islami qenka aso feje sic e deklaron ti ketu. Argumente tjera para se te mirresh me ato te deritanishmet, mos prit. Ketu je ne debat, jo ne shkolle fillore, ku ti ulesh ne banke dhe pret fjale nga mesuesi. Po nuk i kuhdershtove argumentet qe thuhen nje nga nje, mbaron debati ne favor te pales kundershtuese tende.

Kthehu mrapa ne teme dhe i thyej nje nga nje shembujt, krahasimet dhe faktet ndihmese te mia, me te cilat kam argumentuar perse Kurani eshte ligj arab, pastaj merr argumente tjera. Se ndryshe ne mund te mbushim 100 faqe me argumente tjera dhe ti prap se prap si nje padishah turk thua ne fund: "e ku jane argumentet?"

A ta rroki najsen, a hic???

*

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Perderisa ka nje rizgjim ndaj Islamit tek ky popull,per kete edhe po mundohen keto "koka te semura" te rizgjojn ndjenje kunder Islamit.
    Pse bre shoq qenka "rizgjim"??

A mos e ndaloi kush islamin qe 400 vite e knej që ti po e quan rizgjim.

Islami asnjëherë në Kosovë nuk ka qenë i ndaluar, madje është stimulu në forma të ndryshme nga Perandoria osmane, nga Mbretëria Serbo-kroato-sllovene, nga Jugosllavia komuniste, etj dhe përsëri nuk kemi shoqëri talebanësh në Kosovë, ashtu siç do të dëshironit ju arabët ardhacakë.

hej o injorant unet te tregova termin e qafirit e ai qe nuk beson ne Zote atij i thojne qafir e me tutje spo debatoj
    O injorant, e di që qafir i thonë atij që nuk beson në zot, dhe ju jeni qafir sepse nuk po besoni zotin e vërtetë që quhet Shqiptaria. Ju po besoni djallin që quhet Allah.

Edhe enver hoxha ka thene se feja jone eshte shqiptaria po nuk ka fe shqiptare o injorant kuptoje njehere e pergjithmone se ka komb shqiptare ama fe shqiptare nuk ka o truri i pa zhvilluar
    Edhe Sulltani që ka prerë shqiptarë thoshte se feja jonë është islami, por merr vesh o tru i pa zhvilluar, kuptoje se nuk ka fe islame, ka vetëm fe arabe, por fe islame nuk ka.

e ska dert edhe nese dikush qeshet sepse ne kete jete duhet edhe me buzeqesh por ajo qfare po proklamon ti se feja jone eshte shqiptaria kete emund ta thote vetem nje i pa shkoll i cili nuk e din qka i bjen fe e qka eshet kombi , por vetem ti mundesh te folesh me injorancen tende
    Ishte i pashkollë e injorant Pashko Vasa?? Apo ky na qenka qafir?? A na qenka ky armik i shqiptarëve?

Mos e ngatërroni kombin arab me kombin shqiptar, se keni humb logjikën fare. O mbahu arab o mbahu shqiptar. Se deri tash si arab ke fol.
    e le te qesh kush te don se ne fund flasin faktet
    Po faktet flasin, po ti nuk solle kurrëfarë faktesh këtu. Veç je tuj llomotit si papagall, çato fjalë ça ti mson imami. E njerëzit qeshin kur ti fol palidhje.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    po une mund te them se komunizmi si tek ne ne Kosove dhe ne Shqiperi ka bere propagant antiislame antinjerzore
    Komunizmi në Kosovë, përkatësisht Serbia nën sundimin e së cilës ke qenë, ka bërë propagandë të fortë islamike përmes hoxhollarëve që i ka pagu, për këtë qëllim. Islamin në Kosovë kurrë askush nuk e ka luftu, pos vetëm shqiptarët që e kanë injoru se nuk kanë pasur interes ndaj islamit.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Komunizmi në Kosovë, përkatësisht Serbia nën sundimin e së cilës ke qenë, ka bërë propagandë të fortë islamike përmes hoxhollarëve që i ka pagu, për këtë qëllim. Islamin në Kosovë kurrë askush nuk e ka luftu, pos vetëm shqiptarët që e kanë injoru se nuk kanë pasur interes ndaj islamit.
    FAKT.

Pushtuesit gjithmone i zgjedhin njerzit qe iu beson populli per ti korruptuar qe te bejne propagande shkatrruese per popullin e pushtuar. Ne rastin tone i kishin zgjedhur hoxhollaret dhe prifterinjet.

Me heret hoxhollaret perhapnin propagande anti kombetare shum me te rrezikshme se vet serbet, si p.sh "mos i dergoni femijet ne shkolle se ju behen Shkie", "ma vllezer i kemi Shkiet se sa Shqiptaret katolik", "kur te gjuajn armiku me gure, ti gjuaje me buke", "i pari eshte Allahu, i dyti hyqmeti (sunduesi serb)", "armiqt e shqiptarve dhe muslimanve ne krye me Skenderbeun po mundohen ta shuajn driten e Allahut", ose gjat regjistrimit te popullsise Hoxhollaret iu thonin popullates muslimane qe te regjistrohen si musliman ose si turq e jo si shqiptar, dhe shum poshtersira te tjera qe nje pjese e madhe e popullates i besonte dhe i beson edhe sot verberisht, siç po shihet shum kjart ne kete forum. Natyrisht qe gjithmone eshte klasa me e ulet dhe me prapambetur e popullates qe i besonte dhe i beson keto marrezira.

Hoxhollaret perhapni ne popull shprehje antishqiptare si "aman a je turk ... ", "ne kofsha turk ...", "shartet e turqnise", "jam turk elhamdulilah" etj. etj.

Vetem keto me rane nder mend, se ka edhe me shum shprehje te tilla antishqiptare qe edhe sot i ndegjon nga tipat si luli2009, fisniku-student, sajmiratn/century, tora-bora, zemrushi, ILMGAP, pejani34, alDI, tulipanonero dhe shum injorant te tjere me tru te viçit. (ne kete rast i kerkoj falje viçit, per krahasimin e bere)

Pastaj gjat sundimit te perandorise serbo-kroato-sllovene dhe deri vone nen sundimin jugosllav, gjuha shqipe ishte e ndaluar te shkruhet dhe te lexohet, Shqiptarve ju ishte lejuar te shkruajn dhe te lexojne vetem turqisht, arabisht dhe serbokroatisht.

Ne fakt keto propaganda shkatrruese ishin nga pushtuesit, hoxhollaret e prifterinjet ishin vetem ndermjetsues qe sterviteshin nga pushtuesi per t'ia shperlare trurin popullit. Te njejtin mision e kan edhe sot.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Një gjë e di se , më heret deri ka vitet e 80-ta në Kosovë ka pasur shumë pak njerëz që e kan pas shpirtin e lidhur me fenë.

Po cka është me rëndësi të thksohet , morali në përgjithësi në popull nuk ka qen edhe aq i dobët.

Tan kur njerzit jan "kthyer" nga feja , morali ka rënë shumë poshtë.

A mundet dikush ta spejgoi këtë?!

Sot në faltore shkojnë shumë njerëz , bile një numër i madh i tyre është nga ata njerëz që më së shumti ishin kundër fes dhe më së shumti ishin kundër atdhetarëve.

Është bë mod , kret dallavergjit , rrencat ... pra njerzit me moral të dobët shkojn dhe falen, duke e krijuar një frsë , një mbules kinse po i falkat 5 vaktet ose cdo të diele shkoj në kishë.
    Tipa të tillë nuk e meritojn as të kaloj pran faltoreve e lere më të futen brenda !

Jan mu ata , pra tipat e dyshimt që tani propagandojnë fenë dhe përpiqen të gjykojn tëtjerët.
    DIhet se këta zakonet e vjetr nuk i kanë harruar , por tani i kan mbështjellur mirë me fe.

Pse nuk dilet haptas kundër një numri të til njerzish haptas , të istanvohet ga ta.
    Islami në Kosovë ishte shumë modern përpara .
    Radikalizimi , dhe lejimi i njrëzve të dyshimt që të propagandojnë dhe gjykojn të tjerët , vetë sa edhe më shumë u bën dëm feve tek ne.

Kili

SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kush je ti qe gjykon per Identitetin e dikujt tjeter?

Mire e ke ti ,se qiftat yt ,pas luftes duke e shpallur veten per Patriot me Ca lesh nder Hund , ia Bete nje inkuizicion Kosoves, duke e thelluar ne Korrupsion e vjedhur si ska me keq. Ju Nacionalistet keni treguar dhe deshmuar veten se jeni ju ata qe nuk meritonin ta doni diken se aq me teper Kombin .

Ti a po mendon se me disa Mustaqe Ballistesh ,te fitosh te drejten te me gjykosh ne identitetin tim kombetar? Nese mendon se ke te drejt ketu ,ateher Truri yt nuk vlen as 50 cent.

Ma e mira per ty eshte te heshtesh se sa te flasesh keso Muhalifesh palidhje qe po pritoj ti lexoj. Ti je njejt si ai shpirti binjak i yti , Gjakovari Chino ,thjesht jeni makina shkrimi dhe asgje tjeter.
    Une jam ai qe ia preki plagen me gisht separi vetes e pastaj juve, dhe nuk e lejoj veten te genjej per hater te askujt ... nqs e dini çka po ju them.

Une jam i keq per ty dhe keta shoket e tu me shpirte te njejt sikur ti, per arsye qe flas drejt dhe e them te verteten, pa mare para syshe se sa e hidhur dhe se sa i djeg dikujte ajo.

Siç e keni pa ne shkrimet e mia te nenforumi 'Çeshtja kombetare', une te verteten e hidhur nuk jua them vetem me juve ne sy, por te gjith atyre qe jua ka mbuluar dikush syte me perde dhe nuk shohin ma larg se deri te hunda.

Per arsyen e lartpermendur kam qene i keq per juve edhe para perafersisht nje viti kur nuk i dija ato "detajet e vogla" te permendura ne at temen tjeter (qe me kishe ofenduar ti te reputacioni), dhe e mbroja fene islame dhe Kuranin separi nga te tjeret e pastaj edhe nga ju.

I kam thene nje kolegut tend njehere, qe une ju jam juve shum mirenjohes qe me keni ndihmuar te zgjohem nga gjumi hypnotik i feve, se po te mos kishin qene ekstremizmi, absurditeti dhe marrezirat e juaja qe me kan detyruar te humlumtoje dhe te futem thelle e me thelle ne fe, une sot so te isha sikur ju, nje injorat i verbuar nga religjioni qe nga mosdija e disa gjerave te tjera nuk din asgje tjeter te thot perveq se: "Amin, q'ashtu asht".

Ti dhe keta koleget e tu qe nuk e duroni dot te verteten e dini shum mire qe ato "detajet e vogla" qe na kan mbajtur fshehur dhe na mbajne fshehur neve, jan te verteta.

Por problemi me juve eshte qe ju deshironi te mos e dini çka eshte e vertete, pikerisht ashtu siç ka thene filozofi i madh Friedrich Nietzsche.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ja shikoni edhe nje here ato "detajet e vogela" qe hoxhollaret tone i shihnin dhe i shohin si "imtesira te parendesishme" qe te ju tregohen popullit, dhe mos me ofendoni mua me sharje brutale ketu, ne rep, dhe MP si femije rrugaq te magjupit, se me ofendime vetem po e vertetoni ate qe po e them une, dhe po me detyroni mua te ulem ne nivelin e juaj e te ju ofendoj edhe une juve keq e ma keq :

• Shum gjenerata para Muhamedit, arabet pagan iu luteshin 360 perendive. Ato perendi te tyre ishin figura te gdhendura prej gurit, nder te cilat perendiu kryesore ose perendiu me i madh ishte perendiu i henes i quajtur Allah (ne gjuhen aramaishte te jahudive fjala 'Allah' do te thot 'i fuqishmi'), ndersa te tjeret perendi kuheshin si perendi ndermjetsuese. Vazhdimesia e ketije lloj besimi vazhdon edhe sot te praktikohet nga muslimanet. Edhe ne ditet e sotme ne religjionin islam eshte Allahu ma i madhi dhe jan perendite ndermjetsuese me te vogla qe jua kan nderruar emrin e iu thone Melaqe (Engjuj).

• Qendra e tyre ishte nje tempull pagan prej guri i quajtur "Kaba" ne qytetin Meka. Ne ate vend gjendet edhe guri i zi (nje meteor i zi) qe e adhuronin dhe e puthnin arabet, perfshire edhe Muhamedin.

• Arabet musliman ende thone "Allahu eshte me i madhi" (Allahu ekber) e jo "Allahu eshte i madh" siç do te duhej te thonin si monoteist. Pra kjo shprehje "Allahu ekber" ka te beje me arabet pagan qe kan thene ashtu per ta dalluar Allahun pagan (perendiun e henes) nga perendite e tjera me te vogla ndermjetsuese qe sot iu thone melaqe apo engjuj.

• Arabet pagan faleshin apo iu luteshin perendive pagane te tyre disa here ne dite duke u kthyer me fytyre nga Kaba pagane dhe duke u perkulur ne ate drejtim, poashtu religjioni i tyre pagan i obligonte ata te agjerojne nje muaj ne vit, ku agjerimi fillonte dhe perfundonte me henen e re, pastaj ata ishin te obliguar ta vizitonin Kaben pagane dhe te sillen 7 here rreth atije tempulli pagan, ta gjuajne Iblisin (Shejtanin) pagan me gure etj. etj.

• Te njejtat rituale pagane jan sot thelbi i islamizmit, pra shumica e ritualeve, traditave dhe kushteve islame jan vazhdimsi e ritualeve, traditave dhe kushteve te religjionit pagan te arabve dhe kultures se tyre paramuhamediane. Ndersa obligimi per tu falur 5 here ne dite eshte kopjuar direkt nga religjioni pagan i Sabejve te Sirise, religjioni i te cilve ishte nje perzierje mes religjionit pagan te Babilonasve dhe religjionit pagan te Hellenve.

• Islamizmi ka kopjuar shum tradita te tjera edhe nga religjionet e tjera pagane te atyre aneve, siç eshte tregimi per udhetimin e Muhamedit gjat nje nate nga meka ne palestine dhe nga palestina ne sferat e qiellit (israja dhe miraxhi), jan te kopjuara nga Zoroastrizmi apo Zarathustrizmi pagan, poashtu shperblimi i xhenetlive me virgjereshat syzeza etj. jan kopjuar nga ky religjion pagan i persianve te vjeter.

• Symboli i islamizmit, gjysem hena me yll qe perdoret sot ne ter boten nga muslimanet, eshte symboli i perendeshes pellazge te quajtur Artemis.

• Ligji islam i quajtur Sharia (Sheriati) lejon gjera te pa imagjinueshme dhe te patolerueshme per moralin e nje njeriu te shendoshe mentalisht, siç jan incesti, pedofilia, poligamia etj.

• Muhamedi ka qene nje tregtar dhe nje politikan gjenial qe kishte kontakte tregtie me gati te gjith popujt e lindjes se aferme dhe sidomos me hebrejt. Tregohet shum kjart ne biografine e tije qe para se te vetshpallej profet kishte kontakte me nje prift kristian, pastaj dy nga grate e tije te shumta ishin jahudi dhe nje tjeter ishte kristiane.

• Pohimi qe Muhamedi ishte analfabet duhet te jete i vertete, pasiqe ne Kuran tregimet per profetet e me hershem hebre jan shum te thjeshta dhe te pakompletuara, ashtu siç ka mundur ti mbaje ne mend Muhamedi kur i ka ndegjuar ato tregime nga hebrenjet, ose ashtu siç kan mundur ti mbajne ne mend grate e tije hebreje dhe kristiane.

• etj. etj. etj.
    E tash shkrepnja me absurdet e juaja qe i kemi lexuar/ndegjuar 100 here, dhe pastaj vazhdoni ti argumentoni absurdet e juaja me edhe ma shum absurde te tjera, ashtu siç ja keni zanate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 27-06-2009 më 17:21

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Qëllimi i jetes
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  3. Perputhshmeria e Kuranit me Kushtetutat Shqiptare
    Nga chino në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 19:04
  4. Kur'ani, Dituria dhe Shkenca
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 09:31
  5. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Saraj në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •