Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 80
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    E perse duhet ta bejne kete ???
    Ndaj po pyes edhe une.. Pse na qenka e nevojshme te behen te tilla gjera, qepja edhe seksi gjate menstruacioneve!? Ky do ishte mashtrimi i pare i jetes ne cift, edhe nuk ndertohet familja me mashtrime, apo jo!? Si duket u vlersoka me shum virgjeria se sa personi me te cilen do kalosh jeten!! Cudi!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Nuk eshte e quditshme qe ato te lazdruarat marrin meshkuj te pa pervoje sepse arrijne ti mashtrojne.
    Perndryshe dikush qe merr vesh ne kete pune nuk mashtrohet, pavaresisht te gjithave.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ustai e dallon dhe e njeh mirë atë punë që i ka rënë për pjesë
    angelina, nese dikush eshte usta ne kte zanat, atehere ska pse e kerkon nusen e virgjer, do ishte pafytyrsi te kerkoje nje nuse te virgjer nese personalisht ka kaluar femra neper duar me 10-tra..
    Ja bej hallall nje mashkulli i cili eshte i virgjer edhe vete, te tille meshkuj kan te drejte te kerkojne edhe nuse te virgjer.. Po tani jo cdo lloj kùrvari do marre nuse te virgjer avash nje cike!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ndaj po pyes edhe une.. Pse Si duket u vlersoka me shum virgjeria se sa personi me te cilen do kalosh jeten!! Cudi!
    Ne fakt virgjeria e femres i intereson me shume mashkullit se vet femres. Eshte mashkulli ai qe e vlereson femren me virgjerine(jo te gjithe), ndersa femra e vlereson, e pranon mashkullin sic eshte.
    Feelings change - memories don't.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ndaj po pyes edhe une.. Pse na qenka e nevojshme te behen te tilla gjera, qepja edhe seksi gjate menstruacioneve!? Ky do ishte mashtrimi i pare i jetes ne cift, edhe nuk ndertohet familja me mashtrime, apo jo!? Si duket u vlersoka me shum virgjeria se sa personi me te cilen do kalosh jeten!! Cudi!
    Ato qe e bejne jane te detyruara nga mentaliteti i partnerit te tyre, dhe edukimi i tij i mirefillte, opo fundja fare ka njeres qe jane gdhe ne ato drejtime . per ta nje femer duket te jete e paprekur qe te jete e ndershme. tani kur ajo e do kete person dhe e di sesa e rendesishme eshte per te , merr persiper te genjeje, edhe pse eshte budallik edhe ndodh keshtu. Ka te tjera qe kane pasur parnere te meparshme e nuk duan qe burri i ardhshem te jete ne dijeni te ketyre aventurave.

Si duket u vlersoka me shum virgjeria se sa personi me te cilen do kalosh jeten!! Cudi!
    Keshtu me keto fjale perparimtare te merrni m'qaf juve, ama kur vjen puna, ne keto drejtime jeni te gjithe njesoj, mos tju vije keq
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne fakt virgjeria e femres i intereson me shume mashkullit se vet femres. Eshte mashkulli ai qe e vlereson femren me virgjerine(jo te gjithe), ndersa femra e vlereson, e pranon mashkullin sic eshte.

Mua me ben kurioze diçka. Perse per bashkeshorte meshkujt zgjedhin ato " te paprekurat" , po ato femra qe ata "kane prekur" si u behet halli.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    angelina, nese dikush eshte usta ne kte zanat, atehere ska pse e kerkon nusen e virgjer, do ishte pafytyrsi te kerkoje nje nuse te virgjer nese personalisht ka kaluar femra neper duar me 10-tra..
    Ja bej hallall nje mashkulli i cili eshte i virgjer edhe vete, te tille meshkuj kan te drejte te kerkojne edhe nuse te virgjer.. Po tani jo cdo lloj kùrvari do marre nuse te virgjer avash nje cike!
    Bota nuk eshte e drejte ne kete aspekt hahah, sepse pikerisht ata mjeshtrit e marrin mallin me te mire, e ata te mjeret e marrin mallin e perdorur.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    E thashë me kuptimin që meshkujt me përvojë e kuptojnë nqs një femër është e virgjër shumë lehtë. Kështu që ( hiq rastin kur arnohen çupkat, se nuk quhet qepje ) nuk mashtrohen lehtë.
    E di kush është problemi? Fakti që vetë, i ndërrojnë pjeshkat si telefonat dhe kur vjen puna te pjeshka e jetës së tyre e duan të mos jetë e kafshuar. Eh bela jo. Harrojonë që është bërthama akoma më e rëndësishme.
    Elegance is an attitude.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Bota nuk eshte e drejte ne kete aspekt hahah, sepse pikerisht ata mjeshtrit e marrin mallin me te mire, e ata te mjeret e marrin mallin e perdorur.
    Kjo ndodh sepse ai "qe smerr vesh" do e martojn prindrit, kurse ai qe merr vesh, e gjen vete femren qe don kur ti teket.

lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Mua me ben kurioze diçka. Perse per bashkeshorte meshkujt zgjedhin ato " te paprekurat" , po ato femra qe ata "kane prekur" si u behet halli.
    Keshtu thone ata ne sy te te tjereve, qe tu ngrene vlerat vajzave qe marrin per gra, se kane hall mos i ''tallin'' shoket. ''Kam qene i pari'' per te thone, por une s'kam pare ndonje femer qe ka patur me pare te dashur te kete ngelur beqare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 15-05-2009 më 16:54
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •