Close
Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 234
    i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    hahha flm yllo po sinqerisht i kam humb shpresat krejt
    yllo ske pse i humb shpresat jam njeri qe u besoj shume njerezve zhgenjehem po prap them he se do dale nje njeri i qene duhet te maresh forca yllo dhe te ecesh perpara dhe mos humbasesh shpresen po te vazhdosh ta forcosh ate se po ke humb shrpresen besimin dhe dashurine i ke humb te tera...
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Uarda-1 Lexo Postimin
    yllo ske pse i humb shpresat jam njeri qe u besoj shume njerezve zhgenjehem po prap them he se do dale nje njeri i qene duhet te maresh forca yllo dhe te ecesh perpara dhe mos humbasesh shpresen po te vazhdosh ta forcosh ate se po ke humb shrpresen besimin dhe dashurine i ke humb te tera...
    hahha tek sa shoh se sa shum kam tregu nga vetja habitem me veten,se un kurr nuk i kam tregu gjerat e mija askuj...
    po dhimbja me paska bo me te hapur me njerzit,shpresoj tia vleje gjithsesi...
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    hahha tek sa shoh se sa shum kam tregu nga vetja habitem me veten,se un kurr nuk i kam tregu gjerat e mija askuj...
    po dhimbja me paska bo me te hapur me njerzit,shpresoj tia vleje gjithsesi...
    eshte fakti qe ke nevoje per mebshtetje dhe fakti se ke nevoje per nejres qe te te kuptojen rreth teje dhe jo njeres qe te te gjykojne dhe te te futin tmerr prandaj ndodh kjo
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    eshte fakti qe ke nevoje per mebshtetje dhe fakti se ke nevoje per nejres qe te te kuptojen rreth teje dhe jo njeres qe te te gjykojne dhe te te futin tmerr prandaj ndodh kjo
    mbase eshte kjo.
    ne shkoder kemi nje shprehje''ku thot -veq mos te ardhte shpirti me dal''dhe un tani du thjesht te shfyej...

Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    mbase eshte kjo.
    ne shkoder kemi nje shprehje''ku thot -veq mos te ardhte shpirti me dal''dhe un tani du thjesht te shfyej...
    e di yllo e di se ashtu jam dhe une tani ne kete moment kam shume zemerim brenda vetes time e me duket se kam merzit shume njeres me llafet time se po fillova u kapa ne nje pike bej derr derr tere diten ahahaaha

te flasesh te ben mire mos mbaj gje per brenda ... mua ketu me ke jam e gatshme te te ndihmoj me sa mundem puc yllo

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    e di yllo e di se ashtu jam dhe une tani ne kete moment kam shume zemerim brenda vetes time e me duket se kam merzit shume njeres me llafet time se po fillova u kapa ne nje pike bej derr derr tere diten ahahaaha

te flasesh te ben mire mos mbaj gje per brenda ... mua ketu me ke jam e gatshme te te ndihmoj me sa mundem puc yllo
    ylli shum flm nga un gjithashtu do gjesh mbeshtetje gjithmon,fundja e kuptojm shum mir njera tjteren nga problemet e perbashketa qe kemi hahahhaha

Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    ylli shum flm nga un gjithashtu do gjesh mbeshtetje gjithmon,fundja e kuptojm shum mir njera tjteren nga problemet e perbashketa qe kemi hahahhaha
    puc bombonen ke faqja shume se e kam xhan

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    puc bombonen ke faqja shume se e kam xhan
    edhe un gjithashtu ahhaahah

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    o pucuni goca pucuni .......a ka hiq per djemt beqar ??? hahahahhahahahaha

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Nanen,,

arsyjet jan te qarta,, por une po them vetem njeren '' sepse ajo me don me shume se c'do kush tjeter dhe i jam borxhli ti ja kthej''
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •