Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Kam nje problem kur dua te bej upload nje file. Kam provuar nja 15 here te bej upload dhe pa rezultat. Shikoni cfare me nxjerr kur i jap finish upload. A ka ndonjeri dijeni pse ndodh kjo?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Postime
    16
    Kush mund te me dergoi nje invation code flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga vetonlika Lexo Postimin
    Kush mund te me dergoi nje invation code flm
    O veton ta kisha bo une nje invitation code, por une pardje u regjistrova vete dhe nuk e di kam apo jo te drejte me te ftu si dhe nuk po e gjej ku eshte opsioni i invitation code

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    nje pyetje per ju qe perdorni ket demonoid.com
    kam nje llogari ne ket faqe dhe kot thashe te futem
    i here(pas 3-4 muajsh) po nuk e kuptoj pse e kam poshte nickut kto te dhena
    ne nje kohet kur nuk e perdor kurr ket faqe as per
    ngarkim as per shkarkim???
    uploaded 42.26 dhe
    downloaded 361.88
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Shiperia po ndryshon ...per zi :)

Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Smile

Pershendetje!

Per Juli_85, te dhenat nen emer tregojne sasine e informacionit qe ka kaluar nepermjet BitTorrent Trackerit te Demonoid-it, nga IP jote.

Mbase ti e ke hapur kete llogari ne nje internet kafe, ose ke IP te perbashket me nje grup kompjuterash, pronaret e te cileve perdorin demonoid.

Nje shpjegim tjeter eshte qe dikush te ka vjedhur username-in dhe passwordin.,.,.,.,.,

Keta mendoj une se mund te jene shkaqet e ketij fenomeni, nqs jam i gabuar, ftoj ekspertet e forumit te te japin nje pergjigje me te sakte dhe me te detajuar.

Respekte!

P.S. Tani po merrem me nje turorial per torrent-et duke pare interesin dhe pyetjet mbi temen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rm_renald : 25-06-2009 mė 14:28

Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170
    Pershendetje!

Sapo mbarova se shkruari nje tutorial per BitTorrent. Te gjithe te interesuarit mund t'a gjejne ne nenforumin Trajnim dhe Leksione, per me shkurt ja ku eshte linku:

http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=111655

__________________________________________________ ________________________

Gjithashtu do dooja t'iu pergjigjesha disa pyetjeve te disa anetareve dhe te beja disa sugjerime.

Se pari, anetaret qe japin "Invitation Codes": Mos jepni ftesa pa pushim dhe per persona qe nuk i njihni sepse nqs personat qe juve i keni bere ftesa perjashtohen ka rrezik te perjashtoheni edhe juve. Kete nuk e them per te frenuar dhenien e ftesave, vetem per te ditur edhe "rrezikun".

r
    m_renald faliminderit per info rreth torrent siteve tash do ta perdore edhe demonoid dhe disa pyetje

1)Sa eshte limiti i ftesave qe mund te dergoj une ?
    2)Sa duhet te beje seed psh 100Mb/100Mb dw/up,nese nuk be seed me blockohet acc apo ndonje gje tjeter apo,une zakonisht dw/ up 1/1 ?
    3)Sa jane te sigurte 100% jane pa viruse materialin qe e shkarkoje ne demonoid.com, pasi ne TPB e te tjera crack-at jane shume te infektuara me trojan ..flm paraprakisht !!
    Limitin e ftesave nuk e di, por me duket se eshte 5 ftesa, pastaj mbas nje kohe ke te drejte te gjenerosh perseri.,,..,te them te drejten nuk e kam te qarte.

Accounti nuk bllokohet edhe nqs ti nuk ben seed fare, por nqs ti e merr nje material me 700 MB 128 KB/s per 90 min, pse mos te besh edhe ti te njejten gje per dike tjeter.,.,edhe nqs shpejtesia jote e ngarkimit eshte e ulet. Une do te keshilloja ratio upload/download 1:1, por nqs eshte e mundur edhe me shume. Ta heqim ate zakonin e keq, qe sa marrim nje material dhe i plotesojme nevojen vetes apo edhe ne jeten reale kur na jepet mundesia te ndihmoje tjeret, mbyllim syte dhe smendojme se ca behet me ta. Duhet menduar si per veten tende.,.,nese te tjeret nuk bejne seed..,.,,sa kohe do te te duhet te marresh PSH nje film 700 mb.,.,.nqs shpejtesia eshte 3 kb/s do te te duhen 5-6 dite. Sa mire kur shpejtesia shkon 120 e ca e filmi te vjen per nje ore e gjysem. (Se u bera edhe i merzitshem me kete muhabetin e seedersave.,.,po me duket vetja si prift qe predikon per pune vullnetare lol)

Sa per viruset.,.ne demonoid po publikove torrente me viruse te debojne, keshtu qe veshtire te kete torrente te infektuar.,.,por gjithsesi shiko komentet e shkarkuesve te tjere qe te vertetosh cilesine etj.
    __________________________________________________ _______________________

Per gertl
    Kam nje problem kur dua te bej upload nje file. Kam provuar nja 15 here te bej upload dhe pa rezultat. Shikoni cfare me nxjerr kur i jap finish upload. A ka ndonjeri dijeni pse ndodh kjo?
    Qe te publikosh nje torrent nuk i behet upload file-it.,.krijohet torrenti (PER KETE KE Tutoriale ne youtube.com) dhe torrentit i behet upload.
    __________________________________________________ ______________________

Respekte!

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Anonomyous ma coni ne mu i ftese falemners!

Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    outlaw_boy ta dergova ne PM invitation !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga gt2xf Lexo Postimin
    Anonomyous ma coni ne mu i ftese falemners!
    gt2xf, sapo u regjistrova edhe une ne demonoid.com, 3-4 dite me pare, mirpo nuk po mundem qe te dergoj invitation c0des !!

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga rm_renald Lexo Postimin
    Pershendetje!

Per Juli_85, te dhenat nen emer tregojne sasine e informacionit qe ka kaluar nepermjet BitTorrent Trackerit te Demonoid-it, nga IP jote.

Mbase ti e ke hapur kete llogari ne nje internet kafe, ose ke IP te perbashket me nje grup kompjuterash, pronaret e te cileve perdorin demonoid.

Nje shpjegim tjeter eshte qe dikush te ka vjedhur username-in dhe passwordin.,.,.,.,.,

Keta mendoj une se mund te jene shkaqet e ketij fenomeni, nqs jam i gabuar, ftoj ekspertet e forumit te te japin nje pergjigje me te sakte dhe me te detajuar.

Respekte!

P.S. Tani po merrem me nje turorial per torrent-et duke pare interesin dhe pyetjet mbi temen.
    rm_renald
    kjo e dyta ka mundsi qe te kem nje IP te perbashket por nuk jam i
    sigurte per ket .....po nejse rrofsh per pergjigjen.

Shiperia po ndryshon ...per zi :)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Rm-renald rrofsh per informacionin e nevojshem dhe per sqarimet. Normalish nuk kam lene film pa downloaduar me torrent, por upload skisha bo asnjehere. Tani duhet me pa tutoriale ne youtube thua ti si krijohet nje torrent qe te bej upload.
    Rrofsh edhe njehere plako per informacionet.
    Ciao

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Financat publike
    Nga Alban nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 09:54
  3. Londėr, kontrollonin shtėpi publike, burg tropojanėve
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2005, 05:04
  4. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  5. Antiamerikanizmi dhe diplomacia publike
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 17:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •