Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170
    Pershendetje!
    __________________________________________________ _______________________

Per Anonomyous:

Si perdorues i rregullt i torrent-eve, thepiratebay ka mjaft informacion te vlefshem madje edhe nga ata qe cenojne kompanite e medha me ceshtjet e te drejtes se autorit (ma merr mendja se i ke lexuar letrat e ankesave te kompanive dhe pergjigjet bombastike te stafit te TPB). E vetmja e mete e TPB eshte menyra acaruese e kerkimit dhe klasifikimit te torrent-eve. Mininova e ka shume me te mire dhe demonoid-i te perkryer. Problemi i mininoves eshte se eshte hedhur ne gjyq per ceshtje Copyright-i dhe ka filluar te fshije shume torrent-e. Sa per isohunt-in nuk mund te te them gje sepse nuk e kam perdorour shume, por kur po beja nje kerkim per nje film (Drag me to hell), me dolen nja dhjete faqet e para me metriale xxx e budallalleqe te tilla.

Sa per web-site te tjera me te mira ka plot, mos harro web-sitet warez, vetem ki kujdes nga viruset.

Per: gertl

Upload-imi nuk eshte i detyrueshem, por nqs ti nuk uploadon (Seed), torrenti vdes. Per mendimin tim bota e BitTorrent-it do te arrije te mbijetoje vetem ne saje te Seedersave.

Sa mire eshte kur ti e merr filmin me shpejtesi 256 kb/s dhe mbasi mbaron shkarkimi i jep nje STOP, pa menduar se ka edhe individe te tjere qe e duan filimin, kengen apo librin. Nese te ngarkosh (seed) per te tjeret nuk te prish pune ne kryerjen e veprimtarise rutine ne internet atehere ngarko.

Zakonisht keshillohet te ngarkosh aq sa raporti Ngarkim/Shkarkim te shkoje 1:1, por nqs eshte e mundur eshe me teper.

Sa per ate "shared folder" te cilit i je referuar nuk e di per cfare e ke fjalen, por ti e shkarkon informacionin ne nje folder qe e ke paracaktuar vete ose ta ka caktuar nje "BitTorrent Client" dhe individet e tjere (Peers) lidhen me PC tende nepermjet nje protokolli te quajtur P2P (Peer to Peer) qe me detaje nuk e di si funksionon por eksperet e forumit mund te ta sqarojne me mire ose mund te kerkosh ne Google.

Edhe se fundmi, se u zgjata shume , me cpashe tani, regjistrimet vazhdojne akoma te hapura. Perfitoni te regjistroheni, sepse klima qe na pret (me mbylljen e Mininoves qe pritet ne korrik, (shpresojme te mos e mbyllin)) nuk do te jete e lehte per shkarkuesit.

www.demonoid.com

__________________________________________________ _____________________

Faleminderit!

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    te falem nderit per infon......
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga rm_renald Lexo Postimin
    Pershendetje!

Per Anonomyous:

Si perdorues i rregullt i torrent-eve, thepiratebay ka mjaft informacion te vlefshem madje edhe nga ata qe cenojne kompanite e medha me ceshtjet e te drejtes se autorit (ma merr mendja se i ke lexuar letrat e ankesave te kompanive dhe pergjigjet bombastike te stafit te TPB). E vetmja e mete e TPB eshte menyra acaruese e kerkimit dhe klasifikimit te torrent-eve. Mininova e ka shume me te mire dhe demonoid-i te perkryer. Problemi i mininoves eshte se eshte hedhur ne gjyq per ceshtje Copyright-i dhe ka filluar te fshije shume torrent-e. Sa per isohunt-in nuk mund te te them gje sepse nuk e kam perdorour shume, por kur po beja nje kerkim per nje film (Drag me to hell), me dolen nja dhjete faqet e para me metriale xxx e budallalleqe te tilla.

Sa per web-site te tjera me te mira ka plot, mos harro web-sitet warez, vetem ki kujdes nga viruset.

Per: gertl

Upload-imi nuk eshte i detyrueshem, por nqs ti nuk uploadon (Seed), torrenti vdes. Per mendimin tim bota e BitTorrent-it do te arrije te mbijetoje vetem ne saje te Seedersave.

Sa mire eshte kur ti e merr filmin me shpejtesi 256 kb/s dhe mbasi mbaron shkarkimi i jep nje STOP, pa menduar se ka edhe individe te tjere qe e duan filimin, kengen apo librin. Nese te ngarkosh (seed) per te tjeret nuk te prish pune ne kryerjen e veprimtarise rutine ne internet atehere ngarko.

Zakonisht keshillohet te ngarkosh aq sa raporti Ngarkim/Shkarkim te shkoje 1:1, por nqs eshte e mundur eshe me teper.

Sa per ate "shared folder" te cilit i je referuar nuk e di per cfare e ke fjalen, por ti e shkarkon informacionin ne nje folder qe e ke paracaktuar vete ose ta ka caktuar nje "BitTorrent Client" dhe individet e tjere (Peers) lidhen me PC tende nepermjet nje protokolli te quajtur P2P (Peer to Peer) qe me detaje nuk e di si funksionon por eksperet e forumit mund te ta sqarojne me mire ose mund te kerkosh ne Google.

Edhe se fundmi, se u zgjata shume , me cpashe tani, regjistrimet vazhdojne akoma te hapura. Perfitoni te regjistroheni, sepse klima qe na pret (me mbylljen e Mininoves qe pritet ne korrik, (shpresojme te mos e mbyllin)) nuk do te jete e lehte per shkarkuesit.

www.demonoid.com

__________________________________________________ _____________________

Faleminderit!
    Shiko une kam pasur idene e gabuar qe ne momentin qe une e downloadoj nje file ai behet save ne nje folder i cili eshte automatikisht share prandaj edhe pyeta.
    Nuk eshte se kam ndonje njohuri te vecante per menyren si funksionojne torrentsat.
    Rrofsh per sqarimin
    Respekte

Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Smile

Citim Postuar mė parė nga gertl Lexo Postimin
    Shiko une kam pasur idene e gabuar qe ne momentin qe une e downloadoj nje file ai behet save ne nje folder i cili eshte automatikisht share prandaj edhe pyeta.
    Nuk eshte se kam ndonje njohuri te vecante per menyren si funksionojne torrentsat.
    Rrofsh per sqarimin
    Respekte
    Me ke keqkuptuar. Une nuk te fajesova ty apo te talla apo ku ta di une se cfare per faktin qe ti kishe nje ide te gabuar se si funksiononte protokolli P2P, sepse as une e njoh me detaje.

Thjesht te bera te ditur se nuk e kuptova ate pjesen me "Shared Folder".

Gjithsesi me behet qejfi qe te kam ndihmuar apo sqaruar sadopak.

__________________________________________________ _______________________________

Gjithashtu dua t'ju bej te ditur se rregjistrimet jane mbyllur serish. Personat qe nuk munden te rregjistroheshin te perpiqen te gjejne ndonje "Invitation Code" nga forumistat qe u regjistruan dhe qe kane te drejte te gjenerojne "Invitation Codes".

__________________________________________________ _______________________________

Respekte!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rm_renald : 24-06-2009 mė 05:55 Arsyeja: -----

Kush mund te me japi nje invitation code, se u bera shum kurioz nga fjalet e mira qe po thoni per kte faqe.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170
    Pershendetje!

P@R4nOi@C_LorD, sapo te cova nje invitation code me mesazh privat.

Respekte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga rm_renald Lexo Postimin
    Pershendetje!

P@R4nOi@C_LorD, sapo te cova nje invitation code me mesazh privat.

Respekte!
    hmm deri sa e gjeta ne demonoid.com se ku eshte invitation c0de e pashe qe ja dergove sidoqofte edhe une mund te ju dergoj ftesa per tu regjistraur nese doni te tjeret.
    rm_renald faliminderit per info rreth torrent siteve tash do ta perdore edhe demonoid dhe disa pyetje

1)Sa eshte limiti i ftesave qe mund te dergoj une ?
    2)Sa duhet te beje seed psh 100Mb/100Mb dw/up,nese nuk be seed me blockohet acc apo ndonje gje tjeter apo,une zakonisht dw/ up 1/1 ?
    3)Sa jane te sigurte 100% jane pa viruse materialin qe e shkarkoje ne demonoid.com, pasi ne TPB e te tjera crack-at jane shume te infektuara me trojan ..flm paraprakisht !!

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    Po me derguat ndonje invitation do ju a dija shume per nder
    Imagination is intelligence having fun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    outlaw_boy ta dergova ne PM invitation !!

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    outlaw_boy ta dergova ne PM invitation !!
    Anonymous po me ke derguar vetem link, por duhet dhe nje kod per t'u regjistruar

Imagination is intelligence having fun

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Financat publike
    Nga Alban nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 09:54
  3. Londėr, kontrollonin shtėpi publike, burg tropojanėve
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2005, 05:04
  4. Ofertat me te reja per pune
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 13:30
  5. Antiamerikanizmi dhe diplomacia publike
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 17:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •