PSH: mami, babi, i dashuri, e dashura ....... etj Cfare do te beje per te ?
PSH: mami, babi, i dashuri, e dashura ....... etj Cfare do te beje per te ?
Lumturia ecen drejt atyre qe dine te qeshin...
Njerezit qe dua me shume ne jete jane familja ime dhe per ta do beja cdo gje,cdo lloj sakrifice po te jete e nevojshme..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
edhe une jam dakord me Sabinen,per familjen time do beja gjithcka....do lija koken kur i thone!
Kur jeton me to ndoshta se ndjen shume ate cfare ndjen,po kur largohesh pastaj e kupton shume mire,largesia te ben te kuptosh se sa i rendeishem eshte dikush ne jete!
Njeriu qe un dua me shume eshte vet vetja e ime qe eshte gjithmone e cdo sekonde te jetes time prane meje. Mesova me ne fund qe ne rradhe te pare duhet qe te dua, te kuptoj dhe te rrespektoj veten time, sepse vetem atehere un mund te dua, te kuptoj dhe te rrespektoj nenen dhe baben time dhe te gjithe njerezimin.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Familja, e dashura..
ne fakt du me shume kto se veten time.
Nene...ohhh ky emer me ngrof zemren dhe jeta ime ka kuptim serisht.....
Eshte fare e thjeshte per mua..
Te Duash "Veten"..eshte fillimi i nje romance e cila zgjat gjithe jeten...
Feel the pump √
Dhe une keto kam egoizem e dua veten time se pari,mandej familjen dhe te dashurin mandej karieren,moto ime:se pari ta duam vet veten qe te na duan te tjeret.
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Familjen time ne rradhe te pare. C'do gje do beja per ta. Nuk mundem ta mendoj jeten time pa ta...
Vajzen time . per te mund te beja cdo gje!
Edhe mendoj se ja vlen......(por edhe po s`ja vlejti, prape e bej me qef)
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt