Close
Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 234
    maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    kam marr msim prej teje ee (nese e din per qfare )
    xhamia un di nje shprehje qe jua them atyre qe ju du te miren''bej qar them un ,po jo qar bej un''(besoj se e di per qar)
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Kë tjetër , njëher pikë së pari e dua familjen time , Femijët në rradh të parë pastaj , vin Nëna , Vëllau , e Dashura . .. ..... e diku ka rendi i 10.. Gruja. haha

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Gruan apo te dashuren e paske lan ne fund shum keq

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Me rëndesi edhe ajo ka një pjesë në zemren time!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    flm po sa meritoj un nuk e di a ka me mi sjell zoti gjith jeten se sa kom ba un per to ...dhe si mu shperblye...
    Hmmmm , pyetja e vertete ose e drejte do ishte jo sa mendon ti qe meriton nga te tjeret, po sa mendojne te tjeret se sa meriton ti !!!!
    Une nuk te njoh, por nga keto qe lexoj besoj qe meriton me shum se sa po pranon merita dhe dhe respekte ne keto caste , dhe dashuri poashtu.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    me shum du vllackon tim dhe babushin tim te tjeret .... me zhgenjejne shume
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    sa qera qe qeni mor qeca

shqip?????? si eshte perkthimi?
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Hmmmm , pyetja e vertete ose e drejte do ishte jo sa mendon ti qe meriton nga te tjeret, po sa mendojne te tjeret se sa meriton ti !!!!
    Une nuk te njoh, por nga keto qe lexoj besoj qe meriton me shum se sa po pranon merita dhe dhe respekte ne keto caste , dhe dashuri poashtu.

GV_USA
    gostivar te tjeret nuk e di nese mendojn ndopak,pasi po te mendonin do te dinin dhe te vlersonin dhe ateher do me kthehej ajo dashuri dhe rrespekt.(dhe pse un kur e dhash ate dashuri nuk e dhash me iden se e duan ne kthim po thjesht e dhurova pa ndonje shperbilm)po sado njerzit duhet te te vlersojne sado pak per ate qe ti ben per ta apo jo?
    flm per pjesen e dyte(do te them nje gje,gjithmon njerzit i kam dashur me zemer dhe pa hile,ndoshta dhe per kete kam vuajtur vete)
    rrspekte bombona

Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    gostivar te tjeret nuk e di nese mendojn ndopak,pasi po te mendonin do te dinin dhe te vlersonin dhe ateher do me kthehej ajo dashuri dhe rrespekt.(dhe pse un kur e dhash ate dashuri nuk e dhash me iden se e duan ne kthim po thjesht e dhurova pa ndonje shperbilm)po sado njerzit duhet te te vlersojne sado pak per ate qe ti ben per ta apo jo?
    flm per pjesen e dyte(do te them nje gje,gjithmon njerzit i kam dashur me zemer dhe pa hile,ndoshta dhe per kete kam vuajtur vete)
    rrspekte bombona
    njeriu qe ecen drejt dhe qe do pa kushte dhe tregohet i mire me te tjeret e ka ne dem te vetes prandaj vuan shume dhe vazhdon te vuaje bombona po keta njeres kane me shume vlera se cdo kush tjeter pavaresisht se disa nuk ja u dine por do vije dita qe do shperblehen dhe do kene ca ju takon te kene ne jete

e mira vonon por nuk haron yllo

Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga Uarda-1 Lexo Postimin
    njeriu qe ecen drejt dhe qe do pa kushte dhe tregohet i mire me te tjeret e ka ne dem te vetes prandaj vuan shume dhe vazhdon te vuaje bombona po keta njeres kane me shume vlera se cdo kush tjeter pavaresisht se disa nuk ja u dine por do vije dita qe do shperblehen dhe do kene ca ju takon te kene ne jete

e mira vonon por nuk haron yllo
    hahha flm yllo po sinqerisht i kam humb shpresat krejt

Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •