Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 318
    Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Ndeshje e madhe.

-Alda- mos po deshprohesh mas 27majit, mbaje pak veten sepse nuk o ka lun me arsenalin apo ndonje totenhem po o kunder ekipit ma te mir te historis tfutbollit.

Vota jeme shkon si kejt ktu shumica qe paskan votu .

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Barca e meriton kete vite, ka loje me te bukur se kushdo tjeter.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    dje pashe barcen me celsin dhe nuk e meritonte kualifikimin...
    prandaj votova per mancesterin e kam inat shume nje skuader qe fiton me arbiter....
    Ti nuk duhet te kesh inat skuadren , por arbitrin. Ti mund te kesh inat skuadrat qe blejne arbitrat (gje per te cilen eshte akuzuar disa here interi , dhe momentalisht po hetohet) , por jo skuadrat qe thjesht u buzeqesh fati. Penalltia (vetem ajo e pique ishte penallti sipas rregullores se FIFA) erdhi pas kartonit te kuq te abidal per me teper , keshtu qe mos fol per arbiter.
    Ti me ben qe te ti sjell ketu disa postime ku ke thene se je me Interin dhe me Barcelonen ne futboll. Dhe mbaj mend qe atehere te thoshin se nuk je tifoz pasi je me 100 skuadra. Po nuk kam kohe te merrem me ty , se tek e fundit ke te drejte te behesh me ke te duash.
    PS: Nderroje edhe vitin tjeter edhe behu me Juventusin.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anëtarësuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    Barcelona me 4 mungesa n'mbrojtje e ka problem , veq apet thom qe fiton se vjet u kon 1 manchester qi ka lujt me krejt ekipin, krejt lojtart super, e si vjet jo po lujn 4 5 vet.

Barcelona 2 - 1
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ne finale nuk do te jen te barabarta ekipet.

Une kam pas deshir qe asnje skuader te mos ket asnje munges ne finale dhe te luhet taman, por kjo nuk do te ndodh pasi Barcelona eshte shum e hendikepuar, posaqerisht pa Dani Alvesin, dhe pa Abidalin keshtu qe edhe pse sme pelqen mua sepse jam tifoz i Barces por me duhet ta pranoj qe Manchester eshte favorit.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ti nuk duhet te kesh inat skuadren , por arbitrin. Ti mund te kesh inat skuadrat qe blejne arbitrat (gje per te cilen eshte akuzuar disa here interi , dhe momentalisht po hetohet) , por jo skuadrat qe thjesht u buzeqesh fati. Penalltia (vetem ajo e pique ishte penallti sipas rregullores se FIFA) erdhi pas kartonit te kuq te abidal per me teper , keshtu qe mos fol per arbiter.
    Ti me ben qe te ti sjell ketu disa postime ku ke thene se je me Interin dhe me Barcelonen ne futboll. Dhe mbaj mend qe atehere te thoshin se nuk je tifoz pasi je me 100 skuadra. Po nuk kam kohe te merrem me ty , se tek e fundit ke te drejte te behesh me ke te duash.
    PS: Nderroje edhe vitin tjeter edhe behu me Juventusin.

Eshte e vertet se ju si ekip nuk keni patur faj ne lidhje me gjykimin.Por,pranojeni se po te behej ajo penalti,do te ktheheshit ne Barcelone kokeulur.

E sa per kartonin e kuq,nuk eshte e drejte te flasim kur nuk e dime rrjedhen.le te flet Fifa per te,ashtu-keshtu nuk ka qene pike kritike,kete e dini ju.Edhe me te nuk do te ndryshonte asgje !

Veshtire per tu parashikuar por besoje ne BARCELONEN
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Marseli ! Maska e CeLi
    Anëtarësuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    LIONEL MESSI : Do tregoj qe eshte MBRETI I FUTBOLLIT, duke palluar plehrat e manchetsterit.
    HENRY : E ka palluar gjithnje ne gola manchetsterin, kur ka pas luajtur te Arsenali.
    ETO': Ka ruajtur nje gol per ne finale, pasi eshte vertet nje sulmues qe te shqyen.... rrejtat
    Iniesta & Ksavi : Do tregojne qe jane dyshja me e mire ne bote ne mesfushe.

BARCELONA FITON ÇDO TROFE TE MUNDSHEM : CHAMPIONS - LEAGUE , PRIMIERA - DIVISION, COPA DEL RAY , UEFA SUPPER CUP & WORLD CLUB CUP. ( Madje keto trofe i kishte fituar de facto qe pa filluar sezoni, tani i ka ngelur t'i fitoj DE JURO )
    Messi dordoleci do pallohet nga Evra !
    Henry do perdhunohet barbarisht nga Ferdinand dhe Vidic !
    Eto' do mbledh banane sic i ka mbledhur ne femijeri ne Afrike !
    Iniesta dhe Ksavi do plasen me njeri tjetrin ne mesfushe !

Barcelona fiton opingat e sherros ne kete ndeshje !
    Barcelona fal medaljet qe mer ne kete ndeshje Albitrit qe i coi ne kete finale !

Ushttttttttttttttttttt me gjithe Barcelonen ltaj dhe lojtaret e ekipit tuaj , lojtar raketik ! E tregoi veten me ekip te forte Barca , ne 93 min loje beri vetem 1 gjuajtje ne porte dhe shenoi gol , asgje tjeter nuk beri, vinte me top si kali ne Lem , verdall !

Ortak , shtttt , mos u kreno me morrat e Barces ! Barcelona eshte ekip radhasi, ekip pa president, mbahet nga tifozet e saj . Vitin tjeter Tifozet e barces brenda ne Kamp nou i ke me shami te zeza duke i tundur , gezo kete kampionat !

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga estudio Lexo Postimin
    Eshte e vertet se ju si ekip nuk keni patur faj ne lidhje me gjykimin.Por,pranojeni se po te behej ajo penalti,do te ktheheshit ne Barcelone kokeulur.

E sa per kartonin e kuq,nuk eshte e drejte te flasim kur nuk e dime rrjedhen.le te flet Fifa per te,ashtu-keshtu nuk ka qene pike kritike,kete e dini ju.Edhe me te nuk do te ndryshonte asgje !
    Pique e ndaloi topin me dore pas kartonit te kuq te Abidal , apo jo? Ndoshta ndeshja do shkonte ndryshe pa ate karton.
    Cfare Fifa thua? Po pse duhet ta pranoje direkt fifa qe kartoni qe kot apo qe penalltia u mohua? Te dyja rastet ishin gabime , keshtu qe Fife-s nuk i ngelet te thote se cfare ishin ato raste por i ngelet vetem te shkarkoje arbitrin.

Une personalisht nuk u kenaqa fare me menyren se si luajti Barcelona ne Londer (sepse jam mesuar qe ta shikoj te beje loje te bukur dhe dominuese) , por ama ndeshja ishte 180 minuta. Kur kujtoj padrejtesite ne Camp Nou me behet qejfi qe ndodhi si ndodhi ne ndeshjen e dyte.
    Per me teper nje gol i parregullt i Terry ne 2004-en eliminonte Barcelonen nga Champions. Atehere ju pelqeu atyre , kurse tani qe arbitri i penalizoi te dyja skuadrat filluan ankesat. Jane mesuar ta kene arbitrin me vete tere kohen.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 8 prej 32 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •