Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 80
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Te genjesh per virgjerin? Edhe ke po genjen ne kete rast? Gjithmon genjen veten, se vjen nje kohe dhe e verteta del. Problemi eshte qe ne nisjen e dickaje serioze, e mira te mirave eshte qe te jet sinqeriteti, pastertia, nese kerkon qe te kesh vazhdimesi me ate person qe kerkon te lidhesh jeten. Per mua si mashkull, nuk eshte problem virgjeria, po eshte problem nese ka kaluar dore me dore. Kjo do te me vriste shum pasi une po kerkoj te lidh jeten me ate njeri, dhe nuk po marr nje taksi, qe kan hipur e kan zbritur shum veta.

Nuk besoj se keto qepjet, shkepjet i ben nje femer e zgjuar dhe qe ka jetuar ne nje zone ku mentaliteti eshte i paket. Keto fenomene lindin ne vende qe jan te prapambetur dhe ekziston akoma ai mentaliteti (qe disa njerez ne ato zona, jetojne per te tjeret dhe jo per veten e tyre) se po nuk qen korrekte ne cdo aspekt, ateher i ngelen nenes dhe babait ne der. Dhe zgjidhja me e mire, per ti mbushur mendjen burrit eshte te ikin te qepen dhe te tregojne se jane te virgjera, harrojne qe ndonjeher e shkuara te kthehet si bumerang dhe te shkateron gjithcka qe ke ndertuar deri ne ate pike.

Prandaj une jam i nje thenie "Cfare do mbjellim do te korim".

P.s Shpresoj qe te kufizohen keto idiotizma fshatareske e prapambetje te shek XXI, qe eshte turp ti mendosh dhe jo ti besh fakt.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    nuk genjen per ''virgjeri'' sepse dallohet nje femer kur eshte e virgjer dhe kur qepet,thjesht duhet mashkulli te jet inteligjent dhe te mios e humb mendjen ne ate moment
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Nga dallohet nje femer kur arnohet mi? Apo i duken penjte lol
    Elegance is an attitude.

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Femrat s'duhet te kene me turp te thone se nuk jane te virgjera.
    sjane te nevojshme keto genjeshtra kot fare.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    nuk genjen per ''virgjeri'' sepse dallohet nje femer kur eshte e virgjer dhe kur qepet,thjesht duhet mashkulli te jet inteligjent dhe te mios e humb mendjen ne ate moment
    Futu n'rradhe dhe ti. E kam shpjegu ca me lart. Nje tufe plot ka ketu. Po shumica jane meshkujt, ti futu te femrat. Se duhen nda aty femrat vec e meshkujt vec. Por at the end te gjithe ne nje pike do takoheni, dhe do merrni cmimet " kush eshte injoranti me i madh " qe u takojne. Lol

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nga dallohet nje femer kur arnohet mi? Apo i duken penjte lol
    Hahahahahha lol.

Nuk kam eksperience ne kete fushen e qepjes por me kane thene qe meshkujt arrijne ta dallojne nje vajze te qepur! Nuk e di se sa eshte e vertete..
    Ja te pyesim "mije" se merrka vesh nga keto pune
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Alis Lexo Postimin
    Femrat s'duhet te kene me turp te thone se nuk jane te virgjera.
    sjane te nevojshme keto genjeshtra kot fare.
    Nje femer e zgjuar sdo u martonte me nje debil qe e vlerson vetem nga nje cipe e holle, por martohet me dike qe e vlerson si personin me te cilen do kaloje jeten, dhe do e doje per ate qe eshte, jo per nje cipe qe qepet e shqepet sa her te marrim rrogen. lol

Ndaj edhe kto debate jan vetem per gallate, jo se nxjerrin ndonje konkluzion pale se cfar!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Hahahahahha lol.

Nuk kam eksperience ne kete fushen e qepjes por me kane thene qe meshkujt arrijne ta dallojne nje vajze te qepur! Nuk e di se sa eshte e vertete..
    Ja te pyesim "mije" se merrka vesh nga keto pune
    Nese behet fjale per apandesitin, aty duket qe eshte e qepur (lol).. Po ne nje rast te tille qe behet fjale per qepje te brendshme, kush na qenka ai mashkull qe do e kuptoka?

Sa shum i vlersoni meshkujt ne te tille drejtim..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin

Sa shum i vlersoni meshkujt ne te tille drejtim..
    Jo per gje por nga meshkujt e kam degjuar...Ose ndoshta e kane bere per te thene qe nuk ua hudh dot njeri..

Nejse per t'iu permbajtur temes vazhdoj te them qe te duash femren e virgjer eshte nje mendim i gabuar dhe qe ato qe qepen te denohen ne litar
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Jo per gje por nga meshkujt e kam degjuar...Ose ndoshta e kane bere per te thene qe nuk ua hudh dot njeri..

Nejse per t'iu permbajtur temes vazhdoj te them qe te duash femren e virgjer eshte nje mendim i gabuar dhe qe ato qe qepen te denohen ne litar
    DI_ANA jemi ne Europ nuk jemi ne Arabi, te denojme me varje, shkurt fare. Trokit ne deren e gjykates, ndiq procedurat perkatese per procesin e divorcit dhe mirupafshim

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •