Close
Faqja 25 prej 93 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 927
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Nqs nuhatja jote thote qe jam femer, ke prirje te bregut matane.
    Nejse vazhdoni gomarlliqet tuaja se s`ia vlen me.
    Per gomarlliqe e arixhillak nuk ua leshoke rrugen shumices
    Problemi eshte se ti nuk merrke ere fare nga keto qe flet. Dhe djemte e ri te zgjedhur nga me te miret qe u rekrutuan gjoja per partizan dhe e po dergoheshin per te luftuar mbeturinat e fashizmit larg ne republikat tjera te ish RFJ dhe u vrane qe te gjithe po nga partizanet -do te ishte mire te kerkoje falje sepse shume nga kosovaret qe gjinden ne kete hapesire kan axhallare ndoshta edhe prider te vrare atje nga clirimtaret qe enveroxhiqi u dergoi ne ndihme brigada nga Shqiperia sic qe rasti edhe ne betejen e Shaban Polluzhes qe deri dje ish partizan dhe ne fund iu desh tua kthente pushken sepse po vrisnin e masakronin fshaterat shqiptare naten, dhe per cdo nate. Fatkeqsisht me c'me kane thene edhe vet Ramiz Alia atebote kishte derguar nje brigade .

Lexo pak c'te thote edhe Guri i Kuq, dhe vendos te kerkosh falje per mosdije se cdokush ta fal.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Dhe djemte e ri te zgjedhur nga me te miret qe u rekrutuan gjoja per partizan dhe e po dergoheshin per te luftuar mbeturinat e fashizmit larg ne republikat tjera te ish RFJ dhe u vrane qe te gjithe po nga partizanet -do te ishte mire te kerkoje falje sepse shume nga kosovaret qe gjinden ne kete hapesire kan axhallare ndoshta edhe prider te vrare atje nga clirimtaret qe enveroxhiqi u dergoi ne ndihme brigada nga Shqiperia sic qe rasti edhe ne betejen e Shaban Polluzhes qe deri dje ish partizan dhe ne fund iu desh tua kthente pushken sepse po vrisnin e masakronin fshaterat shqiptare naten, dhe per cdo nate
    Baptist unė kam shumė respekt pėr shkrimet e tua lidhur me historinė...
    Na i argumento tė gjitha kėto qė ke shkruar mė sipėr, pasi kėto janė shumė akuza tė rėnda, dhe ata tė cilėt ti po akuzon, ishin po ashtu ajka e rinisė sė asaj kohe nė Shqipėri, kėta ishin ata tė rinj, qė nuk e kursyen jetėn e tyre, pėr ti dhėnė Lirinė Atdheut.
    Kėto akuza do ti injoroja nė qoftė se do ti thoshte dikush tjetėr, por ty ta njoh nivelin.......
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga flory80 Lexo Postimin
    Baptist unė kam shumė respekt pėr shkrimet e tua lidhur me historinė...
    Na i argumento tė gjitha kėto qė ke shkruar mė sipėr, pasi kėto janė shumė akuza tė rėnda, dhe ata tė cilėt ti po akuzon, ishin po ashtu ajka e rinisė sė asaj kohe nė Shqipėri, kėta ishin ata tė rinj, qė nuk e kursyen jetėn e tyre, pėr ti dhėnė Lirinė Atdheut.
    Kėto akuza do ti injoroja nė qoftė se do ti thoshte dikush tjetėr, por ty ta njoh nivelin.......
    Hahahah, miku im i dashur grek apo jevgogrek - nga cili nivel po na drejtohesh me kete rast kaq solemnisht?

Ajo ajka e jashtqitjes bolshevike mendon?
    Ata qe erdhen te na vrasin neve per te mbrojur internacionalen nga "kunderevolucionaret" shqiptar ne kosove?
    Qe nuk kursyen jeten e tyre te clirojne Kosoven prej shqiptareve?

Dhe cka te duket vetja ty kush je ti per mua qe une ty te te jap sqarime enkas per te mbushur boshllekun e mykur qe te ka zene truri nga injoranca percmuese e kombit shqiptar? Hahaha
    Lexo historine
    - mos ditsh te lexosh, pyet pleqte, jane shumica ende gjalle e te tregojne per emer e mbiemer kush cka dhe si.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Hahahah, miku im i dashur grek apo jevgogrek - nga cili nivel po na drejtohesh me kete rast kaq solemnisht?

Ajo ajka e jashtqitjes bolshevike mendon?
    Ata qe erdhen te na vrasin neve per te mbrojur internacionalen nga "kunderevolucionaret" shqiptar ne kosove?
    Qe nuk kursyen jeten e tyre te clirojne Kosoven prej shqiptareve?

Dhe cka te duket vetja ty kush je ti per mua qe une ty te te jap sqarime enkas per te mbushur boshllekun e mykur qe te ka zene truri nga injoranca percmuese e kombit shqiptar? Hahaha
    Lexo historine
    - mos ditsh te lexosh, pyet pleqte, jane shumica ende gjalle e te tregojne per emer e mbiemer kush cka dhe si.
    Miku im, kopil i Ēetnikėve Serb.
    Unė i kam pyetur pleqtė qysh para se tė mėsoja tė lexoja, po ashtu kam lexuar dhe histori. Jo nga ajo historia Sllave tė cilėn ke mėsuar ti nė shkollėn tėnde sepse dihet botėrisht qė Sllavėt kanė patur program tė caktuar pėr pėrēarjen e Shqiptarėve.
    Por thash mos dije ndonjė fakt a argument me tė cilin tė na mbushje mėndjen.
    Pėr sa u pėrket kėtyre paēavureve qė ke shkruar kėtu mė sipėr, mblidhi, shko nė kushinė, ziej me ujė tė pastėr, dhe piji, se tė bėjnė mirė pėr urrejtjen qė ke ndaj Shqiptarėve.
    Tė paskan masakruar Partizanėt Shqiptar ty.
    Kėlysh Sėrbėsh si puna jote ju duhej vrar nėna nė fillim, pėrpara se tė binin viktim e pėrdhunimeve tė Ēetnikėve.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Cfare lloj vertetimi do ti Flory80? Nga kush e do vertetimin? Nga shqiptaret e vdekur qe i hidhnin nates neper lume nderkohe qe brigada marshonte?

Te kane treguar pleqte ne se kane ditur se sa partizane shiptare nuk pranuan te shkojne ne Jugosllavi, tentuan te kthehen dhe madje hoqen dore nga levizja komuniste pas "luftes" se lavdishme ne Jugosllavi kunder "kolaboracionisteve" shqiptare me gjermanin?

Si duket pleqte kane aftesi ose te te dregojne historine drejt si ka qene, ose te mesojne si ta vjelesh ate. Eshte e qarte se ca gjera vijne me DNA, dhe te mbetet vetem te pranosh kush je e te jetosh me te.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 21-06-2009 mė 23:13

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Miku im, kopil i Ēetnikėve Serb.
    Unė i kam pyetur pleqtė qysh para se tė mėsoja tė lexoja, po ashtu kam lexuar dhe histori. Jo nga ajo historia Sllave tė cilėn ke mėsuar ti nė shkollėn tėnde sepse dihet botėrisht qė Sllavėt kanė patur program tė caktuar pėr pėrēarjen e Shqiptarėve.
    Por thash mos dije ndonjė fakt a argument me tė cilin tė na mbushje mėndjen.
    Pėr sa u pėrket kėtyre paēavureve qė ke shkruar kėtu mė sipėr, mblidhi, shko nė kushinė, ziej me ujė tė pastėr, dhe piji, se tė bėjnė mirė pėr urrejtjen qė ke ndaj Shqiptarėve.
    Tė paskan masakruar Partizanėt Shqiptar ty.
    Kėlysh Sėrbėsh si puna jote ju duhej vrar nėna nė fillim, pėrpara se tė binin viktim e pėrdhunimeve tė Ēetnikėve.
    Mos ke pas nenen partizane pjesetare e njesiteve ndeshkuese te sjellura ne kosove, qe te vret samari kaq shume i nderuar jevgo-harap? Se ta di une ty nivelin pak me mire se c'e beson ti.
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Mos ke pas nenen partizane pjesetare e njesiteve ndeshkuese te sjellura ne kosove, qe te vret samari kaq shume i nderuar jevgo-harap? Se ta di une ty nivelin pak me mire se c'e beson ti.
    Po ēa di ti, ti s'ditke asgjė.
    Kot ti paskam ngritur veshėt unė ty.
    Ti s'di kush ėshtė babai yt biologjik?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Flory dhe Baptist, a mund te me sqaroje nje nga ju (qe mund te kete pak durim) perse po debatoni?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Jepini fund ketij debati te pavlere se vec shkijet perfitojne kur zihemi mes vedi. Kuptohet shkijet + Nezir Myrta

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po ēa di ti, ti s'ditke asgjė.
    Kot ti paskam ngritur veshėt unė ty.
    hahhhahaa
    ti qe per vete e quan aksident jetesor, te qenit shtetas shqiptar nga qe u linde ne Shqiperi ke ftyre te lajmerohesh ne kete teme?

Ta dijme ne "nivelin" ty, nuk ke nevoje ta shprehesh ne menyre kaq eksplicite; hec, se u mor vesh kush je ti, nuk eshte nevoja edhe te insistosh.
    Aeneas Dardanus

Faqja 25 prej 93 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishės nė gazetėn " Express"
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unė Kam Dhėnė Shumė Mė Shumė Pare Pėr Kosovėn Se Sorosi
    Nga Harudi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •