Close
Faqja 23 prej 93 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 927
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin

Nuk desha te merresha shume me keta "akuzuesit" por qe te rikthehem tamam tek ceshtja:
    Shume flitet per LPK, LPRK etj po nuk vras mendjen se nga financoheshin dhe kush i mbeshteste. Mbase te me korrigjojne ata qe e dine me mire, po me sa di une kreret e levizjes se `81 qe realisht hapi rrugen e pavaresise ishin ata tre djemte "nga Shtutgarti" qe u vrane ne `82. Dhe serish mesa di une familja e tyre erdhi ne Shqiperi pas atentatit dhe u internua mu ne mes te Tiranes. Nuk paten pike meshire me kane thene.
    Nejse, nuk cuditem, e ka thene Noli qe ketu e 100 vjet me pare qe ne Shqiperi ka "anarki patriotizmi". Lum sine qe kemi patriotin nga maja e malit qe furnizonte "kosovaret" me nafte dhe shokun gjirokastrit dhe shoku "gje gjate" qe kane ne zemer ceshtjen e Camerise dhe emigrantet ne Greqi. (Qe keta te "majtet" e donin me zjarr Camerine dhe Himaren e kemi ditur, po na doli qe e duan edhe me shume keta te "djathtet").

P.S. I pershendes "tradhetaret" e kombit me kengen e J.Gervalles "Do te kthehem nene" qe po degjoj tani.
    S'ke nevoj tė pėrshendesėsh vetėn tėnde se s'ka lezet mė, ė, xhanėm?!
    Tashti, Familja Gėrvalla nuk u internua nė mes Tiranės sepse nė mesin e saj s'kishte Internime. Ajo u sistemua nė mes Tiranės, mori Banes Tre dhomėshe nga qeveria e kohės teksa Suzanėn e Rexhistruan nė Fakulltet, ashtu siē donin ata.
    Enver Hoxha i bleu njė Flaut Donikės kur kishte kuptuar dėshirėn e Jusufit qė vajza tė ekzekutonte atė instrument dhe nepermjet Nexhmijes ia dėrguan si dhurat kur kjo u shkoj pėr vizitė!
    Pra, kur shumė familje Tironse jetonin si mos mė keq familja e Jusufit u sistemua me gjithė tė mirat; Kur shumė vajza tironse vetėm mund tė ėndėrronin Flautin - Enver Hoxha i dhuroj Flautin vajzės sė Jusufit!
    Jusuf Gėrvalla kėndoj " Do tė kthehem nėnė" por ai vdiq dhe si i tillė u kthye shumė vite mė vonė: djemtė tjerė apo vėllezrit e tij Hyseni dhe Abdyli nuk u kthyen dhe nėnėn e lanė tė vetme pėr t'u kujdesur tė tjerėt pėr tė!
    Eh, milet he milet!
    " vakti po e hante edhe kashtėn"!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    S'ke nevoj tė pėrshendesėsh vetėn tėnde se s'ka lezet mė, ė, xhanėm?!
    Pse mor Preng, sa here e paskam pershendetur veten une qe nuk ka lezet me?
    Mesa mbaj mend une, kjo eshte hera e pare.
    -

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    A e shiti Enver Hoxha Kosovėn?!
    ...pse , Kosova a e Enver Hoxhes paska qen a?

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Pse mor Preng, sa here e paskam pershendetur veten une qe nuk ka lezet me?
    Mesa mbaj mend une, kjo eshte hera e pare.
    hahahahahaha,
    Mirė, mo, mirė!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Une sedi qka po diskutojn per enverin eka shit Kosoven kur skan qen nat koh,kur vet fatos nano me milloshoviqin ne Kret mbajten mbledhje me dyr te mbyllura per kosoven,bile spo diskutojn kjo esht reale para syve tjuaj.

i/e regjistruar Maska e Kaoni
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    268
    Ore hala me kte historin e shitjes se Kosoves?

Po si mer, cere ishte Kosova, thesh me patate? Ene e mori Enveri e hudhi m'sup ene e qiti m'pazar.
    A kishte nai rob mrena Kosova?
    Ku ishin Kosovart kur e shiti Enveri?
    Pse nuk u ngriten ne protesta ato?
    Ti shkojshin Enverit m'Tiron ene ti thojshin, hej ti ktheja Leket mrapsht kti Serbit ene ne nuk shkeputemi prej Shqiprie.
    A keni lujt fare prej fiqirit ju a si?
    Enveri doli ka lufta me nje Shqiperi te shkrumume prej lufte.
    Popullsia e Shqipris ne ate koh ishte 800 000 banor, 200 000 me e vogel se sa Tirona tashi.
    Me ca ta merte Enveri Kosoven? Vec te qiste Nexhmien m'semafor ene ta blejte me Dinar, po ene ashtu prap do thojshin kto Kosovart, na bleu me pare te pista, pranaj ma er te keqe Kosova sot.
    Vejini mer gishtin kokes ene shifni punen, me ec perpara, me u civilizu, mos u merni me Enverin. Ai ka 25 vjet qe ka cof.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar mė parė nga Kaoni Lexo Postimin
    Ore hala me kte historin e shitjes se Kosoves?

Po si mer, cere ishte Kosova, thesh me patate? Ene e mori Enveri e hudhi m'sup ene e qiti m'pazar.
    A kishte nai rob mrena Kosova?
    Ku ishin Kosovart kur e shiti Enveri?
    Pse nuk u ngriten ne protesta ato?
    Ti shkojshin Enverit m'Tiron ene ti thojshin, hej ti ktheja Leket mrapsht kti Serbit ene ne nuk shkeputemi prej Shqiprie.
    A keni lujt fare prej fiqirit ju a si?
    Enveri doli ka lufta me nje Shqiperi te shkrumume prej lufte.
    Popullsia e Shqipris ne ate koh ishte 800 000 banor, 200 000 me e vogel se sa Tirona tashi.
    Me ca ta merte Enveri Kosoven? Vec te qiste Nexhmien m'semafor ene ta blejte me Dinar, po ene ashtu prap do thojshin kto Kosovart, na bleu me pare te pista, pranaj ma er te keqe Kosova sot.
    Vejini mer gishtin kokes ene shifni punen, me ec perpara, me u civilizu, mos u merni me Enverin. Ai ka 25 vjet qe ka cof.
    E shiti qe e pordhi fare.Dergoi dy divizione me partizane qe i shtypi cdo kryengritje .Vrau bashke me serbet patriote si Xhem Has Gostivari etj.U vrane rth 40 000 shqiptare ne Kosove.Por skeni faj, duhen hapur ndonjehere librat
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    E shiti qe e pordhi fare.Dergoi dy divizione me partizane qe i shtypi cdo kryengritje .Vrau bashke me serbet patriote si Xhem Has Gostivari etj.U vrane rth 40 000 shqiptare ne Kosove.Por skeni faj, duhen hapur ndonjehere librat
    PO dhe kjo vlen pėr ty; qė duhen hapur librat por jo nga e djathta nė tė majtė por nga e majta nė tė djathtė pa kaperyer faqet!
    Nė vitin 1945 paramendoni prishtinėn me vetėm 16.000 banorė ndėrsa tani paramendone kosoven me 40.000 varre!
    U vranė dikund 4000 veta nė Tivar pastaj nja 200 veta nė trogir disa u pushkatun gjatė viteve 1945 - 1948!
    Mirėpo Enveri akuzohet pėr vitin 1945 kur tėrė simpatit si tė Perendimit si tė Lindjes ishin pėr Titon! Vet Churchilli kishte simpati tė madhe pėr tė!
    Shqiperin s'do ta ndihmonte asnjeri qė me luftė ta mirrte serish Kosoven; lufta aso kohe do tė thoshte Humbje edhe tė asaj pak Shqiperie qė kishim!
    Nuk e di se pėrse mė vonė nė vitet e 90-ta nuk ja bshkuan Kosoven Shqiperisė!
    Kush e shiti Kosoven gjatė viteve 1992 - 1997?
    Pse nuk po ja bashkoni Preshevėn Kosovės?
    Kush e shiti Preshevėn dhe kush distancohej publikisht nga lufta nė Preshevė?
    Pse edhe sot nuk po e marrin Preshevėn si territor tė tyre kur tėrė bota demokratike( USA etj) po e ndihmon Kosovėn!

Pse Veriun e Mitrovicės kur kemi NATOn ( KFORIN) nuk e kemi akoma tė kontroluar nga qeveria e Kosovės?
    Kush po e shet veriun e Mitrovicės? Kush po e shet Zveēanin, leposaviqin Zubin Potokun?
    A pe shesn a s'po kanė Both me i marr dhe me i kontrollue?
    Sot e kemi botėn me ne?
    E atė vit kush do ta ndihmonte Enverin nė luftė pėr Kosovėn me Jugosllavėt?
    piiiihhhhhhhhhhh!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    O Preng, po lere more, leksion historie do u besh?
    Te pushkatuarit e Tivarit i vrau Enveri. Edhe andej nga Franca Enveri i pushkatoi bashkepunetoret e nazizmit. Edhe Petenin qe ishte "hero" Enveri e pushkatoi.
    Qe shumica ishin mashtruar dhe u bene me gjermanet per te hequr qafe serbet e dime, por ai xhaxhi me mustaqe dhe Ruzvelti kishin bere nje deklarate ne mes te luftes:
    -Lufte pa kompromis me nazistet dhe bashkepunetoret e tyre.
    Shqiperia ishte shkaterruar,Shqiperia akoma ishte shtet qe nga fuqite e medha konsiderohej "oborri i Titos" dhe Tito kishte mbeshtetjen e Stalinit, Ruzveltit (dhe Trumanit) dhe Curciliit, keta "patriotet" do na clironin Kosoven.
    Atehere ngrihet pyetja kush do ishte me shkaterruese "Carmatosja e kosovareve nga komunistet? Apo qe te benin nje fushate tanket e Ushtrise se Kuqe?"
    Dhe a do kishin me force morale kosovaret e `81 te kerkonin Kosoven Republike nqs ne historine e tyre do kishin mbi supe nje lufte pro-naziste?

Dhe sigurisht qe kemi nevoje te mesojme ca histori se ja fusim kot qe sikur te ishin te gjithe "patriote" dhe te perkrahnin gjermanin sot nga Vjosa e siper do flisnin serbisht dhe nga Vjosa e poshte do flisnin gerqisht.
    -

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    O Preng, po lere more, leksion historie do u besh?
    Te pushkatuarit e Tivarit i vrau Enveri. Edhe andej nga Franca Enveri i pushkatoi bashkepunetoret e nazizmit. Edhe Petenin qe ishte "hero" Enveri e pushkatoi.
    Qe shumica ishin mashtruar dhe u bene me gjermanet per te hequr qafe serbet e dime, por ai xhaxhi me mustaqe dhe Ruzvelti kishin bere nje deklarate ne mes te luftes:
    -Lufte pa kompromis me nazistet dhe bashkepunetoret e tyre.
    Shqiperia ishte shkaterruar,Shqiperia akoma ishte shtet qe nga fuqite e medha konsiderohej "oborri i Titos" dhe Tito kishte mbeshtetjen e Stalinit, Ruzveltit (dhe Trumanit) dhe Curciliit, keta "patriotet" do na clironin Kosoven.
    Atehere ngrihet pyetja kush do ishte me shkaterruese "Carmatosja e kosovareve nga komunistet? Apo qe te benin nje fushate tanket e Ushtrise se Kuqe?"
    Dhe a do kishin me force morale kosovaret e `81 te kerkonin Kosoven Republike nqs ne historine e tyre do kishin mbi supe nje lufte pro-naziste?

Dhe sigurisht qe kemi nevoje te mesojme ca histori se ja fusim kot qe sikur te ishin te gjithe "patriote" dhe te perkrahnin gjermanin sot nga Vjosa e siper do flisnin serbisht dhe nga Vjosa e poshte do flisnin gerqisht.
    KJo qė Ju keni shkruar ėshtė ajo qė duhet kuptuar qė tė githė!

Faqja 23 prej 93 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Demaēi
    Nga lum lumi nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Intervista e Prof. Dr. Sali Berishės nė gazetėn " Express"
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 10:37
  4. Unė Kam Dhėnė Shumė Mė Shumė Pare Pėr Kosovėn Se Sorosi
    Nga Harudi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndėrkombėtar me Kosovėn
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •