Close
Faqja 26 prej 93 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 927
    ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    O Baptist djali.
    Ti bėj gam gam gam se kjo lloj propagande nuk pi ujė.
    Ti nė daē besoje e nė daē jo, por kur ti haje McDonalds nė 1999, unė isha aty ku mė kėrkonte detyra... por kjo ska shumė rėndėsi se skam ndėrmėnd tė tė provoj ty unė patriotizmin.
    Internetxhinj si puna jote nuk para ngren kandar nė ndėrgjegjen time, prandaj mos fol brroēkulla se nuk tė nderojnė.
    Ndoshta ka dhe tė tjerė si puna ime qė kanė ndonjė iluzion pėr personalitetin tėnd, prandaj mos e prish kot.
    Unė tu drejtova sepse kujtova se po flisje pėr histori, tė bazuar mbi fakte dhe mbi argumenta. Pa kėshtu llogje Kavaje, dėgjojmė plot lart e posht, se helbete koh fushate ėshtė, dhe ju ka zėnė sytė dhe ju ka mjergulluar mėndjen ngjyrat e partive.
    Por tė mohosh gjakun e 28 000 dėshmorėve qė ranė pėr Atdhe, vetėm ndonjė gjakprishur mund ta bėjė, prandaj ti ke shumė pak gjasa pėr tė patur gjak tė kulluar...
    Hajt Tungjatjeta!
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    O Baptist djali.
    Ti bėj gam gam gam se kjo lloj propagande nuk pi ujė.
    Ti nė daē besoje e nė daē jo, por kur ti haje McDonalds nė 1999, unė isha aty ku mė kėrkonte detyra... por kjo ska shumė rėndėsi se skam ndėrmėnd tė tė provoj ty unė patriotizmin.
    Internetxhinj si puna jote nuk para ngren kandar nė ndėrgjegjen time, prandaj mos fol brroēkulla se nuk tė nderojnė.
    Ndoshta ka dhe tė tjerė si puna ime qė kanė ndonjė iluzion pėr personalitetin tėnd, prandaj mos e prish kot.
    Unė tu drejtova sepse kujtova se po flisje pėr histori, tė bazuar mbi fakte dhe mbi argumenta. Pa kėshtu llogje Kavaje, dėgjojmė plot lart e posht, se helbete koh fushate ėshtė, dhe ju ka zėnė sytė dhe ju ka mjergulluar mėndjen ngjyrat e partive.
    Por tė mohosh gjakun e 28 000 dėshmorėve qė ranė pėr Atdhe, vetėm ndonjė gjakprishur mund ta bėjė, prandaj ti ke shumė pak gjasa pėr tė patur gjak tė kulluar...
    Hajt Tungjatjeta!
    o ti biri i Mugoshes
    nuk do merrem une me ajken e qenefit ketu, ik pjerdhu sic te kane pjerdhur
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga BlerinaL Lexo Postimin
    Flory dhe Baptist, a mund te me sqaroje nje nga ju (qe mund te kete pak durim) perse po debatoni?
    Kėshtu ėshtė kur bje pre e kėtyre Internetxhinjėve, pa pikė morali, dhe pa pikė ndėrgjegje.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    o ti biri i Mugoshes
    nuk do merrem une me ajken e qenefit ketu, ik pjerdhu sic te kane pjerdhur
    Folėm pak mė sipėr pėr "Nivelin"
    A e kupton mor ti, se ēfar niveli je?
    Mua po mė vika me tė vėrtet turp nga vetja, qė e lejoj veten tė diskutoj me ty...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Kėshtu ėshtė kur bje pre e kėtyre Internetxhinjėve, pa pikė morali, dhe pa pikė ndėrgjegje.
    Nga ku lajmerohet ajka e ndytesise keshtu? Pjerdhu pjelle e Mugoshes dhe mos me shkel sy ketu peder.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Moralin ta jep partia....Te tille qe u vret nenat bashkekombesve per hir te moralit parti@zan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 21-06-2009 mė 23:51

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Une e kam sinqerisht, skam arritur te kap cfare saktesisht shihni ndryshe nga njeri tjetri. Ndoshta duhet te lexoje me me vemendje... ndoshta ngaqe eshte vone.

Por kerkova sinqerisht te dija perse po debatoni.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga BlerinaL Lexo Postimin
    Une e kam sinqerisht, skam arritur te kap cfare saktesisht shihni ndryshe nga njeri tjetri. Ndoshta duhet te lexoje me me vemendje... ndoshta ngaqe eshte vone.

Por kerkova sinqerisht te dija perse po debatoni.
    Jo e ke gabim dallimi eshte i madh bile
    - ky nuk lajmerohet nga interneti - ketij i duket vetja ne TV ketu yll Medial.

Pastaj une nuk baj mend ti jem drejtuar apo te kem "debatuar" me kete race, ose me skat : rast klinik.

lexo ...
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    ke te drejte, Baptist.

flory, meqense po te ndiqja te temat e tjera: po ti si arrine te shash Salen kur ti perkrah Ilir Meten?

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Jo e ke gabim dallimi eshte i madh bile
    Po tė paktėn paskemi njė pikė ku biem dakord, sepse ti kėlysh Ēetnikėsh, ke si profesion Internetin, unė kam gjėra mė tė rėndėsishme me tė cilat merem nė jetė.

Gjakprishur!

Faqja 26 prej 93 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishės nė gazetėn " Express"
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unė Kam Dhėnė Shumė Mė Shumė Pare Pėr Kosovėn Se Sorosi
    Nga Harudi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •