Postuar më parë nga xhamia hahahahahahaahhaha hyn por jo tek te gjithe more un me zor spo du ....edhe me te thonme , po du mi ra ndermend dikuj vet se hahahhahahaha po si kujtove ti vete nuk kujtohet kush me te puth ahah prandaj mos prit qe te te puthin vete te tjeret P.S. se ke du e kam thene ihere se them prap
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Postuar më parë nga Uarda-1 po si kujtove ti vete nuk kujtohet kush me te puth ahah prandaj mos prit qe te te puthin vete te tjeret P.S. se ke du e kam thene ihere se them prap epo ktu eshte forja me puth pa thon hahahahahhah ke don de perserite te dijm edhe ne qe se dim
Postuar më parë nga xhamia epo ktu eshte forja me puth pa thon hahahahahhah ke don de perserite te dijm edhe ne qe se dim ke du ??????????? ty xhamia te du shume se ke idene se sa babushin dhe vllackon tim du shume ja keta du do me per belulin? me shume ska
Postuar më parë nga Uarda-1 ke du ??????????? ty xhamia te du shume se ke idene se sa babushin dhe vllackon tim du shume ja keta du do me per belulin? me shume ska hahahahahaha ishalla i ke me ymer ......dhe ishalla te del ndonje tjeter qe e fut ne kete list
Po tani njerezit e dashur qe na rrethojne ,me shume dua femijet ,pastaj dashurit e tjera kane vende te ndryshme ,nuk mund te thuash te paret te dytet... Prinderit dhe burrin,(jane dashuri te ndryshme .)
A don, e s'din, a din e s'don !
Postuar më parë nga xhamia hahahahahaha ishalla i ke me ymer ......dhe ishalla te del ndonje tjeter qe e fut ne kete list po po ka rrezik keshtu si e ka mare rugen? ahah rrezik te vdes beqo
Postuar më parë nga Uarda-1 po po ka rrezik keshtu si e ka mare rugen? ahah rrezik te vdes beqo ja moj vetem thuaj se do te rehatojm se paku kendej nga Kosova hahahahaha
Postuar më parë nga xhamia ja moj vetem thuaj se do te rehatojm se paku kendej nga Kosova hahahahaha ahahaha do me rehatoni nga kosova? shum larg shum larg icik me afer ose le te vije kosova ne korce po deshi
Postuar më parë nga Uarda-1 ahahaha do me rehatoni nga kosova? shum larg shum larg icik me afer ose le te vije kosova ne korce po deshi e Korces ti ??? ajt more se me ardh niher ne Kosove nuk je kthy ma atje
Postuar më parë nga xhamia e Korces ti ??? ajt more se me ardh niher ne Kosove nuk je kthy ma atje ahaha thu? jo re po ec ti ne korce se jam kurjoze te shof do kthehesh me ne kosove
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt