"Qellove si kalama o Mane" - e mire dakort - kjo pike eshte per Ty !!
Ama Ti e ke kollaj te flasesh, ty te mbushet mendja, ja hypen kater rrotave dhe vete vete te shkollat e Grifshave dhe i kontrollon vete Zyshat nje nga nje ... po si tja bej une qe pardje ne supermarket mu mbush mendja top qe ishte Shqiptare njera (i kishte ato buzet ... mu si Shqiptare, ato te tjerat po edhe me mire akoma) edhe ndiq nga mbrapa e mbush karrocen (vetem kur dikur mezi po e shtyja i thirra mendjes) e si perfundim sma mbajti ta pyesja.
Hajde more se po e pashe keq - kthehem ne Shqiperi, blej nje zinxhir dhe i kthehem pervojes se vjeter
Vella EdiR - te them te drejten edhe pse kisha fare pake Dileme kur hyra, morra shume nga ky Forum !!!!! Sa here qe futem ketu, degjoj Albasoul, shkruaj Shqip, qesh me zemer, degjoj komentet e njerezve te urte si TI (dhe shume Shqiptareve te tjere te mire ne kete Forum) heq mendjen nga cka me ndodhi...
Vella EdiR - kur njoha te Pabesen isha ne mes te NY - gjithe shoket e mi nxitonin per para ... une vecse i lutesha Perendise per nje Shqiptare te mire !!! Me kupton Vella ?
Cka Ti shkruan une i kam pasur dhe kam ne zemren e copezuar dhe nuk dorezohem !!!
Jam SHQIPTAR !!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KokeKatrori : 25-06-2009 mė 17:12
Jane shume arsye qe eshte mire te jete shqiptar.
=============
JU NJE HAP - PUNA DY...
aman te jete i sakte them une se me keta individe qe ja ne verdalle nuk do krijojme ndonjehere familje....
Te huaj mer sepse keto tonat i ka dal afatiedhe nuk kerkojn per mi lut shum sepse keto tonat e kan ngrit mendjen ne qiell .....e kur te kan konkurenc e ulin pak
![]()
per shembull?Jane shume arsye qe eshte mire te jete shqiptar.
Krijoni Kontakt