Kë tjetër , njëher pikë së pari e dua familjen time , Femijët në rradh të parë pastaj , vin Nëna , Vëllau , e Dashura . .. ..... e diku ka rendi i 10.. Gruja. haha
Gruan apo te dashuren e paske lan ne fund shum keq![]()
Me rëndesi edhe ajo ka një pjesë në zemren time!
Hmmmm , pyetja e vertete ose e drejte do ishte jo sa mendon ti qe meriton nga te tjeret, po sa mendojne te tjeret se sa meriton ti !!!!
Une nuk te njoh, por nga keto qe lexoj besoj qe meriton me shum se sa po pranon merita dhe dhe respekte ne keto caste , dhe dashuri poashtu.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
me shum du vllackon tim dhe babushin tim te tjeret .... me zhgenjejne shume
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
gostivar te tjeret nuk e di nese mendojn ndopak,pasi po te mendonin do te dinin dhe te vlersonin dhe ateher do me kthehej ajo dashuri dhe rrespekt.(dhe pse un kur e dhash ate dashuri nuk e dhash me iden se e duan ne kthim po thjesht e dhurova pa ndonje shperbilm)po sado njerzit duhet te te vlersojne sado pak per ate qe ti ben per ta apo jo?
flm per pjesen e dyte(do te them nje gje,gjithmon njerzit i kam dashur me zemer dhe pa hile,ndoshta dhe per kete kam vuajtur vete)
rrspekte bombona
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
njeriu qe ecen drejt dhe qe do pa kushte dhe tregohet i mire me te tjeret e ka ne dem te vetes prandaj vuan shume dhe vazhdon te vuaje bombona po keta njeres kane me shume vlera se cdo kush tjeter pavaresisht se disa nuk ja u dine por do vije dita qe do shperblehen dhe do kene ca ju takon te kene ne jete
e mira vonon por nuk haron yllo
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Krijoni Kontakt