Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 102
    Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    o patos , ishalla del i forte e pa demtime, se te tjerat sgjidhen kollaj.

ps,. ke ba naj loj shah?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    o patos , ishalla del i forte e pa demtime, se te tjerat sgjidhen kollaj.

ps,. ke ba naj loj shah?

PO ti nga e di ca ben ai ne burg???Apo ke experience dhe ti.pupupu na doli froumi plot me burgaxhinj.I kemi trimat cunat ne shqiptaret jo lllafe!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK Lexo Postimin
    Pershendetje shoke dhe shoqe, po e hap nje teme te tille sepse jam edhe une nje prej tyre.
    Kam degjuar shume gjera ketu ne burg nga njerez qe kan dal dhe kan hyre perseri, une jam per here te pare ne burg dhe nuk di situaten si do me shikojne kur te dal.
    Perse burgaxhinjte kur dalin nga burgu i shikojne me sy tjeter, i shikojn si perbindsha si njerez te frikshem si njerez pa te drejta, perse ndodh kjo gje ?
    Njerez si gjith te tjeret nuk jemi dhe ne, kemi bere dicka qe nuk duhej bere dhe po e pagojme me heqje lirie, perse kur dalim jashte na kthejne te gjith shpinen dhe nuk na ndihmon njeri, pervec familjes.
    Nuk po ju flas per ata burgaxhinj qe jan ne burg per perdhenim dhe per vrasje me pagese, se dhe vet une ata njerez nuk i shikoj dot me sy.

Cili eshte mendimi juaj per ne te burgosurit, nuk duhet te na afroj populli jashte nuk duhet te na ndihmojne, te na tregojne qe dhe ne kemi akoma vend ne kete popull.

Me Respekt Goni.
    Goni, asnje nuk eshte me ty atje brenda duke vujt denimin, kshu qe cfar te plas se cfar mendojne mileti jashte? Burgaxhinjte se kan te shkruar gje ne balle "burgaxhi" .. un jetoj ne nje lagje ku 80% e djemve kan qene ne burg sikur njeher te vetme.. Po asnje si sheh me sy te keq, fundja ata kan paguar per ate qe kan ber me heqje lirie te mbyllur ne biruce, asnje sjua ka kthyer shpatullat, madje i kan inkurajuar qe te mos u futen me rrugeve te keqija. Prandaj mos ver re shum se c'thone mileti, je ti aty ne qeli duke vuajtur denimin, nuk jemi ne qe japim mendime ktu.. As mos ta ndjeje fare se c'thone te tjeret. Vazhdo jeten tende kur te dalesh nga burgu e mos e kthe koken pas.. U be cu be vari trajsten,koha nuk kthehet mbrapsht, rendesi mos te perseritesh te njejtat gabime.

Ps; se harrova te shtoj.. heres tjeter RUUUUUUUUUUUUUUUUUUN man Runnnnnnnnnn mos i ler te t'kapin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 13-06-2009 më 22:39
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    rendesi mos te perseritesh te njejtat gabime.

Ps; se harrova te shtoj.. heres tjeter RUUUUUUUUUUUUUUUUUUN man Runnnnnnnnnn mos i ler te t'kapin
    po ti po i thua mos ta perserisi me apo ta perserisi dhe te vrapoj? se me ngaterove cik me anglishten

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    po ti po i thua mos ta perserisi me apo ta perserisi dhe te vrapoj? se me ngaterove cik me anglishten
    Po e di qe ai do e perserise prap ate qe ka bere, ndaj edhe i thashe "RUN" heres tjeter.. nuk ndryshohet kaq kollaj o Fierake, sic e shkrujta, ne lagjen time eshte pak a shum si ghetto, edhe e di mire qe do e provoje perseri ai sa te ngele pa lek.. Ndaj i thashe "kembet e shpejta e faqja bardhe"

ps; ai tani eshte penduar si dreqi per ate qe ka bere, po sa te dale jashte nga hekurat, max pas 2 vitesh ne te njejten rruge e ke, ishalla eshte me i shpejte radhes tjeter thuaj, se ksaj radhe ehe.. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    TironsjaBLN po ti hedhesh nje sy ketij postimi qe kam ber me par ateher do ta kuptosh, por mesa duket ti nuk i lexon fare postimet qe jan ber.
    Gjith te mirat
    me te then te drejten nuk e kam lexuar ate postim pash vetem ate me siper dmth titullin e temes edhe postimin e pare qe ke ber.....e mire po e lexoj tani

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Nuk besoj se mund ti vi dikujt turp se ka qen ne burg, se nga halli u moren me te tille pune si une, ne fund te fundit burgu per burrat eshte, (tani po bejne edhe grate).
    .
    Hall i madh te ka zene e la e di, ja shif ate b.thqirin me x5, me femrat me te mira, me lokal, me lek pa djersit fare e ti rri si cope e k.rves tu punu e si ke. Po mo vlla ske faj ti fajin e ka Obama ca turpi e plak....respekti n'maksimum. Nuk e di une ti ose je nje cop kalamani qe do vemendje ose ndonje debil qe sdi ca flet e vjen e na shet dengla ktu e traplliqe burgu eshte per burrat, ca jemi ne e shoku 16 vjec kush i ha kto? Po na tregoni emigrimin ju, scajme dot, smabajm dot familjen me buke etj. thuaj ti ne te tjeret na priten me tapet te kuq ktu....ik e ik. Po ky eshte nje nga problemet me shoqerine shqiptare sot, se respektohet me shume ai cope e b.thqimit qe i ka be leket me droge e me femra e ku di une qe, ska pike principi e parimi e jo plaku im e yti te cilit i ka rene bretku 50 vjet rresht e ska vjedh i m.t gozhde e tani jeton me i pension 120 mij leksh.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Hall i madh te ka zene e la e di, ja shif ate b.thqirin me x5, me femrat me te mira, me lokal, me lek pa djersit fare e ti rri si cope e k.rves tu punu e si ke. Po mo vlla ske faj ti fajin e ka Obama ca turpi e plak....respekti n'maksimum. Nuk e di une ti ose je nje cop kalamani qe do vemendje ose ndonje debil qe sdi ca flet e vjen e na shet dengla ktu e traplliqe burgu eshte per burrat, ca jemi ne e shoku 16 vjec kush i ha kto? Po na tregoni emigrimin ju, scajme dot, smabajm dot familjen me buke etj. thuaj ti ne te tjeret na priten me tapet te kuq ktu....ik e ik. Po ky eshte nje nga problemet me shoqerine shqiptare sot, se respektohet me shume ai cope e b.thqimit qe i ka be leket me droge e me femra e ku di une qe, ska pike principi e parimi e jo plaku im e yti te cilit i ka rene bretku 50 vjet rresht e ska vjedh i m.t gozhde e tani jeton me i pension 120 mij leksh.
    Respect si fillim.

Dhe si mbarim me ler te them se epidemia me e madhe e shqiptarve ne kete shekull JANE KOMPLEKSET... Te jetuarit dhe te berit te cdo gjeje per opinion .

p.s Dhe asnjeher mos harro plako se burgu eshte per burrat lol..
    .

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    PATOSARAK:Nihu shlir njeri,nuk je i vetmi qe ki me hi ne burg edhe pse e ki me hile sepse nuk mendoj se duhet shkosh pa shitur drog vetem se ke perdorur nuk jane vetem burgagjinjet persona negativ nese jeni ju negativ at'here edhe gjykatat e shteti o ma shum negativ pra nuk mund te definohet se kush i keq kush i mir fundja pjes e shoqnis jeni

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Qfare mund te thote njeriu.
    Ne raste te tilla vlene nje thenje ;
    PAS QDO GJELBRIMI TE ZHDUKUR - LIND TJETRI EDHE ME I BUKUR. Besoj se ne baze te shkrimeve tuaja ju jeni njeri i fort, dhe si i tille do te kalojsh qdo problem. Njerezit gabojne por veq perpara duhet shikuar.
    =================
    JU NJE HAP - PUNA DY...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 14-06-2009 më 18:20

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Dëshmitë e Bedri Spahiut për historinë
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 02:00
  3. Të burgosurit shqiptarë, Greqi, shans për burg në vend
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 19:36
  4. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  5. Të burgosurit shqiptarë në Greqi - në grevë
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 09:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •