Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 94
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Kendveshtrimi individual nuk mund t'i diktohet askujt.

Erion Veliaj eshte ende nje adoleshent ne politike dhe njekohesisht edhe si individ do beje gafat si cdo fillestar.

Dito.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Juanito me gjithe mend e ke kur thua se ka 2% te votave ky gay hajdut apo ben sekur nuk kupton qe eshte thjesht nje shtojce e PS dhe ato perqindejt thjeshte jane fallco.
    fytyre me antipatike nuk ka dhe sa here del ne tv ose ul zerin ose nderroj kanal.

Kemi 18 vjet qe jemi rrezuar dhe nese ne 28 qershor na jepni nje dore neve, do ta ngrini Shqiperine”,
    une kete shprehje e kuptoj keshtu,u rrezuan baballaret e ketyre ne 92 dhe bijte duhet ta marin perseri. por nje gje me ben çudi po 8 vitet e Tosit pse nuk i ka llogarit??
    Boni krim qe permnedni u rrezuan baballaret e po e marin bijte.
    Rrini me kompleksin e bijve kur jeni vete bij komunistesh e sherbyes te komunizmit.
    Thu hysh nji nga nji me ju gjet origjinen me 100 fije dilni dhe ju te lidhem me ish nomeklaturen.
    Pranej me ate qe u rrezun baballaret e po vin bijte bo me qesh sea paku nai pelle si puna jote se robt e kan da punen me komunizmin e po shofin para.

thenia e shpjegon vete se cfare ka ne koke ky kopi.l hajdut

komentet e shumta jane te teperta

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Do nxjerre ndonjehere ne cete ky te vej mend, t'i shqyhet byrku.
    kelysh qe do tredhur urgjent.
    salam!
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nuk e di se ku e gjejmë kohën të merremi me këtë Erionkën!
    Ore!
    Vërtet mendoni se ky sjell risi?!
    Vetëm komunistët mund të flasin mirë për atë.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Erioni eshte nje njeri qe po ra Shqiperia e doren e tij,mjere Shqiperia!Se pari do ti hape mundesi vetes qe te martohet me ligj duke legalizuar martesen GAY.Per me teper shikoni fotot e publikuara te MJAFT -it
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    dhe shiko se sa bukur, përkujdeset për "vëllezërit" e tij po ky plehrë (e.v), disa paragrafe më poshtë:

Many of these weapons they looted eventually wound up across the border in Kosovo, provoking yet another war in the former Yugoslavia -- stopped only by a $45 billion NATO intervention. Exactly what the US wanted to avoid happened.

Washington learned the hard way what the costs are of turning a blind eye to corruption and human rights abuses. America should be reminded of its past mistakes. We Albanians would be grateful if Washington would remember the principles and values that so many of us have come to admire about the United States of America.
    I pash ato paragrafe, por qellimisht e solla vetem njerin nga ta. Per te treguar mosperputhjen e dy pohimeve te tij. Ne njerin pohim (ate qe solli biseduesi "Dydrinas") idolizon kohen e komunizmit. Ne ate qe solla une cmon Amriken per arsye se ajo i ka ndihmuar Shqiperise te tejkaloje komunizmin. Mendime te paperputhshme. Vertete duket te jete akoma ne kerkese te vetes se tij. Si eshte e mundur te mendosh se ne kohen e komunizmit paskemi qene dinjitoze, por njekohesisht te adhurosh "vlerat amerikane"?

Mendte e Veliut si riget e shiut.

*

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Erion Veliaj ne Puke:

“Gjate kesaj fushate ne kemi treguar se dijme te rrezohemi, por edhe te ngrihemi. Kemi 18 vjet qe jemi rrezuar dhe nese ne 28 qershor na jepni nje dore neve, do ta ngrini Shqiperine”, u eshte drejtuar Veliaj te rinjve.

Pamje te Shqiperise se para 18 viteve qe i ka per qejf Veliaj:

Erion Veliaj - ne Shqiperine komuniste ishim te varfer dinjitoze!

Erjon, si e kujton fëmijërinë tënde?

Mbaj mend grimca gri nga ato kohë, mesi i viteve ‘80. Më kujtohen bisedat e trishta për radhët e qumështit e vezëve, konservat me qepujka, tollonat, shërbimet e stërzgjatura të punës së prindërve, grupin-antenë të pare të televizorit, mezipritjen e latës së druve, pullat e rralla, çelësin lidhur tek rripi i kanatjeres e lojërat me mjete rrethanore. Dera s’pushonte kurrë, herë për farë kosi, herë për pak gjalpë apo niseshte. Ishim të varfër atëherë, por ajo ishte një varfëri dinjitoze. Rrinim në lagje të pastra, bënim shumë për fqinjët, gëzonim e hidhëronim bashkë. Më kujtohet se si prindërit kishin shkruar inicialet e tyre poshtë karrigeve, sa herë kishte dasma apo vdekje, ato ishin karrige ambulante në të gjithë lagjen. S’di sa e kemi ruajtur sot këtë ndjenjë komuniteti, druaj që stofi që na mbante bashkë në ato kohë të vështirë sot është shpërbërë, por jam optimist se herët a vonë do ta rigjejmë këtë solidaritetin e humbur.

Pjese nga intervista dhene Gazete Shqiptare ne mars 2008

Ishim te varfer, por dinjitoze!

Erion Veliaj ne Puke:

“Gjate kesaj fushate ne kemi treguar se dijme te rrezohemi, por edhe te ngrihemi. Kemi 18 vjet qe jemi rrezuar dhe nese ne 28 qershor na jepni nje dore neve, do ta ngrini Shqiperine”, u eshte drejtuar Veliaj te rinjve.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  2. Erion Veliaj: Trafiku i armëve, shkaku i luftës në Kosovë
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 05:43
  3. Përgjigje: 159
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 12:50
  4. erjon velia,si zhduku 300 mije euro
    Nga flor1 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 13:33
  5. Kush janë 9 spinoff-et e Soros që krijojnë Partinë G99
    Nga bnik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 12:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •