Te genjesh per virgjerin? Edhe ke po genjen ne kete rast? Gjithmon genjen veten, se vjen nje kohe dhe e verteta del. Problemi eshte qe ne nisjen e dickaje serioze, e mira te mirave eshte qe te jet sinqeriteti, pastertia, nese kerkon qe te kesh vazhdimesi me ate person qe kerkon te lidhesh jeten. Per mua si mashkull, nuk eshte problem virgjeria, po eshte problem nese ka kaluar dore me dore. Kjo do te me vriste shum pasi une po kerkoj te lidh jeten me ate njeri, dhe nuk po marr nje taksi, qe kan hipur e kan zbritur shum veta.
Nuk besoj se keto qepjet, shkepjet i ben nje femer e zgjuar dhe qe ka jetuar ne nje zone ku mentaliteti eshte i paket. Keto fenomene lindin ne vende qe jan te prapambetur dhe ekziston akoma ai mentaliteti (qe disa njerez ne ato zona, jetojne per te tjeret dhe jo per veten e tyre) se po nuk qen korrekte ne cdo aspekt, ateher i ngelen nenes dhe babait ne der. Dhe zgjidhja me e mire, per ti mbushur mendjen burrit eshte te ikin te qepen dhe te tregojne se jane te virgjera, harrojne qe ndonjeher e shkuara te kthehet si bumerang dhe te shkateron gjithcka qe ke ndertuar deri ne ate pike.
Prandaj une jam i nje thenie "Cfare do mbjellim do te korim".
P.s Shpresoj qe te kufizohen keto idiotizma fshatareske e prapambetje te shek XXI, qe eshte turp ti mendosh dhe jo ti besh fakt.
Krijoni Kontakt