Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    varet per cfar ke hyr ne burg ato qe kan ber krime te renda ose kan vrar njeri ose kan perdhenuar ni njeri i urrej dhe ne burg te kalben...kurse ato qe kan vjedh nji dyqan ber buken e gojes ose kan ber gabime te vogla nuk kam gje dmth nuk esht se mendoj keq edhe pse nuk esht e mire cfare kan ber po hajd mo....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK Lexo Postimin
    Pershendetje te gjithve. Ju falenderoj per mendimet tuaja.
    Kisha nje verejtje per teta Veren, Pranvera nqs e lexove mire temen qe hapa do me kuptosh me mire se i kam vecaneruar llojet e krimit.
    Ateher po flas me hapur une jam brenda per Drog dhe jo se kam shitur neper shkolla apo ne femije te vegjel, por isha edhe vet perdorues i saj, prandaj sipas mendimit tend duhet te me pushkatonin mua ? Nuk me denuan as pak por 15 vjet heqje lirie.
    Nqs ti teta Vera mua personalish me krahason ne rangun e perdhenuesve edhe te vrasesve atehere nuk di cfare te them.
    Edhe dicka me kete krim qe kam bere une nuk duhet te me pranojne me ne shoqeri kur te dal?

Te pershendes
    TironsjaBLN po ti hedhesh nje sy ketij postimi qe kam ber me par ateher do ta kuptosh, por mesa duket ti nuk i lexon fare postimet qe jan ber.
    Gjith te mirat
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Ateher po flas me hapur une jam brenda per Drog dhe jo se kam shitur neper shkolla apo ne femije te vegjel, por isha edhe vet perdorues i saj, prandaj sipas mendimit tend duhet te me pushkatonin mua ? Nuk me denuan as pak por 15 vjet heqje lirie.
    Ti e paske hongor kot mer lal ! Droga kur te dalesh ti do legalizohet si puna duhanit pra kush do e pi kush sdo se pi.
    Ketu ne Itali e pi 80% e parlamentit dhe shum senator, aq sa i ndaluan analizat e urines qe ju ben kta te televizonit pa dije te tyre. se dolen 1 ne cdo 2 vet pozitiv.
    Kur kapen shoferin e nje senatori me mall ai e mbrojti dhe i tha qe e mori se e porosita une pra ajo pako eshte per mua se jam perdorues i rregullt dhe i semure, pastaj folen nja dy dit gazetat dhe e qepen gojen.
    Ai qe ska miq dhe lek rri brenda per droge kurse te tjeret dalin.
    Kur te dalesh do jete legalizu droga dhe do kerkosh demshperblim pastaj se mund te quhesh si bicim disidenti narkotik.
    Ajt ishalla po del shpejt, e me nai ulje, masnaj me men ne koke.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs i rikthehesh komunitetit ku ke jetuar, atehere do e kesh shume te veshire te rimarresh veten, pasi njerezit paragjykojne , e me te drejte ne kete rast, per te vetmen frike se mos u ben keq (apo te njejten per te cilen je denuar). Kur te tjeret nuk te njohin atehere nuk kan faji ta mendojne.

Do te keshilloja te jetoje diku tjeter, te nderroje faqe duke filluar gjithçka nga 0 .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Pershendetje shoke dhe shoqe, po e hap nje teme te tille sepse jam edhe une nje prej tyre.
    Kam degjuar shume gjera ketu ne burg nga njerez qe kan dal dhe kan hyre perseri, une jam per here te pare ne burg dhe nuk di situaten si do me shikojne kur te dal.
    Perse burgaxhinjte kur dalin nga burgu i shikojne me sy tjeter, i shikojn si perbindsha si njerez te frikshem si njerez pa te drejta, perse ndodh kjo gje ?
    Njerez si gjith te tjeret nuk jemi dhe ne, kemi bere dicka qe nuk duhej bere dhe po e pagojme me heqje lirie, perse kur dalim jashte na kthejne te gjith shpinen dhe nuk na ndihmon njeri, pervec familjes.
    Nuk po ju flas per ata burgaxhinj qe jan ne burg per perdhenim dhe per vrasje me pagese, se dhe vet une ata njerez nuk i shikoj dot me sy.

Cili eshte mendimi juaj per ne te burgosurit, nuk duhet te na afroj populli jashte nuk duhet te na ndihmojne, te na tregojne qe dhe ne kemi akoma vend ne kete popull.

Me Respekt Goni.
    Prit te dalesh nje here pastaj shiko si do te sillen njerezit...min afisis na se parei apo kato akoma

Dihet qe shumica kan mendim te keq per te burgosurit. Dihet qe dhe ti qe je atje njeri nuk ke vrar, por kot ste futen ama. Thjesht ishe pa fat dhe u kape. Njerezit po bejn miliona me pune te piseta dhe sjan kapur...ata jan me te rrezikshem por ti spate shume fat mesa duket.

Ade mos u merzit dhe ishalla kjo eksperienc te bej te mesosh dicka. Me vjen keq qe u desh te humje ca vite aty, por je akoma cun i ri dhe do rregullosh jeten tende kur te dalesh.

Ka dhe me keq..

good luck!

Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Nqs i rikthehesh komunitetit ku ke jetuar, atehere do e kesh shume te veshire te rimarresh veten, pasi njerezit paragjykojne , e me te drejte ne kete rast, per te vetmen frike se mos u ben keq (apo te njejten per te cilen je denuar). Kur te tjeret nuk te njohin atehere nuk kan faji ta mendojne.

Do te keshilloja te jetoje diku tjeter, te nderroje faqe duke filluar gjithçka nga 0 .
    Kjo eshte nje gje qe nuk behet nuk mund te largohem une nga vendlindja ime, nuk bera ndonje gje qe mund te me vij turp, thjesht u mora me dicka te paligjshme, nuk jam as i pari e as i fundit ne burg.

Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Prit te dalesh nje here pastaj shiko si do te sillen njerezit...min afisis na se parei apo kato akoma

Dihet qe shumica kan mendim te keq per te burgosurit. Dihet qe dhe ti qe je atje njeri nuk ke vrar, por kot ste futen ama. Thjesht ishe pa fat dhe u kape. Njerezit po bejn miliona me pune te piseta dhe sjan kapur...ata jan me te rrezikshem por ti spate shume fat mesa duket.

Ade mos u merzit dhe ishalla kjo eksperienc te bej te mesosh dicka. Me vjen keq qe u desh te humje ca vite aty, por je akoma cun i ri dhe do rregullosh jeten tende kur te dalesh.

Ka dhe me keq..

good luck!
    Pershendetje Fierakja143 mos te perdor emra.
    Ky ishte fati im por s'ka gje besoj se dite me te bukura do vin, mbase ky ishte mesim per mua qe te ve mend ne koke.
    Dhen tha me parei apo kato akoma anteko.

Te uroj gjith te mirat.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Përshendetje Goni---me sa di une je i vetmi në F.SH qe shkruan nga ai vendë ku je ,disa edhe e paskan provuar ,disa thonë se është per Burra, ka shumë mendime të cilat nuk të pelqejnë
    por të gjithë te deshirojnë dalje sa me te shpejtë(sa e kam kuptuar nga shkrimet tua s'te kan mbetur shumë nga denimi:edhe pse 1 ditë aty është sa 1 javë)besoj se e lexon rregullisht F.SH dhe vazhdo ta lexoshë sa për të kaluar koha ; e ke konsumuar apo shitur harroje pergjithmonë do të jeshë i deshiruar ne shoqëri në familje ,në dashuri dhe në jetë ,ka edhe 100000000 mënyra tjera për të mbijetuar apo të bëhesh milioner ,po të ishe vllau im në këtë rast do të thosha mos bëjë shoqëri aty ,sa të dalish ik sa ma largë atij vendi se perndryshe do të kthehesh prap ,fillo një jetë të re ,ke para veti edhe shumë gjëra të bukura për të shijuar ato të presin mos i kurse por merri- e të këqiat le te vazhdojnë rrugen e vet .
    Do të kisha shkruar edhe më teper por sdu të merzitesh nga shkrimet e mia --JETA VAZHDON
    DO TË JETOSHË EDHE 100 VJET TJERA --prandaj mbushu më energji se të duhet
    Kalofsh mirë

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    O Patos .. po interneti? është i lejuar në burg? thjesht pyetje..? Se unë kam qen dy vjet e gjysmë por skam pa PC me sy.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    PATOSARAK-- Kjo eshte nje gje qe nuk behet nuk mund te largohem une nga vendlindja ime, nuk bera ndonje gje qe mund te me vij turp, thjesht u mora me dicka te paligjshme, nuk jam as i pari e as i fundit ne burg.

Greqia nuk është vendlindja jote ,ka edhe qytete tjera ,shoqëria nuk të erdhi në ndihmë aty prandaj harroje (ndrroje) pyet 100 vet banja si din vet

Gjithë të mirat

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Dëshmitë e Bedri Spahiut për historinë
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 02:00
  3. Të burgosurit shqiptarë, Greqi, shans për burg në vend
    Nga AlbaneZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 19:36
  4. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  5. Të burgosurit shqiptarë në Greqi - në grevë
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 09:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •